Chtìl bych se zkušenìjších uživatelù zeptat,jestli je možné si u Expektu,založit úèet nìkolikrát a pokaždé dostat vstupní bunus?
U Sportingbetu to jde,ale musí se peníze posílat pokaždé z jiné Identifikaèní adresy a z jiného konta.
Moderátor: Moderátoři
Filipi píše:No ale zase když žiješ na jedné adrese s nìkým kdo chce také sázet, tak je ten druhý z vás o bonus ošizen. Tak jsem to alespoò pochopil dle vašich zkušeností. No a když máte ještì tøeba spoleèný úèet u banky ...
-=Ondra=- píše:Filipi píše:No ale zase když žiješ na jedné adrese s nìkým kdo chce také sázet, tak je ten druhý z vás o bonus ošizen. Tak jsem to alespoò pochopil dle vašich zkušeností. No a když máte ještì tøeba spoleèný úèet u banky ...
No ja bych rekl ze ne... napr.:
Pepa Novak
Hapalova 101
Praha 1
a
Jirka Fanfan
Hapalova 101
Praha 1
muzou bydlet ve stejne baraku a nikdo je o jejich bonus neobere. A pochybuju ze by dva ruzny lidi meli spolecnej ucet... nebo jak to myslis s tim spolecnym uctem??
Filipi píše:No ale zase když žiješ na jedné adrese s nìkým kdo chce také sázet, tak je ten druhý z vás o bonus ošizen. Tak jsem to alespoò pochopil dle vašich zkušeností. No a když máte ještì tøeba spoleèný úèet u banky ...
Filipi píše:No ja myslel nìkoho dalšího v rodinì.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků