Fixed match klub

Moderátor: Moderátoři

Máte informace o fixed matchs?

Ano
13
45%
Ne
16
55%

Celkem hlasů : 29

Fixed match klub

Příspěvekod sporttipy » čtv bře 17, 2005 18:51

Napadl mì takový nápad, co kdyby parta lídí z profisázkaøe, kteøí mají informace o fixed match založila klub ve kterém by si informace o tìchto zápasech navzájem vymìòovali. Pokud by jste mìli zájem napištì na sporttipy@seznam.cz a mùžem se nìjak domluvit :wink:
Myslím, že fixed match je jedna z nejlepších cest jak na sázení opravdu vydìlat :!: :wink:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Phoenixman » čtv bře 17, 2005 23:15

:-) Jo no, mám kámoša hrající za Blansko (hokej), nevím ale, jestli nìco tuší, asi tìžko :-D, ale už je stejnak po sezonì :O)
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Příspěvekod Mafix » pon bře 28, 2005 2:15

Ved ten klub uz zalozeny je a vola sa profisazkar.com :wink:
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » pon bře 28, 2005 9:45

Mafix píše:Ved ten klub uz zalozeny je a vola sa profisazkar.com :wink:

ano? nevšiml jsem si že by se tady nìkdy objevovali fixed matchs...a ani se není èemu divit, když má nìkdo tyhle informace nechce je pouštìt moc dál..
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod hobbybet » pon bře 28, 2005 10:30

a ani se není èemu divit, když má nìkdo tyhle informace nechce je pouštìt moc dál..

Pøesnì tak.... a proto Tvá snaha o založení nìjakého Fixed klubu je naprosto mimo mísu a úplnì zbyteèná. Fixed samozøejmì jsou ale je jich velmi,ale velmi málo a pokud by se o nich zaèalo mluvit mezi více lidmi, tak nebudou už vùbec žádné... Sport je nìkdy velmi prohnilí, ale ne zase tak aby každý týden byl nìkde fixed match, jak si zøejmì pøedstavuješ.
Tìm vyvoleným staèí fixed match tøeba jen 1 do roka a nebo i jen jednou za život. Tak je to s fixed match....
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » pon bře 28, 2005 10:45

hobbybet píše:
a ani se není èemu divit, když má nìkdo tyhle informace nechce je pouštìt moc dál..

Pøesnì tak.... a proto Tvá snaha o založení nìjakého Fixed klubu je naprosto mimo mísu a úplnì zbyteèná. Fixed samozøejmì jsou ale je jich velmi,ale velmi málo a pokud by se o nich zaèalo mluvit mezi více lidmi, tak nebudou už vùbec žádné... Sport je nìkdy velmi prohnilí, ale ne zase tak aby každý týden byl nìkde fixed match, jak si zøejmì pøedstavuješ.
Tìm vyvoleným staèí fixed match tøeba jen 1 do roka a nebo i jen jednou za život. Tak je to s fixed match....

nevím, klub zaène fungovat do ètrnáctidnù a jinak já mám prùmìrnì tak jeden fix za dva týdny
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod hobbybet » pon bře 28, 2005 11:08

sporttipy píše:
hobbybet píše:

nevím, klub zaène fungovat do ètrnáctidnù a jinak já mám prùmìrnì tak jeden fix za dva týdny

Tak to je jiná..... Doufám, že tenhle pøíspìvek píšeš z Baham a ofukují tì ty nejhezèí holky na ostrovì.... Pokud to tak není ,tak je nìkde chyba....
Zøejmì vsázíš malé vklady na ty 14denní fixed... zøejmì na to nemáš dostatek financí. to se mùže ale zmìnit :wink: dej mi info o fixed a vìø, že za mé peníze na tìch Bahamách budeš....
Jinak, ale trvám na tom co jsem napsal v prvním pøíspìvku...

GL
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon bře 28, 2005 11:14

Kdyz se divam na to hlasovani tak to vypada na docela hodne lidi by melo mit pristup k fixed... Bohuzel nejsem mezi nima takze se asi k zadnymu fixed nikdy nedostanu... :cry:

2 sporttipy : Ty fixed ke kterym jsi mel pristup vzdycky vysly?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » pon bře 28, 2005 11:16

-=Ondra=- píše:Kdyz se divam na to hlasovani tak to vypada na docela hodne lidi by melo mit pristup k fixed... Bohuzel nejsem mezi nima takze se asi k zadnymu fixed nikdy nedostanu... :cry:

2 sporttipy : Ty fixed ke kterym jsi mel pristup vzdycky vysly?

vždycky ne ale pøevážnì zhruba z 90% ano, je dost možné, že si vìtšinu fixù lidi se kterými sem v kontaktu vymýšlí avšak vychází to a to je dùležité
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » pon bře 28, 2005 20:02

sporttipy píše: a jinak já mám prùmìrnì tak jeden fix za dva týdny

:zbunj: :zbunj: :zbunj:

jednoznacne suhlasim s tym,co napisal hopbbybett :!: :!: :!:

Tvá snaha o založení nìjakého Fixed klubu je naprosto mimo mísu a úplnì zbyteèná. Fixed samozøejmì jsou ale je jich velmi,ale velmi málo a pokud by se o nich zaèalo mluvit mezi více lidmi, tak nebudou už vùbec žádné... Sport je nìkdy velmi prohnilí, ale ne zase tak aby každý týden byl nìkde fixed match, jak si zøejmì pøedstavuješ.

k tomuto sa mozem taktiez len pripojit: 8)

Doufám, že tenhle pøíspìvek píšeš z Baham a ofukují tì ty nejhezèí holky na ostrovì.... Pokud to tak není ,tak je nìkde chyba....
Zøejmì vsázíš malé vklady na ty 14denní fixed... zøejmì na to nemáš dostatek financí. to se mùže ale zmìnit dej mi info o fixed a vìø, že za mé peníze na tìch Bahamách budeš....

PS:

s INFO o "FIXED MATCH",ktory vide(staci aj kazdy druhy...)priemerne raz za dva tyzdne si "kupis aj tie BAHAMY"... :D

GL
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec