sázení sportovcù ?

Moderátor: Moderátoři

sázení sportovcù ?

Příspěvekod kladivo » čtv úno 24, 2005 8:39

http://sport.idnes.cz/tenis.asp?r=tenis&c=A050223_205916_tenis_rou - k tomuhle èlánku bych jen dodal :
Po prohøe Safina jsem už nevsadil na Myškinu, prostì jsem se toho bál. Jsem pøesvìdèen o tom, že Safin zápas vypustil, no a Kiefer potom, co vyøadí Safina rupne v dalším kole s prùmìrným hráèem. Myškina prohrála s Martinezovou, tern zápas jsem vidìl a kdo trošku rozumí tenisu, tak vidìl, že prostì a jednoduše pár míèkù nechtìla vyhrát, zejména v koncovce druhého setu, když stáhla z 1-4 na 4-4, potom pøestala hrát, hodnì lidí se mnou nebude souhlasit, ale vím moc dobøe co píšu, prostì jde o vìtší pøíjem ze sázek než z pøípadného postupu, ale to je poøád dokola.

V poslední dobì už je toho celkem hodnì, naši hokejisti v Norsku, nebo kde to vlastnì bylo, teï tenisy, takže pozor na pøíliš nízké kursy.

Tohle sice není analýza, ale spíše upozornìní na èlánek, který by si mìl každý tipér pøeèíst. Jo a pokud se Vám nezobrazí pøímo èlánek, tak kliknìte na odkaz "tenisté podvádìjí, tvrdí nìmecká televize", hodnì štìstí
kladivo
Host
Host

Příspěvekod noucamp » čtv úno 24, 2005 8:43

s tim Safinem: zapas sem sice nevidel, ale podle me rozhodl ten tiebreak prvniho setu, kdy Safin prohral ... on neni typ bojovnika (neco jineho jsou grandslamy... ), proste se na to ve druhem setu vykaslal ... ale nemyslim, ze do zapasu nastupoval s tim, ze to dopredu projede ...
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod Sharks » čtv úno 24, 2005 8:47

noucamp píše:s tim Safinem: zapas sem sice nevidel, ale podle me rozhodl ten tiebreak prvniho setu, kdy Safin prohral ... on neni typ bojovnika (neco jineho jsou grandslamy... ), proste se na to ve druhem setu vykaslal ... ale nemyslim, ze do zapasu nastupoval s tim, ze to dopredu projede ...

:evil: to se bohužel nedozvíme to ví jen on sám, ale silnì pochybuji, že mu ta prohra trhala žíly :very_mad:
Sharks
Host
Host

Re: sázení sportovcù ?

Příspěvekod cica18 » čtv úno 24, 2005 8:49

kladivo píše:http://sport.idnes.cz/tenis.asp?r=tenis&c=A050223_2059 16_tenis_rou - k tomuhle èlánku bych jen dodal :
Po prohøe Safina jsem už nevsadil na Myškinu, prostì jsem se toho bál. Jsem pøesvìdèen o tom, že Safin zápas vypustil, no a Kiefer potom, co vyøadí Safina rupne v dalším kole s prùmìrným hráèem. Myškina prohrála s Martinezovou, tern zápas jsem vidìl a kdo trošku rozumí tenisu, tak vidìl, že prostì a jednoduše pár míèkù nechtìla vyhrát, zejména v koncovce druhého setu, když stáhla z 1-4 na 4-4, potom pøestala hrát, hodnì lidí se mnou nebude souhlasit, ale vím moc dobøe co píšu, prostì jde o vìtší pøíjem ze sázek než z pøípadného postupu, ale to je poøád dokola.

V poslední dobì už je toho celkem hodnì, naši hokejisti v Norsku, nebo kde to vlastnì bylo, teï tenisy, takže pozor na pøíliš nízké kursy.

Tohle sice není analýza, ale spíše upozornìní na èlánek, který by si mìl každý tipér pøeèíst. Jo a pokud se Vám nezobrazí pøímo èlánek, tak kliknìte na odkaz "tenisté podvádìjí, tvrdí nìmecká televize", hodnì štìstí

o tomhle uz sem nejaky ten patek na 99,99% presvedceny

na tom Vicentem sem si tenkrat docela namastil kapsicku :)
cica18
Host
Host

Zpět na Chat a pokec