bez komentare

Moderátor: Moderátoři

bez komentare

Příspěvekod HP_service » úte kvě 30, 2006 23:39

Iráètí daviscupoví reprezentanti Nasír Al Hatam a Wissam Adel a jejich trenér Husajn Rašíd byli prý minulý pátek zastøeleni kvùli tomu, že nosili krátké kalhoty.

zdroj:idnes.cz
nechcem tu zit ani za tu picu :(
HP_service
Exmember
Exmember

Příspěvekod soustek » stř kvě 31, 2006 2:21

JJ bohuzel jsem o tom uz rano cetl...je to hnus...demence nejvetsi...a bohuzel to fakt nechapu!!!
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod smallbody » stř kvě 31, 2006 9:09

Tak tuto nepochopí snad nikdo se zdravým rozumem. Ach jo.
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Temlis » stř kvě 31, 2006 9:19

smallbody píše:Tak tuto nepochopí snad nikdo se zdravým rozumem. Ach jo.

Bohužel nìkdy zùstává rozum stát..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Temlis » stř čer 14, 2006 9:15

Co se nìkdy dìje ve svìtì je asi bez komentáøe, a že je to kvùli sportu mi taky hlava nebere..

Neznámý muž zastøelil v Thajsku dva fotbalové pøíznivce, kteøí pøíliš hlasitými projevy doprovázeli televizní pøenos z utkání Itálie - Ghana na mistrovství svìta.
Obrázek

Temlis
Host
Host

Příspěvekod Orken » stř čer 14, 2006 9:29

ja bych je tak neodsuzoval, jejich "kultura" je proste na jine urovni...my jsme pred par stovkou let nebyli o nic lepsi, upalovat za kazdou blbost, zadne svobodne mysleni apod. proste jsou trochu pozadu a myslim, ze na tyhle ulety maji trochu "pravo"....
Orken
Host
Host

Příspěvekod Temlis » stř čer 14, 2006 9:32

Orken píše:ja bych je tak neodsuzoval, jejich "kultura" je proste na jine urovni...my jsme pred par stovkou let nebyli o nic lepsi, upalovat za kazdou blbost, zadne svobodne mysleni apod. proste jsou trochu pozadu a myslim, ze na tyhle ulety maji trochu "pravo"....

To nemyslíš vážnì, že ne??? :shock: :shock: :shock:
Obrázek

Temlis
Host
Host

Příspěvekod Orken » stř čer 14, 2006 9:39

Temlis píše:
Orken píše:ja bych je tak neodsuzoval, jejich "kultura" je proste na jine urovni...my jsme pred par stovkou let nebyli o nic lepsi, upalovat za kazdou blbost, zadne svobodne mysleni apod. proste jsou trochu pozadu a myslim, ze na tyhle ulety maji trochu "pravo"....

hele, podivej se na to objektivne...proste ti lidi tam maji jine mysleni, vychovu, jsou vedeni k jinym hodnotam, fanatizovani apod. jasne, ze z naseho hlediska to neni spravne, ale oni to treba ani nevidi...nakonec jak jsem psal, kdo jsme my abysme je mohli soudit, vsak jeste pred 50ti lety se tady popravovali nevinni lidi a nikdo nesmel verejne projevit nazor odlisny od bolseviku...tak co muzes chtit po nejakych "barbarech" kdesi v zapadakove...
Orken
Host
Host

Příspěvekod Temlis » stř čer 14, 2006 9:49

Orken píše:
Temlis píše:

hele, podivej se na to objektivne...proste ti lidi tam maji jine mysleni, vychovu, jsou vedeni k jinym hodnotam, fanatizovani apod. jasne, ze z naseho hlediska to neni spravne, ale oni to treba ani nevidi...nakonec jak jsem psal, kdo jsme my abysme je mohli soudit, vsak jeste pred 50ti lety se tady popravovali nevinni lidi a nikdo nesmel verejne projevit nazor odlisny od bolseviku...tak co muzes chtit po nejakych "barbarech" kdesi v zapadakove...

Svým zpùsobem máš pravdu, já se na to díval z pohledu souèasné situace a souèasného myšlení.. Toto mi moje hlava prostì nebere..
Obrázek

Temlis
Host
Host

Příspěvekod Orken » stř čer 14, 2006 10:13

jo ted jsem si vsiml, ze to jsou iracti, ja myslel, ze iransti...tak se nedivim vubec, tak kdokoliv zastreli kohokoliv kvuli cemukoliv, kdyz tam amici strili decka a zenske z pomsty...
Orken
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec