ruleta na BAW

Moderátor: Moderátoři

ruleta na BAW

Příspěvekod mata » ned pro 25, 2005 11:22

caute,chcem sa spytat,ci niekto uz hral ruletu na BAW!
-da sa tam aj vyhrat? -akoze jasne,ze nemyslim velke peniaze,ale ci ta ruleta dava aj vyhrat,alebo sa hraje proti pc a hrac nema sancu.... :)
-ja len tak z nudy,by som chcel skusit za nejakych 100sk,200sk za viac nie... nie som gambler,takze len tak z nudy rozmyslam ,ze vyskusam za malo...
-ma s tym niekto skusenosti?
diky
mata
Exmember
Exmember

Re: ruleta na BAW

Příspěvekod Vlèevskiy » ned pro 25, 2005 12:44

mata píše:caute,chcem sa spytat,ci niekto uz hral ruletu na BAW!
-da sa tam aj vyhrat? -akoze jasne,ze nemyslim velke peniaze,ale ci ta ruleta dava aj vyhrat,alebo sa hraje proti pc a hrac nema sancu.... :)
-ja len tak z nudy,by som chcel skusit za nejakych 100sk,200sk za viac nie... nie som gambler,takze len tak z nudy rozmyslam ,ze vyskusam za malo...
-ma s tym niekto skusenosti?
diky

Já si myslím, že se tam výhrat urèitì da, ale je to více ménì o náhodì a hlavnì o štìstí. Nìco podobného jako u hrácích automátù, akorat je tady vìtší šance byt v plusu. U automatu máš sice bonus v podobì jackpotu ( nebo u rulety též? teï nevím, nebudu kecat :roll: ), tøeba takových 10 tísic Kè, nebo mùže být samozøejmì menší. Ale je to více ménì oblbování lidi, paè ten jackpot padne velmi zøídka. Mì se to sice jednou poštìstilo a výhral jsem osmíèku, ale tøeba takový kamarad už to hraje tak 5 let a furt nic :lol: :? Ale podle mých osobních zkùšenosti se to dlouhodobì prostì nevyplatí a èlovìk je furt v minusu. Ale zahrát si jednou za èas, když si tøeba ve skvìlé náladì a hodit tam nìco, též není špatné :lol: Ale nejlepší šance, jak ñìco vydìlat je sázet, paè tady tohle neovlivòuje jenom štìstí :wink: ( i když bez štìstí mùžeš byt sebeménì dobrý tiper, a stejnì budeš v pr..li :cry: )
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod mata » ned pro 25, 2005 12:52

ok,tak diky..

jj ja chcem iba tak sem tam... ked sa nudim,tak z nudy...
jasne,ze nie kazdy den... :)
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » ned pro 25, 2005 13:32

cesta do pekel....

ted teda hovorim z vlastni zkusenosti, ale:

pokud nemas obrovskou vuli nedoporucuji ani zacinat.....malokdo myslim dokaze odejit "od stolu" s malou prohrou a zkousi se dostat aspon do maleho plusu, kdyz se nedari a to je voda na jejich mlyn

ja uz sem si osobne vsechny pokery,rulety,hi-lo a i ostatni flashky zakazal....musel sem se hodne snazit abych prohry zpusobene touto "zabavou" nahral v normalnim sazenim zpet

toto je moje zkusenost
cica18
Host
Host

Příspěvekod mata » ned pro 25, 2005 13:57

neboj... :)

ked prehram 100sk,tak odidem a mrziet ma to az tak nebude...
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » ned pro 25, 2005 18:14

ruletu u BaW jsem jeden cas hral ... abych to vyjadril presneji, zapnul jsem to pro zabavu a ze zvedavosti a stravil u tohoto v podstate nonstop tyden. Krome rulety jsem testoval jeste Lotto, nebo jak to nazyvaji.

Na rulete jsem hral jen barvy, vyjimecne cisla. Barvy jsem hral za min.vklad, coz bylo asi 5 euro. V prubehu prvnich 4 dnu jsem vydelal cca +600 euro :P

...bohuzel jsem nakonec skoncil jen +200 euro, protoze jsem si rekl, ze to zkusim hrat za 10-15 euro misto 5 e... a to byla ma smrt :)
-----------------------------------------------------------

Velmi zajimave je lotto...
...tam jsem testnul nasledujici "strategii"... mel jsem to zaple nekolik dni a sledoval jak to chodi.

Kdyz prijdou od vsechny koule od jedne barvy, tak dostanes za kazdou sazku (i prohravajici) 10-20 euro (nebo tak nejak) v zavislosti na barve.

No, takze jsem par dni cekal a kdyz byla 2 denni snura, ze to neprislo (samozrejme na to nelze spolehat, nemusi to prijit treba tyden, to je jasne) a zaroven byla obrovska snura zlutych a zelenych kouli s minimem cervenych tak jsem napraskal asi 20 ruznych sazek na kazdou otocku (opakovani jsem dal 60x)

sazky jsem udelal:
- jen na cervene koule, takze jsem vlastne lotto tvoril jen z 1/3 cisel
- dodatecne sazky na to, ze bude 3,4,5 cervenych atd.
atd.

No a v podstate spolehal (nedoporucuji, protoze u veskereho podobneho gamblingu je "spolehani se" cesta do pekel :) ) na to, ze musi zacit chodit cervene koule...

vetsina otacek byla slabe plusova/minusova, sem tam to hodilo cca 10x vic nez jsem vsadil ... (spolehani totiz vyslo a opravdu chodilo hodne cervenych)...

no a asi pri 30te otocce prisla BIG WIN... vsechny koule cervene... takze jsem zabral
- ciste lotto (to bylo tusim 250 e)
- ruzne trojice, dvojice apod. v ostatnich lottech (to hodilo kolem 100 euro)
- pak "vsechny cervene" to byla tusim krat 1000x

a k tomu ten vyse zmineny bonus "za kazdou i prohravajici sazku 20 e"... tech jsem mel asi 20

lhal bych, kdybych ted rikal presne cislo, ale myslim, ze jsem tehdy bral (uz je to dva roky zpet) neco kolem 30tis....
----------------------------------------------------------

tim jsem s tim skoncil a kasina jsou pro mne uzavrena kapitola.
GL kdyz do toho pujdes, ale lepsi to radeji ani nezkouset :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod mata » ned pro 25, 2005 18:59

diky chlapci za odkazy,najmä kali :)
-ja tiez chcem hrat,ak sa tam dostanem,len barvy,alebo rady,stlpce.. za malicko... :)

tak diky chlapci...
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » ned pro 25, 2005 19:04

kali píše:tim jsem s tim skoncil a kasina jsou pro mne uzavrena kapitola.
GL kdyz do toho pujdes, ale lepsi to radeji ani nezkouset :wink:

Uzavøená kapitola a nikdy již dále nezkusil. Musím øíci, že kdybych tì neznal myslel bych si, že to cos napsal byla cílená reklama, protože si to napsal takovým zpùsobem, že bych to po pøeètení chtìl také zkusit. :D

Ruletu na BAW hrávám vždy jenom pro potìšení a do hry již vstupuji s tím, že vloženou èástku prohraji. Ovšem v reálném svìtì se podle mého na ruletì systematicky vydìlávat dá. Nese to sebou ovšem nudný veèer a je otázkou jestli se to nìkomu vyplatí, trávit cca 5, 6 hodin v casinu, kde se všichni baví, naprosto soustøedìn a ve vyèkávání pro nìjakých pár tisíc. Delší èas, to ani zkoušet moci nebudete, protože se Vás obsluha bude za nìjaký ten èas snažit slušnì vyprovodit. Odzkoušeno v nìkolika hernách.

Je to jednoduché, staèí prostì mít nìjaký svùj systém a disciplínu. Já osobnì jsem to nedìlal pro nìjaký zisk, ale pøedevším z dùvodu posilování své disciplíny, což døíve u mì pøi sázení býval nìkdy problém. Také to výbornì funguje pro odreagování, když je èlovìk rozèilen, nebo naopak smutný. :roll:

Do casina èlovìk vstupuje sám, nepije a sedne si za plátýnko a jako tygr který èeká na svojí koøist, pozoruje kulièku v ruletì. V momentì kdy padne øada 4x èervená, nebo èerná, nastává èas, aby jste si také zahráli. Máte 3 hry, pøi nichž budete zkoušet své štìstí a zaènete sázet opaènou barvu s postupným navyšováním až do maximálního limitu, který musíte mít pøedem spoèítaný. Když se štìstí usmìje, tak super jste výherce a pro Vás nastává zase ta nudná èást, kdy budete trpìlivì sledovat hru a èekat na svojí další šanci. Když Vaše barva nepadne ani za celkem 7 kol, je nutné hru ukonèit a smíøit se s tím, že pro tentokráte výhra nebude. Èistì statisticky 4 stejné barvy padnou za veèer pomìrnì èasto, ale 7x za sebou již padá mnohem ménì. 8)

PS: stalo se mi jednou jedinkrát, že jsem takto nastoupil ke 3 po sobì jdoucím sériím a všechny jsem prohrál. Tak sem se otoèil a šel domù, dneska prostì štìstí sedìlo nìkde jinde, prohrál sem za ten veèer 3.000 Kè ale utužil jsem si svojí disciplínu a kdo má nìkdy potíže s tím držet své myšlenky na snadnou výhru na uzdì a kursové sázení mu nepøináší stabilní zisky, tak by si tento druh hodnì nudné zábavy mìl vyzkoušet. :P
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pon pro 26, 2005 1:27

Btip to vyjadril naprosto presne: hned zkraje musim uznat, ze me podani trochu zni jako cilena reklama, protoze to jak jsem to podal vypada opravdu "pohadkove" :oops:

No, ono je tak, ze jsem jeste zapomnel zminit jeden fakt, ktery uspisil muj konec. Je treba zduraznit, ze jsem ruletu pustil "za par stovek pro zabavu" s vedomim, ze tech par stovek jdu (a jsem odhodlan) prohrat. U gamblingu plati Murphyho zakon... zacatecnik, hrajes pro zabavu :arrow: vyhrajes... chces vyhrat :arrow: prohrajes

Stesti se usmalo, skoncil jsem v pravy okamzik a znovu se o to nepokousim.

ALE: muj velmi blizky kamarad, ktery mel taktez konto na BaW nasledoval "muj priklad", hral ruletu za 5 euro barvy, vyhral cca 4 000 euro za 14 dni. S jidlem roste chut a zacal taktez hrat za vice ...

...resume: -120 000 Kc :!: Dnes jiz ani nesazi, ani nehraje ruletu... splaci dluhy... mozna nahoda ci Murphyho zakony, mozna "vycurany" generator "nahodnych" cisel rulety u BaW... kazdopadne dobra rada je NEHRAT

Jinak system, ktery Btip zminuje je overeny v "kamennych kasinech" a v teoretickych rovinach to celkem slusne funguje (fungovalo) (muj bratranec byl v tomto "businesse" v Plzni celkem proslaveny a spolecne se skupinou dalsich lidi meli posleze stopku ve vsech mistnich kasinech). System zalozeny na pravdepodobnosti, ovsem okereneni o VYSOKY kapital a VYSOCE organizovany system, kde kazdy clovek jednal jakoby nezavisle na ostatnich clenech tak, aby nikdo z krupieru nezjistil spojitost mezi cleny a nezaridil jejich vyhosteni z kasina. Zisky sly casto do statisicu, ale je treba dodat, ze zisk neni nikdy zarucen a ze kapital byl opravdu vysoky.

Dle meho nazoru je nejvetsim "stestim" v herne okamzite prohrat a s prvni prohrou skoncit. Kazdy kdo napoprve vyhral vi, jaky je pocit "vyhraval jsem vcera, predevcirem... dnes jsem zcela vyjimecne prohral, zitra URCITE vyhraju" :roll:

mam hodne kamaradu, kteri pres disciplinu, vysoky kapital prohrali vse co meli a jeste se zadluzili do horentnich sum. Na vlastni oci jsem byl svedkem serie 47 :!: cervenych na rulete (kamarad vstoupil do hry po 39 cernych v rade s myslenkou "ted uz to MUSI prijit" ... jeste 8x to neprislo a kdyz uz to konecne prislo tak nemel za co hrat)
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod bubus » pon pro 26, 2005 11:28

kali píše: . Na vlastni oci jsem byl svedkem serie 47 :!: cervenych na rulete (kamarad vstoupil do hry po 39 cernych v rade s myslenkou "ted uz to MUSI prijit" ... jeste 8x to neprislo a kdyz uz to konecne prislo tak nemel za co hrat)

[b]
:arrow: na vlastne oci som videl "tretiu opakovacku NULY" :shock: ,a panko na nej vyhral 196 tis.-REDUTA BRATISLAVA...

:arrow: FARBY+PAR-NEPAR som videl MAX. 17xza sebou,a to som tam chodil sledovat "hracov" skoro cely rok kazdy :arrow: aj to je hodne :?
bubus
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec