Pøinášíme vám dotazník a krátký rozhovor nejvìtšího hokejového talenta mezi tyèemi za poslednich 120 let.
Jméno: Vitalij Tchapajev
Vìk: 8 let
Klub: Salavat Yulajev Ufa
roèní pøíjem: 35 mil dolarù
Hokejové zaèatky : "prakticky uz v prenatalním období, maminka byla hokejová golmanka a chytala vlastnì až do mého porodu. Nìco jsem schytal døív než jsem byl na svìtì -)" (Vitalij bere z humorem)
Nejvìtší hokejový úspìch: " Za svùj nejvìtší hokejový úspìch zatím považuji probojování se do základní sestavy místního Salavatu.
Hokejový agent: "Je jím Sergej Chobotov, pøišel vlastnì hned po porodu a nedám na nìj dopustit"
Èeho se nejvíc bojíte ? "Asi povodní, ty vážnì nemusím"
Hokejový cíl: "odchytat alespon jednu kompletní sezonu v NHL s èistým kontem"
To myslíte vážnì ? : "Ano, naprosto. Od malièka si dávám vysoké cíle a naší zkušení trenéøi na nás mají velmi vysoke nároky.
Co vás nejvíce zarmoutilo? : "Jednoznaènì to, že se mamince nepovedla dvojèata, pøece jen dvaaètyøicetiletý Sokolov by mi místo náhradníka mohl dìlat spíš dìdeèka." (Vitalij bere opìt s Humorem)
Sledujete politiku ?: "Of course"
Ale co to slyším ? uèíte se anglicky ? : "samozøejmì, nejpozdìji do dvou let bych chtìl být draftován"
Oblíbení herci, hereèky? : "moc se mi líbí Myckey mousse , to je velký herec"
Jakou posloucháte muziku? : " relaxuji pri Thunderdoomu, ale poslechnu si rád tøeba i Raimsteiny nebo jak se to øíká. "
Zamilované zvíøe? : "místní medvìdí jsou mírumilovná zvíøata, takže asi oni"
Pøedstava o ideální dovolené?: " s pøítelkyní, alespon 2 roky na Marsu"
Máte už pøítelkyni ?: "of course"
Vysnìný automobil?: "Daihatsu Aplaus"
Záliby?: "hokej hokej hokej a pak možná hokej, na nic jiného už si nevzpomenu."
Jste povìrèivý?: "Ano, ráno když máme trénink, musím vstát pár minut pøed ètvrtou, abych stihl všehny své rituály."
Vizitka Vitalije Thapajeva:
Narozen: 1. dubna 1996
Èíslo dresu: v reprezentaci do 18 let èíslo 1, v klubu 35
Výška/váha: 193 cm, 95 kg.
Bydlištì: Zakutskaja 35, Èernobyl, RUS
GL