od AMZ » sob črc 15, 2006 19:29
-------------------------------------------------------------
Vypadá to, že u bet-at-home mají jediného pracovníka pro èeskou klientelu (obdobnì jsou na tom i jiné zahranièní sázkovky) a ten má dovolenou. Urèitì bych zkusil poslat e-mail na anglickou podporu, ta je pøítomná non-stop.
Pùvodnì jsem mìl k bet-at-home znaènou nedùvìru, protože vím, jak tato sázkovka fungovala pøed spuštìním nového software. Co bylo, bylo a já chci vìøit, že se blýská na lepší èasy.
Sázím pøedevším tenis a mùžu øíct, že tenisové kurzy jsou vìtšinou podhodnocené, ale nabídka je obstojná - všechny hlavní turnaje vèetnì ètyøher. Slušnì se dá profitovat na handicapech +/- 1.5 setu. Ostatní sportovní nabídku jsem dopodrobna nezkoumal, ale je zhruba stejná, jako jinde. Sázky live hodnotím známkou podprùmìrnì.
Co se mi nelíbí, je strašnì pomalé vyhodnocování sázek - nìkdy i nìkolik hodin po skonèení zápasu.
Kdyby nenabízeli bonus 100% zdarma ke vkladu, urèitì bych jejich služby nevyhledal. Podmínky bonusu jsou ale velmi snadno splnitelné, tak jsem je prubnul. Nìco už jsem u nich nastøádal, peníze jsem však zatím nevybíral. Kdyby náhodou byly problémy, eura vyberu protisázkou u jiné sázkovky.
-------------------------------------------------------------