Stocky píše:...hlavnì když slyším Vaška jak je celý neš?astný z toho že Sparta už ve 13.minutì prohrává 1:2.Nebylo by lepší tam napsat text : Tv Nova A Václav Titelbach fandí Spartì?...
Už od založení této TV a od prvních pøenosù, ve kterých hrála Sparta to bylo zjevné. Jeden komentátor vedle druhého jsou spar?ani a bohužel to pletou do svých "výkonù". Já sice chápu, že každý z nás má nìjaký klub který je jeho srdci nejbližší, ale napø. za celou kariéru takového pana Víta Holubce jsem nerozpoznal o který klub se jedná v jeho pøípadì. Pominu-li profesionalitu (která je u "nováckých" komentátorù nulová), tak jedním ze základních pøedpokladù pro sportovního komentátora by mìla být objektivnost (bavíme se samozøejmì o klubové úrovni, ne o úrovni reprezentaèní, kde se naopak emoce vyžadují...)
Já osobnì nemám vystudovanou žurnalistiku, ale nìkdy bych se od nìjakého profesionála rád dozvìdìl, jestli pánové z N@VY dìlají alespoò nìco (tøeba jen nìjakou malièkost) ve své práci dobøe. Myslím si, že i pro toho profíka by to bylo dlouhé hledání a bùhví jak by to dopadlo...