Zdenùv sázkaøský deník

Moderátor: Moderátoři

Zdenùv sázkaøský deník

Příspěvekod Zdeno.Juve » úte črc 18, 2006 11:42

Už nìjaký ten pátek zde èas od èasu nahlédnu na deníèky "kolegù ve zbrani" AMZ a Johnnyho...

.. a tak sem si øíkal, proè bych si také nezaložil deníèek, kterým si sice neovìøím své výsledky, protože si (a tak by to mìlo u sázení, které se myslí serióznì a má být výdìleèné) už pár mìsícù vedu peèlivou a podrobnou databázy, ale chci, jak už na zaèátku svého deníèku uvedl Johnny a líp to snad vyjádøit nelze "jít se svou kùží na trh" :D .

Nu, zrovna nejlepší období jsem si pro zaèátek deníèku nevybral, po ukonèení (pro mì výborného) MS ve fotbale si budu muset ještì pár týdnù poèkat, než se rozebìhnou na plno evropské fotbalové ligy, ale z tenisu, jakožto z mého druhého oblíbeného sportu po fotbalu, si také vìtšinou nìco vyberu...

Nìjaké ty pravidla:

- poèáteèní bank pro deníèek si zvolím èástku 5000 Kè, které se mi podaøilo za poslední 3 mìsíce nashromáždit, tak doufám, že se budou rozrùstat o další (nejlépe papírové :D ) bratøíèky.
- tikety budou zatím "jen" ze 3 èeských kamenek a to pøevážnì z Tipu (kde vìtšinou najdu ty nejlepší kurzy), Chance (kterou mám z domu jen pár krokù :wink: ) a obèas (jako mùj první vùbec zde) z Fortuny. Uvidím jak se to zmìní se zmìnou bydlištì, ale zatím to bude takto a na netový trh hodlám proniknout až trošku pozdìji.
- nebudou to žádné vymyšlené tikety, každý vsadím samozøejmì i v reálu a obèas, nebo na vyžádání (kdyby náhodou nìkdo nevìøil) je mohu pøedložit.
-kdyby nìkdo chtìl vstoupit do mého deníèku, a? už názorem, nebo èímkoli jiným, dveøe jsou mu otevøené.

Tak, to bychom mìli na úvod, nezbývá než sám sobì (a také všem rozumným a slušným sázejícím) popøát hodnì štìstí, a? se ty naše sázkovky nemají až tak dobøe.

PS: První tiket na sebe nenechá dlouho èekat

-------------------------------------------------------------------------------------

Bank: 5000 Kè

-------------------------------------------------------------------------------------
Blaze zapomnìtlivým, nebo? ti se vyrovnají i se svými hloupostmi.
Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » úte črc 18, 2006 11:57

Tento týden se mi nijak zvláš? nelíbí, vèera jsem vynechal a dnes jsem si vybral 3 tenisy (pro nìkteré s malými kurzy, pro mì s dostaèujícími - to poznáte s pøibívajícím èasem... mùj "styl" sázení).

Takže dnešní tiket:

Almagro - Hartfield, tip 1, kurz 1.27
Berdych - Armando, tip 1, kurz 1.22
Roddick - R.Delgado, tip 1, kurz 1.15

Fortuna, kurz 1,78, vklad 1100 Kè

Výhra 1958 Kè

Bank: 3790 Kè

Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » stř črc 19, 2006 7:11

Tak vèera jsem mìl s mladíèkem Almagrem dost neš?astnou ruku, rozhodoval jsem se mezi ním a Gonzalesem... no a bohužel jsem "šáhl vedle"...

Almagro - Hartfield, tip 1, kurz 1.27 7:6, 6:7, 5:7
Berdych - Armando, tip 1, kurz 1.22 7:5, 6:3
Roddick - R.Delgado, tip 1, kurz 1.15 6:3, 6:2

Prùbìh toho zápasu, zvláš? toho 3. setu byl infarktový, 3x se vyhrabal z propasti, do které se mu "podaøilo" bohužel vždy vrátit. Co se dá dìlat.

Nezaèal jsem dobøe, ale vìøím, že už koneènì musím tu smùlu, která se mì drží tento mìsíc zlomit a po ranní spršce se mrknu na nabídku a snad tam bude nìco pìkného.

Bank: 3790 Kè (z poèáteèních 5000 Kè)

Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » stř črc 19, 2006 12:34

Dnes jen v rychlosti, nìjak není èas...

Gaudio - Zabaleta, tip 1, kurz 1.2
Haas - Bastl, tip 1, kurz 1.17
J.Blake - Udomchoke, tip 1, kurz 1.17
Schnyder - Spears, tip 1, kurz 1.16

Tipsport, kurz 1.91, vklad 1100 Kè

Výhra 2101 Kè

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bank: 2580 Kè

-----------------------------------------------------------------------------------------

Pozn.: Dávám to tu sice trošku pozdìji, Gaudia jsem stihl 1 minutu pøedem, ale pøípadnou výhru když tak doložím.... GL
Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » čtv črc 20, 2006 9:33

Vidím, že pro zaèátek deníèku jsem si vybral asi nejhorší období za poslední 3 mìsíce, nabral pìkné manko a rozhodnì nemùžu být rád. Do toho všeho mi vèera krachlo už skoro jistì domluvené bydlení v Brnì, takže musím shánìt dál a to mi na klidu nepøinese, snad aspoò abych už se vyvaroval KO zápasùm...

