" Sazeni po internetu "

Moderátor: Moderátoři

" Sazeni po internetu "

Příspěvekod 1 » ned kvě 29, 2005 4:40

Zdravim vsetkych !

Kedze si nezasluzim ( :lol: ) pristup do sekcie " Sazeni po internetu ",
musim svoj prispevok umiestnit sem.

Ak su tu nejaki uzivatelia internetovej stavkovej kancelarie DOXX-NET,
asi ste sa v tej "13. komnate" :lol: ("Sazeni po internetu")o tejto SK uz bavili, potom mam pre Vas mozno jeden dolezity oznam...
Ale az potom, ak sa niekto ozve, ze tam ma ucet...

SBE
1
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » ned kvě 29, 2005 10:27

No mám pocit,že u Doxx asi bude mít úèet zatím málo lidí. Myslím, že Doxx je pro spoustu z nás zatím velkou neznámou. Já se tam pøed èasem pokoušel registrovat,ale mám pocit,že tam je podmínka mít úèet na Slovensku a tak jsem to prozatím pozastavil. Oprav mì 1 pokud se pletu.
Velká výhoda je v tom, že je to u Vás legální. To máte oproti nám velkou výhodu.

Každopádnì bych uvítal Tvé poznatky a asi nejen já. :wink:

GL
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod 1 » pon kvě 30, 2005 13:00

OK, kedze tu pravdepodobne nie je ziadny uzivatel DOXX-NET-u, tak nie je treba zverejnit dolezity postreh, co som povodne zamyslal..Hobbybet, Tebe napisem sukromnu spravu.
1
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » pon kvě 30, 2005 13:05

tak to potom nechapu, jaky vyznam ma uzavrene diskuzni forum, kdyz se zalozi nove tema a v nem se clovek nic nedozvi , protoze se to posila pres vzkazy. to je tak vhodny pro ruzna otevrena fora, ale pro toto.. :roll:
Atomic Rennlaufteam forever
Tomeek
Host
Host

Re: " Sazeni po internetu "

Příspěvekod miso245 » pon kvě 30, 2005 13:14

1 píše:Zdravim vsetkych !

Kedze si nezasluzim ( :lol: ) pristup do sekcie " Sazeni po internetu ",
musim svoj prispevok umiestnit sem.

Ak su tu nejaki uzivatelia internetovej stavkovej kancelarie DOXX-NET,
asi ste sa v tej "13. komnate" :lol: ("Sazeni po internetu")o tejto SK uz bavili, potom mam pre Vas mozno jeden dolezity oznam...
Ale az potom, ak sa niekto ozve, ze tam ma ucet...

SBE

ja som uživate¾ doxx-netu, èo máš za za problém? u mna funguju bez problemovo....
miso245
Host
Host

Příspěvekod 1 » pon kvě 30, 2005 13:21

Chvilu strpenia, prosim, skoro napisem.
1
Host
Host

Příspěvekod 1 » pon kvě 30, 2005 13:36

Takze, som u nich len par tyzdnov a uz som zazil taketo veci:

1) zle zadany vysledok u zapasu na postup zadali vysledok zo zapasu v serii - ok stava sa - ludsky faktor - preklep - moze byt...

2) len tak z nicoho mi naraz zmizla urcita ciastka zo zostatku na hracskom ucte, bez toho, aby som nieco tipoval...

Zrejme ide o nejaku softwarovu chybu a udajne na tom pracuju.

Preto chcem vyzvat vsetkych uzivatelov DOXX-NETU, aby sem napisali, ci nemaju podobne skusenosti a aby si pozorne kontrolovali vsetky pohyby na svojom ucte.

Inak DOXX-NET-u fandim a drzim im palce, aby spominane nedostatky coskoro odstranili.

Ak prehliadnem tie dva spominane lapsusy - som s nimi vcelku spokojny.
1
Host
Host

Příspěvekod bubus » stř čer 01, 2005 8:47

DOXX-NET= "byvaly"TIPERNET...

PS:
SK DOXX odkupila "internetove prava"od byvaleho tipernetu
:arrow: ak to vsetci viete,alebo to niekto spomenul ospravedlnujem sa-ja som to nevedel a zistil som to az dnes-ked ste mali otvoreny ucet v TIPERNET,teraz ho mate automaticky aj v DOXX-NET...
bubus
Host
Host

Příspěvekod AC_28 » stř čer 01, 2005 9:05

1 píše:Takze, som u nich len par tyzdnov a uz som zazil taketo veci:

1) zle zadany vysledok u zapasu na postup zadali vysledok zo zapasu v serii - ok stava sa - ludsky faktor - preklep - moze byt...

2) len tak z nicoho mi naraz zmizla urcita ciastka zo zostatku na hracskom ucte, bez toho, aby som nieco tipoval...

Zrejme ide o nejaku softwarovu chybu a udajne na tom pracuju.

Preto chcem vyzvat vsetkych uzivatelov DOXX-NETU, aby sem napisali, ci nemaju podobne skusenosti a aby si pozorne kontrolovali vsetky pohyby na svojom ucte.

Inak DOXX-NET-u fandim a drzim im palce, aby spominane nedostatky coskoro odstranili.

Ak prehliadnem tie dva spominane lapsusy - som s nimi vcelku spokojny.

Hmmm... ja teda neviem, mne sa zda ze podaktori si ani neuvedomuju co pisu... Cital si sa, alebo si taky dozivotny salamista???

...alebo tebe staci ak ti v obchode daju iny tovar ako pytas, navyse pokazeny a pri pokladni ta ojebu o 50 kacek...

Inak si totizto neviem vysvetlit tvoju benevolenciu pri zle zadanom vysledku a samovolnom uniku prachov z tvojho uctu... podla teba je to pri tejto konkurencii bookies normalne???? nezavana ti to nahodou niecim echt slovenskym??? A to rychlo ojebat co najviac zakaznikov, zhrabnut prachy a vypadnut???? lebo toto firma ktora planuje dlhodobo nerobi... :-))) ale sak tvoje prachy, tvoje rozhodnutie, a ak nie si ich agentom, tak aj tvoj nazor... ja by som si nezacal so ziadnou SK, kde mi uleti hoci aj dvacka a chlapik na hotline /hahaha, take iste ani nemaju/ mi nevie podat rozumne vysvetlenie. Troska neiste, ak planujes u nich ajj cosi vyhrat, cize by museli davat este oni... :-)))))

GL kolegove!!!
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » stř čer 01, 2005 9:10

:arrow: k prispevku od AC nieje co dodat :P ,ved je tolko SK po celom svete,a urcite omnoho "serioznejsich",nehovoriac o ponuke...
bubus
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec