Zmena vysledku

Moderátor: Moderátoři

Zmena vysledku

Příspěvekod pitam » ned lis 21, 2004 23:08

Jen jedna takova vecna otazka...
udelal jsem skolackou chybu... vcera odpoledne jsem vyhodil tiket, kde jsem mel zapas Detroit-Indiana na vyhru domacich...
koukl jsem na net na vysledky, Indi vyhrala, nebylo co resit, nemel sem cas koukat na info atd., takze jsem se az vecer ve zpravach dovedel o te hromadne bitce, kvuli ktere zapas ukoncili necelou minutu pred koncem...
Podstatne je, ze vcera ve fortune, kde jsem mel ten tiket vsazeny, meli oficialni vysledek Det-Ind 2
dneska byl oficialni vysledek zmenen a vypsali "vraci se vklad", jenze tiket je v haji...
tak se ptam, zda je naka sance treba podle priblizneho casu podani tiketu nebo co ja vim podle ceho, abych to dostal zpatky... pac ostatni zapasy byly Ok... navic to byl tiket za vic penizku... :-(
sakra, nevim, proc sem ten tiket vyhodil, byl sem nastvany, ze to Detrit tak projel... .-(((
diky za eventuelni odpovedi...
pitam
Host
Host

Příspěvekod quinton » ned lis 21, 2004 23:11

Možná pokud tam máš nìjakou tu jejich vìrnostní kartu tak tam se ti tikety ukládají. Jinak nevím. :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod pitam » ned lis 21, 2004 23:27

quinton píše:Možná pokud tam máš nìjakou tu jejich vìrnostní kartu tak tam se ti tikety ukládají. Jinak nevím. :roll:

no, to prave nemam... do fortuny moc nechodim, pac neaktualizujou vysledky behem dne a mam do pobocky daleko, ale predevcirem sem sel kolem a zalibil se mi kurz na vyhru Roddicka a Hewitta 2:0 na sety, tak sem to dal na tiket a prihodil k tomu detroit a phoenix... ehm...
no, smireny sem s tim byl, pac detroit tak ci tak prohral, ale necekal sem, ze se zmeni oficialni vysledek a budou vracet vkady, to by mi hodne pomohlo...
ale uz sem to vzdal...
ponauceni = nevyhazovat tikety...
PS: nevim, kolik z vas to dela tak, ze kazdy tiket da na pobocce, at mu ho skontrolujou, ja to tak az do dneska nedelal, ale asi zacnu...
jenze stejne kdybych ho tam vcera dal, tak by mi rekli, ze je prohrany, ja bych ho vyhodil...
no a dneska by najednou nebyl prohrany... to takhle prece nejde, ne?
pitam
Host
Host

Příspěvekod quinton » ned lis 21, 2004 23:36

Tak to to z nich asi nedostaneš. :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod bloory » pon lis 22, 2004 18:12

Mám dotaz. Jaký je tedy oficiální výsledek toho utkání. Fortuna vrací - nedohráno. Na GB však platí výsledek pro Indianu. Nebudou to taky vracet - asi ne, co? Ptam se paè v tom mam trochu penez. Díky
bloory
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » úte lis 23, 2004 11:43

Nejsem si jistej ale GB mají podle mì trochu jiná pravidla.
U Fortuny pokud se napø. zápas ve fotbale pøeruší i v 89. minutì a rozhodèí potom uzná výsledek kterým to skonèilo, zápas ti vyhodnotìj s kursem 1.
U GB platí koneènej výsledek kterej je zapsán jako oficiální. Aspoò já s tím mám takové zkušenosti.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » úte lis 23, 2004 12:03

quinton píše:Nejsem si jistej ale GB mají podle mì trochu jiná pravidla.
U Fortuny pokud se napø. zápas ve fotbale pøeruší i v 89. minutì a rozhodèí potom uzná výsledek kterým to skonèilo, zápas ti vyhodnotìj s kursem 1.
U GB platí koneènej výsledek kterej je zapsán jako oficiální. Aspoò já s tím mám takové zkušenosti.

nejsem si jistej ale myslim ze u GB pocitaji vysledek dosazeny na hristi do 80 (asi).minuty (pokud je potom samozrejme prerusen)...nebo aspon nekde sem to kdysi v pravidlech videl
cica18
Host
Host

Zpět na Chat a pokec