Moderátor: Moderátoři
Dragonbase píše:Tak já osobnì mám názor na èeský fotbal takový že to co se dìje tady viz.dnešní penalta v 93.minutì v Liberci a další tøeba jak Spartièka zahrála dnes doma a Matušovic v rozhovoru øekne že dnes urèitì nevypustili zápas tak to je opravdu smìsný a ještì když první ligu píská ženská tojsem ještì nikde nevidìl.Ale zase na druhou stranu je fakt že ona by si asi žádný úplatek nevzala ale to se neví prachy jsou prachy.
Dragonbase píše:...a ještì když první ligu píská ženská tojsem ještì nikde nevidìl...
nedo píše:Dragonbase píše:...a ještì když první ligu píská ženská tojsem ještì nikde nevidìl...
Nevím proè ty diskriminaèní øeèi.
Damková je v lize jedna z nejlepších rozhodèích (ne-li vùbec nejlepší). A napø. ve francouzské lize píská také žena a je tak kvalitní, že jí èasto mùžeme vídat jako asistentku hlavního rozhodèího v zápasech Ligy Mistrù. Damková pískala na evropských i svìtových šampionátech žen a na OH 2004 v Aténách - a vždy byla hodnocena jako jedna z nejlepších. Já osobnì bych v první lize na místì rozhodèích uvítal ještì více žen - tedy za pøedpokladu že by byly stejnì kvalitní jako Damková. A stavìt se k tomu odmítavì jen proto že se jedná o ženu mi pøijde kapáneèek nesprávné (ale je to jen mùj subjektivní pohled - který samozøejmì nemusí být správný).
A jinak k situaci v èeském fotbale - myslím si že po zvolení nového pøedsedy ÈMFS jen málokdo tipoval, že by se pomìry v èeském fotbale nìjak zmìnily. Naopak si myslím, že zvolením pana Mokrého (tedy bývalého policejního dùstojníka s vynikajícími kontakty na souèasné špièky èeské policie) do èela Svazu si to všichni ti Koš?álové a spol. perfektnì zabezpeèili a pokud by se nìkdy nìco vyšetøovalo, pak to jistì pùjde ovlivnit tím "správným" smìrem, pøípadnì se lidu pøedhodí nìjaký obìtní beránek jako byl v Nìmecku pan Hoyzer...
Pokud se kompletnì nezmìní personální situace ve vedení èeského fotbalu, nezmìní se nic ani s tou korupcí a všemi prùvodními jevy, které v èeském fotbalu témìø v každém kole vidíme...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků