ruletu u BaW jsem jeden cas hral ... abych to vyjadril presneji, zapnul jsem to pro zabavu a ze zvedavosti a stravil u tohoto v podstate nonstop tyden. Krome rulety jsem testoval jeste Lotto, nebo jak to nazyvaji.
Na rulete jsem hral jen barvy, vyjimecne cisla. Barvy jsem hral za min.vklad, coz bylo asi 5 euro. V prubehu prvnich 4 dnu jsem vydelal cca +600 euro
...bohuzel jsem nakonec skoncil jen +200 euro, protoze jsem si rekl, ze to zkusim hrat za 10-15 euro misto 5 e... a to byla ma smrt
-----------------------------------------------------------
Velmi zajimave je lotto...
...tam jsem testnul nasledujici "strategii"... mel jsem to zaple nekolik dni a sledoval jak to chodi.
Kdyz prijdou od vsechny koule od jedne barvy, tak dostanes za kazdou sazku (i prohravajici) 10-20 euro (nebo tak nejak) v zavislosti na barve.
No, takze jsem par dni cekal a kdyz byla 2 denni snura, ze to neprislo (samozrejme na to nelze spolehat, nemusi to prijit treba tyden, to je jasne) a zaroven byla obrovska snura zlutych a zelenych kouli s minimem cervenych tak jsem napraskal asi 20 ruznych sazek na kazdou otocku (opakovani jsem dal 60x)
sazky jsem udelal:
- jen na cervene koule, takze jsem vlastne lotto tvoril jen z 1/3 cisel
- dodatecne sazky na to, ze bude 3,4,5 cervenych atd.
atd.
No a v podstate spolehal (nedoporucuji, protoze u veskereho podobneho gamblingu je "spolehani se" cesta do pekel
) na to, ze musi zacit chodit cervene koule...
vetsina otacek byla slabe plusova/minusova, sem tam to hodilo cca 10x vic nez jsem vsadil ... (spolehani totiz vyslo a opravdu chodilo hodne cervenych)...
no a asi pri 30te otocce prisla BIG WIN... vsechny koule cervene... takze jsem zabral
- ciste lotto (to bylo tusim 250 e)
- ruzne trojice, dvojice apod. v ostatnich lottech (to hodilo kolem 100 euro)
- pak "vsechny cervene" to byla tusim krat 1000x
a k tomu ten vyse zmineny bonus "za kazdou i prohravajici sazku 20 e"... tech jsem mel asi 20
lhal bych, kdybych ted rikal presne cislo, ale myslim, ze jsem tehdy bral (uz je to dva roky zpet) neco kolem 30tis....
----------------------------------------------------------
tim jsem s tim skoncil a kasina jsou pro mne uzavrena kapitola.
GL kdyz do toho pujdes, ale lepsi to radeji ani nezkouset