Salat píše:mas pravdu, bylo to sileny. Myslim, ze jedinym jakz takz snesitelnym vystoupenim bylo support lesbiens, mozna jeste to smyccovy kvarteto bylo zajimavy...
Co se týèe Supportù, tak to urèitì bylo zajímavý - jen mne mrzí že taková skupina klesla až tak hluboko, že se podobné vìci vùbec úèastní. Nìjak tomu nerozumím a v mých oèích tím celkem klesli. U takových Kabátù a podobných odpadù mne to nepøekvapí - ale Supporti?
Jinak v tom "smyècovým kvartetu" byly jen tøi, hehe.
Johnny72 píše:Každopádnì je zajímavé
PROÈ se toho vlastnì zúèastòují samotní fotbalisté...O penìzích to asi nebude,ale pokud to mají v nìjaké smlouvì (tøeba v té reprezentaèní èi jaké),tak já osobnì bych takovou vìc nikdy nepodepsal,i kdyby mì to asi nìco stálo - napø. reprezentaèní kariéru...
Tak to si myslím Johnny, že URÈITÌ ne. Je to vìc, které by ses prostì MUSEL podøídit. Toto je vìc na sponzorské úrovni a neúèast na podobných vìcech by neznièila jen Tvou reprezentaèní kariéru - ale kariéru celkovì. Já si myslím, že fotbalisti co mají 5 pohromadì tak ví, že je to hnus - ale prostì to patøí k životu profesionálního fotbalisty a jít tam museli. Ono se hezky poslouchá (ète), že "já osobnì bych takovou vìc nikdy nepodepsal,i kdyby mì to asi nìco stálo", ale vìø mi že skuteènost je trochu jiná.
No a celkovì se myslím jednalo o poøad který nijak nevyboèuje z toho, co nám tento televizní kanál (s dùrazem na slovo "kanál", nikoliv na slovo "televizní") pøedvádí od svého založení. Proto pøekvapení asi není na místì.
Já osobnì jsem byl pøekvapen jinou vìcí - když jsem vidìl jak tam v prùbìhu veèera spolu vtipkují Pan Trenér Brückner a Pan Hráè Nedvìd, tak jsem oèekával nìjaké prohlášení od Nedvìda ve smyslu "když se dám zdravotnì do poøádku, tak bych chtìl ještì pomoct v kvaldì a tìším se na MS 2006". Místo toho jsem bohužel slyšel nìco jiného.
Samozøejmì Nedvìdovo rozhodnutí je nutné respektovat (nikdo z nás nezná všechny podrobnosti, na základì kterých k tomuto rozhodnutí došel - takže nikdo z nás nemá právo toto rozhodnutí kritizovat) a jestli nìco, tak mu jen ještì jednou podìkovat za všechno co pro Èeskou reprezentaci udìlal.
A v každém pøípadì - všichni urèitì doufáme že to není nic definitivního a Nedvìd se ještì do nároïáku vrátí.