Gaudio - Zabaleta, tip 1, kurz 1.2 4:6, 0:6
Haas - Bastl, tip 1, kurz 1.17 6:3, 6:3
J.Blake - Udomchoke, tip 1, kurz 1.17 7:6, 6:4
Schnyder - Spears, tip 1, kurz 1.16
6:1, 6:0

Co tam pøedvádìl ten Gaudio je mi ponìkud záhadou :roll:, pokud nìkdo ten zápas vidìl, tak by mì to vážnì zajímalo...

Nedá se nic dìlat a musíme to zkusit opìt dnes... v nejhorším pøípadì si poèkat až na fotbal, ale nechce se mi deníèek hned pøerušovat a 3. prohru v øadì už snad ani nepamatuju, tak doufám, že si ji nebudu moci pøipomenout po dnešku...

Takže se vrhnu na nabídku a uvidíme, co z toho vykrystalizuje.

Bank: 2580 Kè (z pùvodních 5000Kè)

Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » čtv črc 20, 2006 11:12

Tak po pohledu na dnešní nabídku a porovnání kurzù i jednotlivých kanceláøí to dnes vypadá na návštìvu Chance a mùj tiket se bude opírat hlavnì o "tvrïáky" v Indianapolis...
Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » čtv črc 20, 2006 11:45

Dnes se pokusím umazat velmi nelichotivou bilanci mého deníèku, bohužel i tohoto pro mne nepovedeného mìsíce, tímto tiketem:

Blake - Whitehouse, tip 1, kurz 1.17
Haas - Mahut, tip 1, kurz 1.25
Roddick - Morrison, tip 1, kurz 1.12
Berdych - Junquiera, tip 1, kurz 1.21

Chance, kurz 1.98, vklad 1100 Kè

Výhra 2180 Kè

Bank: 1370 Kè

Nìkdy v životì rozhoduje opravdu jen pár vteøin o úspìchu, neúspìchu... nebo jak nìkteøí øíkají o štìstí, èi neštìstí, já na štìstí nevìøím, i když bych mohl - protože v jednu èást mého života velmi "ovlivnilo" - ale štìstí prostì neexistuje, jsou to náhody, nìkdy nepatrné a nìkdy ovlivní celý život, lidé nazývají náhodu štìstím nebo smùlou dle dopadu na jejich život... a? už to byla smùla, nebo jen smutná náhoda, tak teï mì docela štve, že jsem toho Gaudia stihl - dívám se na tiket a vidím èas 12:59:13... 47 sekund mì dìlilo od pohromy... ostatní zápasy v poklidu... ale co èlovìk nadìlá, nesmím se tím dlouho užírat a musím vìøit, že se to "štìstí" obrátí na mou stranu - a že už je na èase!

Všem rozumným a slušným (bohužel se èím dál èastìji v této dobì potkáváme s lidmi nepøejícími, urážejícími - nebo, když už to tak musím øíct, s èistokrevnými bl*ci...) sázkaøùm pøeji hodnì štìstí.

PS: Doufám, že JR pøehodnotí své rozhodnutí a zkusí se opìt "vyšvihnout" na nìjaké poklidné vody a pak snad i do plusových hodnot
Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » čtv črc 20, 2006 23:23

Blake - Whitehouse, tip 1, kurz 1.17
Berdych - Junquiera, tip 1, kurz 1.21 6:1, 6:4

Jak se tak dívám, tak to opìt vypadá zle, nedobøe... :cry:

Blake prohrává 0:1 - kdy dostal v TB
Haas v prvním setu 4:6...

Pokud nevyjde tento tiket, tak už budu silnì uvažovat o seèkání do zaèátku kvalitních fotbalových lig... no uvidíme, nadìje poøád žije.
Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Zdeno.Juve » čtv črc 20, 2006 23:54

Zdeno.Juve píše:Blake - Whitehouse, tip 1, kurz 1.17
Berdych - Junquiera, tip 1, kurz 1.21 6:1, 6:4

Jak se tak dívám, tak to opìt vypadá zle, nedobøe... :cry:

Blake prohrává 0:1 - kdy dostal v TB
Haas v prvním setu 4:6...

Pokud nevyjde tento tiket, tak už budu silnì uvažovat o seèkání do zaèátku kvalitních fotbalových lig... no uvidíme, nadìje poøád žije.

Nemám slov... vím, že to není tím, ale skoro se zdá, jako by mi tento deníèek pøinášel smùlu, když tak listuju - tak už se mi 4 mìsíce nestalo, že bych mìl 3 prohry v øadì... no jednou to pøijít asi muselo (ale nemìlo)...

Uvidím, co vymyslím dál... abych se dostal z téhle situace.

Haas 4:6, 5:7
Zdeno.Juve
Host
Host

Příspěvekod Marrak » čtv črc 20, 2006 23:56

ja ho zahral taky a tohle sem fakt necekal :(
vcera pennetta dnes haas, no co se da delat! my se nevzdame!
Impossible is nothing
Marrak
Host
Host

Další

Zpět na Chat a pokec