Bonus od Bet-at-home

Moderátor: Moderátoři

Bonus od Bet-at-home

Příspěvekod Gagin » sob črc 15, 2006 15:24

Zkoušeli jste nìkdo získat bonus 1000,-Kè od Bet-at-home?

www.bet-at-home.com/bonuscz

já jsem poslal peníze, napsal email pøesnì tak jak je to popsané ale za 5 dní mi bonus nepøipsali. Je to první vklad v tomhle mìsíci pøes Moneybookers.

Máte s tím nìjaké zkušenosti? Kdy pøipsali bonus Vám?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » sob črc 15, 2006 16:34

----------------------------------------------------------------

U bet-at-home jsem využil stejný bonus koncem kvìtna. Vklad 35 Eur plus bonus 35 Eur od sázkovky. Provedl jsem vklad pøes MB, zaslal e-mail a obratem (do jedné minuty) jsem mìl bonus pøipsaný.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod bubus » sob črc 15, 2006 16:46

tiez to mam uspesne v tejto SK za sebou 8) ,myslim,ze to bolo az 2000,-cz :D
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod Gagin » sob črc 15, 2006 18:45

Tak my napsali email, že jim nefunguje èeská podpora a znovu bude fungovat 2.8.2006

Tak nevím co si o tom mám myslet, jestli èekat do 2.8.2006 a pak to snad vyøídí vše jak má být, nebo napsat na anglickou podporu a? mi pøipíší bonus.

Co myslíte?

Ale bonus 1000,-Kè mì zlákal, takto zadarmo
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » sob črc 15, 2006 19:29

-------------------------------------------------------------

Vypadá to, že u bet-at-home mají jediného pracovníka pro èeskou klientelu (obdobnì jsou na tom i jiné zahranièní sázkovky) a ten má dovolenou. Urèitì bych zkusil poslat e-mail na anglickou podporu, ta je pøítomná non-stop.

Pùvodnì jsem mìl k bet-at-home znaènou nedùvìru, protože vím, jak tato sázkovka fungovala pøed spuštìním nového software. Co bylo, bylo a já chci vìøit, že se blýská na lepší èasy.

Sázím pøedevším tenis a mùžu øíct, že tenisové kurzy jsou vìtšinou podhodnocené, ale nabídka je obstojná - všechny hlavní turnaje vèetnì ètyøher. Slušnì se dá profitovat na handicapech +/- 1.5 setu. Ostatní sportovní nabídku jsem dopodrobna nezkoumal, ale je zhruba stejná, jako jinde. Sázky live hodnotím známkou podprùmìrnì.

Co se mi nelíbí, je strašnì pomalé vyhodnocování sázek - nìkdy i nìkolik hodin po skonèení zápasu.

Kdyby nenabízeli bonus 100% zdarma ke vkladu, urèitì bych jejich služby nevyhledal. Podmínky bonusu jsou ale velmi snadno splnitelné, tak jsem je prubnul. Nìco už jsem u nich nastøádal, peníze jsem však zatím nevybíral. Kdyby náhodou byly problémy, eura vyberu protisázkou u jiné sázkovky.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

:-)))

Příspěvekod AC_28 » ned črc 16, 2006 11:33

vtipne bukis, vobec im uz neverim... mne cesky support ani neodpovedal na slusny mail so slusnou otazkou... ako som uz inde povedal, smiesnych 100 evracov som sa dodnes nedockal... od bukiho, kde As soon as possible trva uz vyse mesiaca... pomalicky trpezlivo prelievam k B&W a GB... a potom sa im planujem zdvorilo podakovat za perfektne sluzby... :oops:
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte črc 18, 2006 10:17

Výbìr penìz z bet-at-home naprosto v pohodì, bez ovìøování totožnosti. Veèer zadán výbìr a druhý den ráno byly peníze na úètu u MB. Doba transakce nìco pøes ètrnáct hodin. Sice na nejlepší sázkovky nemají - u Betfair a Pinnacle výbìry do 30-ti minut, ale i tak zatím hodnotím bet-at-home z pohledu výbìrù penìz kladnì.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » úte črc 18, 2006 19:38

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

Výbìr penìz z bet-at-home naprosto v pohodì, bez ovìøování totožnosti. Veèer zadán výbìr a druhý den ráno byly peníze na úètu u MB. Doba transakce nìco pøes ètrnáct hodin. Sice na nejlepší sázkovky nemají - u Betfair a Pinnacle výbìry do 30-ti minut, ale i tak zatím hodnotím bet-at-home z pohledu výbìrù penìz kladnì.

Jak jsem uz jednou psal, take jsem z B-a-H vybiral (asi +/- pred 4 mesicema) bylo to jeste pred zavedenim MB a slo na ucet do CZ banky z jejich EU uctu. Penize prisly do tydne a byl v tom vykend. Osobne jsem vybiral jen jednou, protoze jsem tam navezl 5000,- kvuli jejich +2500,- bonusu k tomu... a kdyz jsem to cely protocil podle providel, tak jsem rychle utekl. Predevsim proto, ze ty jejich kurzy to je silenost. Kazdopadne par lidi z B-a-H vybralo bez problemu, ale jsou i lide, kteri nemeli to stesti - viz. AC_28... Co ja jsem si zjistoval o B-a-H, tak by meli mit dobre financni zazemi a nejsou to zadni hura hosi, takze me AC_28 problemy s vyberem prekvapuji...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

:-)))

Příspěvekod AC_28 » úte črc 18, 2006 19:57

asi je problem v tom, ze som spravil z no deposit bonusu 10e asi tak 300e... ale pretocenych som mal minimalne 2000e... za dva roky... ale este im zo dva tri maile poslem, a potom sa este raz obratim na cesky support... neviem... nikdy som sa s takymto niecim nestretol... :cry:
AC_28
Exmember
Exmember

Re: :-)))

Příspěvekod -=Ondra=- » úte črc 18, 2006 20:23

AC_28 píše:asi je problem v tom, ze som spravil z no deposit bonusu 10e asi tak 300e... ale pretocenych som mal minimalne 2000e... za dva roky... ale este im zo dva tri maile poslem, a potom sa este raz obratim na cesky support... neviem... nikdy som sa s takymto niecim nestretol... :cry:

Poradne na ne zatlacit... taky maji CZ-HELPLINE telefoni linku, na kterou jsem ja a Pikalek volal :) akorat je to na do zahranici na Maltu na ceskou podporu, takze to chce volat z prace kde neni blokly mezi mesto a mezi stat... :lol: Poradne na ne zarvat a pohrozit a oni stahnou zadek (a doufejme vyplati)... :twisted:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Další

Zpět na Chat a pokec