Fotbalista roku-TV Nova

Moderátor: Moderátoři

Fotbalista roku-TV Nova

Příspěvekod Rafael » úte úno 08, 2005 12:38

Zajímali by mì názory všech co vèera stejnì jako já museli sledovat tu ubohost a zesmìšnìní fotbalu na bohužel naší nejsledovanìjší stanici,co na to lidi øíkáte???Já málem zvracel...
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod Dax » úte úno 08, 2005 12:54

Bohužel i já sem videl to trapné vystoupení!!!Musel sem se jenom smát. :lol: Chudáci fotbalisti... K tomu není co dodat, k výborné moderátorské dvojici, pøispìl i chudák Jun :P
Dax
Host
Host

Příspěvekod Salat » úte úno 08, 2005 12:58

mas pravdu, bylo to sileny. Myslim, ze jedinym jakz takz snesitelnym vystoupenim bylo support lesbiens, mozna jeste to smyccovy kvarteto bylo zajimavy... Ale co se tyce ostatnich vystoupeni, bylo vystoupeni ve stylu maxim turbulenc naprosto otresny

A co me dostalo skoro nejvic (ale za to nova asi nemuze) bylo, ze Obst pri hodnoceni minulyho roku mluvil jenom v superlativech a ani ho nenapadlo zminit se o korupci.
Salat
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » úte úno 08, 2005 13:04

Jé ja to propasl :lol:

To muíim nìkde smráknout výsledky... :lol:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Rafael » úte úno 08, 2005 13:08

Jojo,ten Obst byl pìkným zakonèením fantastického veèera....moc by mì zajímala jak se k tomu moderování dostal mistr vtipu Svoboda ze Snídanì kterému v jeho trapnosti zdatnì sekundovala sleèna Nováková...no a vystoupení Lenertové,kyklopa a jeho dvou kámošù,nemám slov...a úplnì nejlepší bylo jak si chudák Baroš šel pro cenu a Svoboda prohlásil že to byla jen taková sonda mezi diváky a že prej a? si sedne!!!No prostì hnus!!!
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod KrysaÅ™ » úte úno 08, 2005 15:12

Nesledoval jsem to celí ale jediný co me pobavilo byl trener Bruckner.Jinak jako vzdycky to stalo za h..... :roll:
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » úte úno 08, 2005 15:22

Mnì naštìstí tyhle "nováckoestrádní" záležitosti úspìšnì míjejí...
Každopádnì je zajímavé PROÈ se toho vlastnì zúèastòují samotní fotbalisté...O penìzích to asi nebude,ale pokud to mají v nìjaké smlouvì (tøeba v té reprezentaèní èi jaké),tak já osobnì bych takovou vìc nikdy nepodepsal,i kdyby mì to asi nìco stálo - napø. reprezentaèní kariéru... :(

A propós - za nìjaké dva týdny nám zaèíná jarní ligová èást,mùžeme se tudíž tìšit na kvalitní pøenosy a fundované komentáøe fotbalových odborníkù TV Nova (potažmo Prima TV,to jsou také solidní borci...) :lol:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » úte úno 08, 2005 15:44

Salat píše:mas pravdu, bylo to sileny. Myslim, ze jedinym jakz takz snesitelnym vystoupenim bylo support lesbiens, mozna jeste to smyccovy kvarteto bylo zajimavy...

Co se týèe Supportù, tak to urèitì bylo zajímavý - jen mne mrzí že taková skupina klesla až tak hluboko, že se podobné vìci vùbec úèastní. Nìjak tomu nerozumím a v mých oèích tím celkem klesli. U takových Kabátù a podobných odpadù mne to nepøekvapí - ale Supporti? :cry:
Jinak v tom "smyècovým kvartetu" byly jen tøi, hehe. :wink:

Johnny72 píše:Každopádnì je zajímavé PROÈ se toho vlastnì zúèastòují samotní fotbalisté...O penìzích to asi nebude,ale pokud to mají v nìjaké smlouvì (tøeba v té reprezentaèní èi jaké),tak já osobnì bych takovou vìc nikdy nepodepsal,i kdyby mì to asi nìco stálo - napø. reprezentaèní kariéru... :(

Tak to si myslím Johnny, že URÈITÌ ne. Je to vìc, které by ses prostì MUSEL podøídit. Toto je vìc na sponzorské úrovni a neúèast na podobných vìcech by neznièila jen Tvou reprezentaèní kariéru - ale kariéru celkovì. Já si myslím, že fotbalisti co mají 5 pohromadì tak ví, že je to hnus - ale prostì to patøí k životu profesionálního fotbalisty a jít tam museli. Ono se hezky poslouchá (ète), že "já osobnì bych takovou vìc nikdy nepodepsal,i kdyby mì to asi nìco stálo", ale vìø mi že skuteènost je trochu jiná. :wink:

No a celkovì se myslím jednalo o poøad který nijak nevyboèuje z toho, co nám tento televizní kanál (s dùrazem na slovo "kanál", nikoliv na slovo "televizní") pøedvádí od svého založení. Proto pøekvapení asi není na místì.
Já osobnì jsem byl pøekvapen jinou vìcí - když jsem vidìl jak tam v prùbìhu veèera spolu vtipkují Pan Trenér Brückner a Pan Hráè Nedvìd, tak jsem oèekával nìjaké prohlášení od Nedvìda ve smyslu "když se dám zdravotnì do poøádku, tak bych chtìl ještì pomoct v kvaldì a tìším se na MS 2006". Místo toho jsem bohužel slyšel nìco jiného.
Samozøejmì Nedvìdovo rozhodnutí je nutné respektovat (nikdo z nás nezná všechny podrobnosti, na základì kterých k tomuto rozhodnutí došel - takže nikdo z nás nemá právo toto rozhodnutí kritizovat) a jestli nìco, tak mu jen ještì jednou podìkovat za všechno co pro Èeskou reprezentaci udìlal.
A v každém pøípadì - všichni urèitì doufáme že to není nic definitivního a Nedvìd se ještì do nároïáku vrátí. :wink:
nedo
Host
Host

Příspěvekod stressor » úte úno 08, 2005 15:55

chlapi,co to tady resite? vzdyt je jasne ze...

NOVA KURVI (NEJEN) FOTBAL!!!

...delejte radsi neco uzitecnejsiho misto sledovani novackych hovadin...
"You have to realize that someday you will die...until you know that - you are useless"
stressor
Exmember
Exmember

Příspěvekod Eric88 » úte úno 08, 2005 16:40

Celkovì naprosto primitivní "show", prostì klasická Nova. Ale Brückner byl naprosto skvìlý, to musely režisérovi naskakovat vrásky, aby se pøenos náhodou nepøetáhl o 15 vteøin :lol:
Jinak to s tím Barošem, mno to snad ani nejde brát jako srandu, protože to je prùšvih jak kráva, po kterým by Nova mìla vrátit licenci a mlátit hlavou do zdi, pro mì osobnì nìco nepochopitelnýho :roll:
Eric88
Exmember
Exmember

Další

Zpět na Chat a pokec