Mám dotázek,u Chance jde vsadit tiket s jednou chybou.Nevíte jaký jsou podmínky??Kolik je minimum zápasù a o kolik se sníží kurz??Pravidelnì mi totiž nevyjde 1 zápas
Díkec
Moderátor: Moderátoři
dinos píše:Nene,je to klasická Akovka!!!!
AC_28 píše:...ja viem, co mal kolega na mysli... u nas to predtym ponukali tusim Nike a viktory tip... proste si musel mat kurz nad 200 a neuhadnuty 1 zapas... a dali ti 10x vkladu... prakticky nic aj pre dvackara... to ked si tak veri, tak preco neda plaaaachtu 16 matchov na 15, a joooo, to by bolo penez za 1 uhadnuty tiket zo 16... )))))
Strenght píše:AC_28 píše:...ja viem, co mal kolega na mysli... u nas to predtym ponukali tusim Nike a viktory tip... proste si musel mat kurz nad 200 a neuhadnuty 1 zapas... a dali ti 10x vkladu... prakticky nic aj pre dvackara... to ked si tak veri, tak preco neda plaaaachtu 16 matchov na 15, a joooo, to by bolo penez za 1 uhadnuty tiket zo 16... )))))
Aha no tak to zda se mi malinko neprakticke:) Kurs nad 200 je jen loterie takze ten 1 zapas by me nevytrhnul:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků