kali píše:-=Ondra=- píše:kali píše:ano, bude novy model uzavrene skupiny
Takze stavajici "Members model" se neosvedcil?
se skupinou members to nema nic spolecneho, tam zadna zmena nebude, uzavrenou skupinou jsem mel na mysli "profiteam"
Ja jsem to pochopil.... jen sem myslel, ze utvorenim skupiny members (ktera je uzavrena, ale neni tak uzavrena jako byl profiteam) byla snaha zbavit se neaktivnich a "parazitujicich" clenu a zlepsit vzajemnou vymenu informaci mezi snazicimi-se usery. Myslim ze se povedlo. Members bylo nejlepsi reseni predchozi krize a diky nemu jsme se priblizili puvodni myslence -> Myslenka tohoto/kazdeho dobreho fora byla pomoci si navzajem, nebot kazdy nemuze sledovat vsechny ligy a ve vsech z nich se dokonale orientovat. To nelze ani casove, nebot by den musel mit asi min. 48hodin... Navic kazdy ma oblibeny jiny sport, kteremu se jiz dele venuje a ve kterem muze byt prinosem pro ostatni.
Pak, jestli to spravne chapu, by PROFITEAM byl uzavrenou sekci v "uzavrene" sekci Members, protoze nejdriv by se novy clen dostal do Members a pak by se casem po zvazeni jeho kvalit mohl dostat do Profiteamu, kde by byl vyber nejlepsich tiperu fora.
Vim, ze mohu mit zkreslene predstavy o Profiteamu, ale pred vznikem Members jsem ho chapal jako nutnost a nyni nevim... Predstoval bych si ho jako misto, kde nejlepsi tipers budou prezentovat hlavne/predevsim/jenom analyzy na sure_bets s high stake, a nebot si clenove profiteamu mohou maximalne navzajem verit tak se nemuseji bat o penize vlozene do tipu... ale mozna je ma predstava mylna..
THX Kali za cas a opravu mych, mozna mylnych, myslenek.. Snad ma smysl to co pisu a nepisu blbostia...