Mám podobný problém jako luboo:
Hlásí mi to stejný nápis, stránky Profisazkar.com se strašnì dlouho naèítají. Když napíšu analýzu a chci ji odeslat, tak se jednou odešle, podruhé zase ne, nebo se zobrazí jen prázdná stránka.
Nìkdy se nezobrazila analýza ani po opakovaném stisknutí tlaèítka Náhled, jednou se zase zobrazila moje odpovìï dvakrát, další moje odpovìï se po odeslání zobrazila až po nìkolika hodinách! Záhada.
Problémy se sáhodlouhým naèítáním stránek nebo s jejich neúplným naètením mám jen u Profisazkar.com - všechny ostatní stránky se zobrazují rychle a bez problémù. Takhle nemùžu pøispívat, upravovat svoje preview apod. Odhlásil jsem se proto ze skupiny members, protože mì vytáèí tákové naèítání stránek. Èlovìk napíše odpovìï nebo analýzu, hodinu(y) se s tím dìlá a je to k nièemu.
Nevím, kde je chyba. Pùvodnì jsem se domníval, že na mé stranì - tak jsem to neøešil. Jestli-že však má stejný problém i uživatel luboo, chyba bude možná v pøetížení serveru nebo v pøíliš velkém poètu dat a chtìlo by to zøejmì staré pøíspìvky umazat.
Než se situace vyøeší, budu pouze pasivním èitatelem volnì pøístupných stránek.