skandal kolem sázení v NHL

Moderátor: Moderátoři

skandal kolem sázení v NHL

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv úno 09, 2006 11:00

tak asi už jste o tom slyšeli, copak nám to odhalila naše slavná NHL :) .. vedle profi boxu, NFL už pøišla na øadu další amer.soutìž, kterou sázení zasáhlo na tom nejcitelnìjším místì - na vlastní prestiži

kdesi v US vznikl chytrý nápad, jak založit ilegální sázk.knaceláø, do ní zapojit pár hráèù z NHL , z managmentu klubu atd a solidnì si pak na všechny strany namastit kapsy (bohužel na tu nejhlavnìjší stranu - na sázející a tipéry se v tomto nemyslelo :D ) .. co mì zarazilo, že jsou v této aféøe namoèena zvuèná jména - Mark Recchi, Rick Tocchet (já vìdìl, proè jsem ho nikdy nemìl rád) , Roenick (to mì hodnì mrzí) a dokonce i žena Gretzkyho a to vìøím, že èas odhalí další jmena (jen doufám, že tam nebude figurovat nìkdo od nás , respektive od Slovákù) .. možná to jen novináøi nafoukli a trošku pøibarvili , každopádnì fakt, že se kvuli sázení ovlivnovaly zápasy a byli v tom i hraci NHL, ten je nepopíratelný

èili tím otvírám diskuzi na toto téma ,a pokud nìkdo najde lepší info o tom všem, pøesnìjší fakta, tak to bdue jen dobøe, pøece jen, to moje je z "druhé ruky" :oops:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv úno 09, 2006 11:05

tak nìco malo o tom si pøeètete na tomto linku

ZDE
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod kali » čtv úno 09, 2006 11:39

no je to jen dukazem toho, ze je to opravdu vsude a po pravde receno jsem dost konsternovan z toho, ze to maji zapotrebi i v NHL pri takovych platech jake si tamni hraci vydelali... :roll:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod widush » čtv úno 09, 2006 16:25

tak to teda èumím...

tiež sa mi to zdá nesmierne zaujímavé,že si takto musia privyrába?. .

Uvidíme,èo je na tom pravdy, keïže LeClair a aj Recchi rázne odmietli správy od údajnom stávkovaní a dokonca prinútil televíziu v Philadelphii, aby na svojej webovej stránke dementovala správu, že je do aféry zapletený....

Nieèo sa dá doèíta? aj tu
widush
Exmember
Exmember

Re: skandal kolem sázení v NHL

Příspěvekod Filipi » čtv úno 09, 2006 20:23

Johnny.Rebel píše:tak asi už jste o tom slyšeli, copak nám to odhalila naše slavná NHL :) .. vedle profi boxu, NFL už pøišla na øadu další amer.soutìž, kterou sázení zasáhlo na tom nejcitelnìjším místì - na vlastní prestiži

kdesi v US vznikl chytrý nápad, jak založit ilegální sázk.knaceláø, do ní zapojit pár hráèù z NHL , z managmentu klubu atd a solidnì si pak na všechny strany namastit kapsy (bohužel na tu nejhlavnìjší stranu - na sázející a tipéry se v tomto nemyslelo :D ) .. co mì zarazilo, že jsou v této aféøe namoèena zvuèná jména - Mark Recchi, Rick Tocchet (já vìdìl, proè jsem ho nikdy nemìl rád) , Roenick (to mì hodnì mrzí) a dokonce i žena Gretzkyho a to vìøím, že èas odhalí další jmena (jen doufám, že tam nebude figurovat nìkdo od nás , respektive od Slovákù) .. možná to jen novináøi nafoukli a trošku pøibarvili , každopádnì fakt, že se kvuli sázení ovlivnovaly zápasy a byli v tom i hraci NHL, ten je nepopíratelný

èili tím otvírám diskuzi na toto téma ,a pokud nìkdo najde lepší info o tom všem, pøesnìjší fakta, tak to bdue jen dobøe, pøece jen, to moje je z "druhé ruky" :oops:

Já se ale nikde zatím nedoèetl že byli ovlivnìny zápasy NHL. Ty ano? Já osobnì bych do takového podniku velké prachy nestrèil, protože hokej je moc kolektivní sport a staèí jedna pìtka pobláznìných nezasvìcených mladíkù a utkání vypadá jinak. Nìco jiného je box nebo ulítlá NBA kde jeden dva èernoši dokáží zázraky. Tam bych své prachy strèil spíše když už. Proto bych to nevidìl tak dramatickya slavná NHL je pro mì stále slavná NHL, v tom smyslu že je to jedna z nejménì ovlivnìných soutìží sázkovými mafiemi.
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Re: skandal kolem sázení v NHL

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv úno 09, 2006 21:41

Filipi píše:
Johnny.Rebel píše:tak asi už jste o tom slyšeli, copak nám to odhalila naše slavná NHL :) .. vedle profi boxu, NFL už pøišla na øadu další amer.soutìž, kterou sázení zasáhlo na tom nejcitelnìjším místì - na vlastní prestiži

Já se ale nikde zatím nedoèetl že byli ovlivnìny zápasy NHL. Ty ano? Já osobnì bych do takového podniku velké prachy nestrèil, protože hokej je moc kolektivní sport a staèí jedna pìtka pobláznìných nezasvìcených mladíkù a utkání vypadá jinak. Nìco jiného je box nebo ulítlá NBA kde jeden dva èernoši dokáží zázraky. Tam bych své prachy strèil spíše když už. Proto bych to nevidìl tak dramatickya slavná NHL je pro mì stále slavná NHL, v tom smyslu že je to jedna z nejménì ovlivnìných soutìží sázkovými mafiemi.

no, nikde se nic nekonkretizuje, ale když je v tom namoèeno celkem dost lidí, co se motají kolem hokeje (respektive NHL) , vèetnì osoby Toccheta, byla by to velká náhoda, kdyby se to vyhnulo této soutìži a toèilo se to jen kolem boxu , NFL a basketu 8) .. ale samosebou, že asi každý si bude pøát, aby to opravdu náhoda byla, pøece jen kdyby to mìla být pravda, tak by to hodnì poškodilo prestiž NHL a nejspíš by pár dolárkù ubylo z této soutìže , což si nepøeje ani Battman, ani majitelé klubù atd
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv úno 09, 2006 21:55

no, sice to nesouvisí s NHL a nejspíš to asi nikoho nepøekvapí (mì urèitì to nepøekvapilo :D, konec koncù to je vìc známá a jasná ) , ale taky je to spojeno s hokejem a sazkami 8)

ZDE
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod excelent » čtv úno 09, 2006 23:27

Johnny.Rebel píše:no, sice to nesouvisí s NHL a nejspíš to asi nikoho nepøekvapí (mì urèitì to nepøekvapilo :D, konec koncù to je vìc známá a jasná ) , ale taky je to spojeno s hokejem a sazkami 8)

ZDE

Peníze má rád každý a? je to Rick Tocchet nebo nìjaký jouda z Komety Brno :lol:
excelent
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát úno 10, 2006 3:21

Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát úno 10, 2006 3:27

excelent píše:
Johnny.Rebel píše:no, sice to nesouvisí s NHL a nejspíš to asi nikoho nepøekvapí (mì urèitì to nepøekvapilo :D, konec koncù to je vìc známá a jasná ) , ale taky je to spojeno s hokejem a sazkami 8)

ZDE

Peníze má rád každý a? je to Rick Tocchet nebo nìjaký jouda z Komety Brno :lol:

to jistì, konec koncù i drtivá vìtšina tipérù má tento vztah k penìzùm :D .. každopádnì všechno má své meze a jak se øíká, radši se ctí ztratit, než s hanbou získat 8)

i když kdo v této dobì hraje na šest, že? :mrgreen:
Johnny.Rebel
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec