Rozhodl jsem se vyzkouset LIVE sazeni na vyvoj ceny akcii na burze primo na ostro a za penize. Sazky budu podavat u sazkove kancelare Paddy Power a budu se je zde na foru snazit monitorovat. Jsem zvedavy jak si povedu, zatim bych chtel vsechny zde podane sazky tipovat i v realu, jenom jsem se nerozhodl, jaky bude vklad. Zde bych chtel dennik/obcasnik vest v korunach, ale na PaddyPower budu sazet urcite v eurech. Burza je otevrena kazdy den od 9 rano do 17:30 naseho casu (v Londyne pochopitelne 8-4:30pm BST). Hlavni zamereni bude na britskou burzu a index FTSE 100, jehoz vyvoj lze pozorovat zde (a i jinde):
http://uk.finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EF ... z=m&q=l&c=
Zacinat budu od nuly, po vzoru kolegy AMZ, a tudiz v tomto denniku/tydeniku/obcasniku neni zadny zacatecni bank. Jede se tedy od hezke nuly, coz v realu samozrejme nejde, protoze na dluh se neda sazet. Pochopitelne sazet na dluh jde, pokud si dotycny pujci penize a pripadne je pak nevrati, coz je svinarna velkeho kalibru. Druha moznost je no deposit bonus, ale to je jiz jine tema.. Urcite bude potreba poladit par veci, ale to snad zvladnu za chodu...
GL & radsi neopisujte ze zacatku...