Už nìjaký ten pátek zde èas od èasu nahlédnu na deníèky "kolegù ve zbrani" AMZ a Johnnyho...
.. a tak sem si øíkal, proè bych si také nezaložil deníèek, kterým si sice neovìøím své výsledky, protože si (a tak by to mìlo u sázení, které se myslí serióznì a má být výdìleèné) už pár mìsícù vedu peèlivou a podrobnou databázy, ale chci, jak už na zaèátku svého deníèku uvedl Johnny a líp to snad vyjádøit nelze "jít se svou kùží na trh" .
Nu, zrovna nejlepší období jsem si pro zaèátek deníèku nevybral, po ukonèení (pro mì výborného) MS ve fotbale si budu muset ještì pár týdnù poèkat, než se rozebìhnou na plno evropské fotbalové ligy, ale z tenisu, jakožto z mého druhého oblíbeného sportu po fotbalu, si také vìtšinou nìco vyberu...
Nìjaké ty pravidla:
- poèáteèní bank pro deníèek si zvolím èástku 5000 Kè, které se mi podaøilo za poslední 3 mìsíce nashromáždit, tak doufám, že se budou rozrùstat o další (nejlépe papírové ) bratøíèky.
- tikety budou zatím "jen" ze 3 èeských kamenek a to pøevážnì z Tipu (kde vìtšinou najdu ty nejlepší kurzy), Chance (kterou mám z domu jen pár krokù ) a obèas (jako mùj první vùbec zde) z Fortuny. Uvidím jak se to zmìní se zmìnou bydlištì, ale zatím to bude takto a na netový trh hodlám proniknout až trošku pozdìji.
- nebudou to žádné vymyšlené tikety, každý vsadím samozøejmì i v reálu a obèas, nebo na vyžádání (kdyby náhodou nìkdo nevìøil) je mohu pøedložit.
-kdyby nìkdo chtìl vstoupit do mého deníèku, a? už názorem, nebo èímkoli jiným, dveøe jsou mu otevøené.
Tak, to bychom mìli na úvod, nezbývá než sám sobì (a také všem rozumným a slušným sázejícím) popøát hodnì štìstí, a? se ty naše sázkovky nemají až tak dobøe.
PS: První tiket na sebe nenechá dlouho èekat
-------------------------------------------------------------------------------------
Bank: 5000 Kè
-------------------------------------------------------------------------------------