http://sport.idnes.cz/tenis.asp?r=tenis&c=A050223_205916_tenis_rou - k tomuhle èlánku bych jen dodal :
Po prohøe Safina jsem už nevsadil na Myškinu, prostì jsem se toho bál. Jsem pøesvìdèen o tom, že Safin zápas vypustil, no a Kiefer potom, co vyøadí Safina rupne v dalším kole s prùmìrným hráèem. Myškina prohrála s Martinezovou, tern zápas jsem vidìl a kdo trošku rozumí tenisu, tak vidìl, že prostì a jednoduše pár míèkù nechtìla vyhrát, zejména v koncovce druhého setu, když stáhla z 1-4 na 4-4, potom pøestala hrát, hodnì lidí se mnou nebude souhlasit, ale vím moc dobøe co píšu, prostì jde o vìtší pøíjem ze sázek než z pøípadného postupu, ale to je poøád dokola.
V poslední dobì už je toho celkem hodnì, naši hokejisti v Norsku, nebo kde to vlastnì bylo, teï tenisy, takže pozor na pøíliš nízké kursy.
Tohle sice není analýza, ale spíše upozornìní na èlánek, který by si mìl každý tipér pøeèíst. Jo a pokud se Vám nezobrazí pøímo èlánek, tak kliknìte na odkaz "tenisté podvádìjí, tvrdí nìmecká televize", hodnì štìstí