Moderátor: Moderátoři
superior75 píše:Lidi, já nevím, proč si to komplikujete. Z tohohle fóra už odešlo pár tiperů, kteří za něco stáli. Mám takové tušení, že blížící se změna celkové situaci spíše uškodí. Jestli si myslíte, že když nefunguje cukr, pak pomůže bič, tak se možná budete divit.
Chápu, že chcete členy přinutit k větší aktivitě, ale zpřísnění pravidel nevidím jako ideální cestu - spíš dohlížení na ta současná by bylo vhodnější. Dost lidí, co sem chodí, jsou membery jiných fór a tak si myslím, že jim nebude dělat větší problémy tady skončit.
Je to ale jen můj názor, dělejte, jak umíte.
Co tím chceš jako naznačit? Že se tu nedbá na dodržování stávajících pravidel?superior75 píše:V tom případě by podle mého stačilo dbát na dodržování pravidel stávajících.
To už se ale zase nechávám zatáhnout do debaty, která beztak nemá smysl. Takže GL.
AMZ píše:zbývajích 50 přispěvatelů odpadne časem z důvodu neúspěšnosti tipů dalších 10 - 20 uživatelů, až zůstane uzavřená skupina zhruba 30-ti členů.
bubus píše: kvantitu treba nahradit kvalitou
nedo píše:Nová pravidla už nepočítají s klasickým modelem a moderátory pro jednotlivé ligy. Budou moderátoři pro celé fórum a ti byly vybírání podle dosavadní práce na fóru a také podle časové dostupnosti (protože časově to bude náročné). Nejedná se tedy o to, že by moderátoři končili z důvodu nespokojenosti, ale kvůli celkové změně systému.Johnny72 píše:Jen malý dotaz - proč končí ostatní moderátoři
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků