Ceský fotbal aneb kocourkov na zeleném pažitu (i mimo nìj)

Moderátor: Moderátoři

Ceský fotbal aneb kocourkov na zeleném pažitu (i mimo nìj)

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon kvě 01, 2006 7:23

téma jsem založil specialnì pro ty, kteøí chtìjí vyjádøit své názory na dìní v èeském fotbale .. zde má tedy každý prostor na vyjádøení svých dojmù , pocitù i názorù, at už se budou týkat kapøíkù, výkonù sudích, "sport." aktivit funkcionáøù svazu èi klubù, železné Sparty, uplakané Slavie a jiných fenoménù naší ligy :mrgreen: , vèetnì postøehù na odehrané zápasy èi na ty, které budou probíhat , ale nesouvisí pøímo s tipováním :wink:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » pon kvě 01, 2006 8:33

dobrý nápad :thumbup1: trefný název :ludo:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod allsvenskatip » pon kvě 01, 2006 10:06

Ja myslím, že název tématu dokonale vystihuje situaci v naší lize a není tøeba to dále rozvádìt. :thumbup1: jinak skvìlej nápad
Žádost o přijetí
---------------
Tips: 10
Vsazené units: 25
Win: 2
Lost: 8
Units: -11
allsvenskatip
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob kvě 13, 2006 19:49

divím se, že nikdo po dnešním kole nepøispìl do diskuze v tomto tematu .. a zas se to probíralo tam, kde by to asi nemìlo .. èili pokud nìkdo má co øíci k èes.fotbalu, k naší lize atd, kdyžtak sem .. i když už je to asi jedno :lol:

rulezzz kapøíci a bafunáøi :punk:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Dragonbase » sob kvě 13, 2006 21:49

Tak já osobnì mám názor na èeský fotbal takový že to co se dìje tady viz.dnešní penalta v 93.minutì v Liberci a další tøeba jak Spartièka zahrála dnes doma a Matušovic v rozhovoru øekne že dnes urèitì nevypustili zápas tak to je opravdu smìsný a ještì když první ligu píská ženská tojsem ještì nikde nevidìl.Ale zase na druhou stranu je fakt že ona by si asi žádný úplatek nevzala ale to se neví prachy jsou prachy.
Sázkařská disciplína je velice dùležitá
Dragonbase
Exmember
Exmember

Příspěvekod p.a. » ned kvě 14, 2006 0:38

Dragonbase píše:Tak já osobnì mám názor na èeský fotbal takový že to co se dìje tady viz.dnešní penalta v 93.minutì v Liberci a další tøeba jak Spartièka zahrála dnes doma a Matušovic v rozhovoru øekne že dnes urèitì nevypustili zápas tak to je opravdu smìsný a ještì když první ligu píská ženská tojsem ještì nikde nevidìl.Ale zase na druhou stranu je fakt že ona by si asi žádný úplatek nevzala ale to se neví prachy jsou prachy.

No v Liberci to nebyla penalta v 93. minutì. To dával ze hry. Ale Damková pískala Liberec Slavia v této sezónì a zápas se jí silnì nevyvedl. Dokonce pak snad dostala stopku. Každopádnì úroveò rozhodèích v naší lize je strašná. To se ale nemùžeme divit, když se okolo rozhodèíchj motají pánove Berbr a Amler a na place pùsobí lidi jako Milánek. A lepší to nebude dokuï se na fotbale bude dobøe bavit pan Koš?ál a jeho pøátelé.
Pozor, nejsem expert. Všechno zvažte.
p.a.
Exmember
Exmember

Příspěvekod bosch » ned kvě 14, 2006 7:20

Moc jsem vèerejší poslední kolo nesledoval, ale je fakt, že všechny zápasy, kde o nìco šlo, skonèily podle mého oèekávání. Jediný férový zápas byl podle mì Jihlava - Slavia, a to jenom proto, že obìma o nìco šlo.
Vítìzství Plznì na Spartì považuji za úsmìvné dokreslení "èistoty" naší ligy. Po tìch výkonech co Plzeò poslední kola pøedvádìla by na Letné nemohla vyhrát, ani kdyby Sparta hrála o devíti lidech.
bosch
Host
Host

Příspěvekod nedo » ned kvě 14, 2006 9:50

Dragonbase píše:...a ještì když první ligu píská ženská tojsem ještì nikde nevidìl...

Nevím proè ty diskriminaèní øeèi. :cry:
Damková je v lize jedna z nejlepších rozhodèích (ne-li vùbec nejlepší). A napø. ve francouzské lize píská také žena a je tak kvalitní, že jí èasto mùžeme vídat jako asistentku hlavního rozhodèího v zápasech Ligy Mistrù. Damková pískala na evropských i svìtových šampionátech žen a na OH 2004 v Aténách - a vždy byla hodnocena jako jedna z nejlepších. Já osobnì bych v první lize na místì rozhodèích uvítal ještì více žen - tedy za pøedpokladu že by byly stejnì kvalitní jako Damková. A stavìt se k tomu odmítavì jen proto že se jedná o ženu mi pøijde kapáneèek nesprávné (ale je to jen mùj subjektivní pohled - který samozøejmì nemusí být správný).
A jinak k situaci v èeském fotbale - myslím si že po zvolení nového pøedsedy ÈMFS jen málokdo tipoval, že by se pomìry v èeském fotbale nìjak zmìnily. Naopak si myslím, že zvolením pana Mokrého (tedy bývalého policejního dùstojníka s vynikajícími kontakty na souèasné špièky èeské policie) do èela Svazu si to všichni ti Koš?álové a spol. perfektnì zabezpeèili a pokud by se nìkdy nìco vyšetøovalo, pak to jistì pùjde ovlivnit tím "správným" smìrem, pøípadnì se lidu pøedhodí nìjaký obìtní beránek jako byl v Nìmecku pan Hoyzer...
Pokud se kompletnì nezmìní personální situace ve vedení èeského fotbalu, nezmìní se nic ani s tou korupcí a všemi prùvodními jevy, které v èeském fotbalu témìø v každém kole vidíme...
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Dragonbase » ned kvě 14, 2006 9:55

Já netvrdím že Damková je špatná to vùbec ne ale vidìl jsem pískat fotbal ženskou jen v ÈR
Sázkařská disciplína je velice dùležitá
Dragonbase
Exmember
Exmember

Příspěvekod bosch » ned kvě 14, 2006 10:04

nedo píše:
Dragonbase píše:...a ještì když první ligu píská ženská tojsem ještì nikde nevidìl...

Nevím proè ty diskriminaèní øeèi. :cry:
Damková je v lize jedna z nejlepších rozhodèích (ne-li vùbec nejlepší). A napø. ve francouzské lize píská také žena a je tak kvalitní, že jí èasto mùžeme vídat jako asistentku hlavního rozhodèího v zápasech Ligy Mistrù. Damková pískala na evropských i svìtových šampionátech žen a na OH 2004 v Aténách - a vždy byla hodnocena jako jedna z nejlepších. Já osobnì bych v první lize na místì rozhodèích uvítal ještì více žen - tedy za pøedpokladu že by byly stejnì kvalitní jako Damková. A stavìt se k tomu odmítavì jen proto že se jedná o ženu mi pøijde kapáneèek nesprávné (ale je to jen mùj subjektivní pohled - který samozøejmì nemusí být správný).
A jinak k situaci v èeském fotbale - myslím si že po zvolení nového pøedsedy ÈMFS jen málokdo tipoval, že by se pomìry v èeském fotbale nìjak zmìnily. Naopak si myslím, že zvolením pana Mokrého (tedy bývalého policejního dùstojníka s vynikajícími kontakty na souèasné špièky èeské policie) do èela Svazu si to všichni ti Koš?álové a spol. perfektnì zabezpeèili a pokud by se nìkdy nìco vyšetøovalo, pak to jistì pùjde ovlivnit tím "správným" smìrem, pøípadnì se lidu pøedhodí nìjaký obìtní beránek jako byl v Nìmecku pan Hoyzer...
Pokud se kompletnì nezmìní personální situace ve vedení èeského fotbalu, nezmìní se nic ani s tou korupcí a všemi prùvodními jevy, které v èeském fotbalu témìø v každém kole vidíme...

100% souhlas, není co dodat. Šance na urèitou zmìnu byly ve volbách ÈMFS ráznì pøevalcovány.
bosch
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec