NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » pát led 12, 2007 22:05

blizici zmeny se dotknou predevsim tech, kteri nejsou prospesni (t.j. neaktivni) & uspesni. Je to krok kupredu, vedouci ke zkvalitneni fora
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod fear » pát led 12, 2007 22:22

Tak to vypadá, že v únoru končím :D Na mě totiž platí metoda cukru, kterou jsem schopen ocenit, než metoda biče, kterou striktně odmítám :D
fear
Host
Host

Příspěvekod kali » pát led 12, 2007 22:35

fear píše:Tak to vypadá, že v únoru končím :D Na mě totiž platí metoda cukru, kterou jsem schopen ocenit, než metoda biče, kterou striktně odmítám :D

Feare, ty jsi stary vtipalek :D :mrgreen:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod nedo » pát led 12, 2007 22:40

superior75 píše:Lidi, já nevím, proč si to komplikujete. Z tohohle fóra už odešlo pár tiperů, kteří za něco stáli. Mám takové tušení, že blížící se změna celkové situaci spíše uškodí. Jestli si myslíte, že když nefunguje cukr, pak pomůže bič, tak se možná budete divit.
Chápu, že chcete členy přinutit k větší aktivitě, ale zpřísnění pravidel nevidím jako ideální cestu - spíš dohlížení na ta současná by bylo vhodnější. Dost lidí, co sem chodí, jsou membery jiných fór a tak si myslím, že jim nebude dělat větší problémy tady skončit.
Je to ale jen můj názor, dělejte, jak umíte.

V žádném případě se nejedná o komplikaci.
Je to cesta ke zkvalitnění fóra. A bude záležet na každém, jestli bude chtít na tomto fóru působit dál (a tedy aktivně se podílet na kvalitě), nebo jestli bude chtít odejít. To že to pár lidí zabalí, s tím se počítat bohužel musí. Zbude ale skupina lidí kterým na něčem záleží a kteří také chtějí pravidelně přispívat - ne jednou za X měsíců a zbytek času jen opisovat.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod superior75 » pát led 12, 2007 23:19

V tom případě by podle mého stačilo dbát na dodržování pravidel stávajících.
To už se ale zase nechávám zatáhnout do debaty, která beztak nemá smysl. Takže GL.
superior75
Host
Host

Příspěvekod nedo » pát led 12, 2007 23:35

superior75 píše:V tom případě by podle mého stačilo dbát na dodržování pravidel stávajících.
To už se ale zase nechávám zatáhnout do debaty, která beztak nemá smysl. Takže GL.
Co tím chceš jako naznačit? Že se tu nedbá na dodržování stávajících pravidel?
To si jako představuješ, že by každý Member měl přiděleného svého osobního "hlídače", který by mu říkal co ano a co ne? Bohužel je tu hodně lidí, jejichž chování by po něčem podobném volalo. Ale nezlob se - nikdo ze stávajících adminů a moderátorů nemá tolik času, aby ho trávil POUZE hlídáním toho, zda jsou dodržována pravidla tohoto fóra. Pokud uživatelé nemají dostatek sebekázně k tomu, aby nejzákladnější věci dodržovali, nikdo jiný to za ně dělat nebude. To je jako v životě.
A stávající pravidla se bohužel ukázala jako nedostatečná v tom, že nebyla až tak přísná. No a naší národní povaze je bohužel nejbližší to, že toho hodně lidí začalo zneužívat. Je tu přes 100 Members a několik desítek se jich jen veze. A vyřadit je, to by nebyla dobrá cesta - protože právě tak bychom mohli přijít o někoho kvalitního. Naopak je dobré všechny k té aktivitě pobídnout a dát všem jasně na výběr. Chceš tu být členem a pracovat tu s námi - nechceš tu být členem a pracovat tu s námi. Jedinou cestou ke zkvalitnění tedy je naprosto přesně zkonkretizovat co nejvíce věcí a dopředu také napsat co a jak v případě porušení či nedodržení pravidel.
Jistě - není to nic příjemného. Ale bohužel jiná cesta není.
A obviňovat nás z toho že nedbáme na dodržování stávajících pravidel, to je dost podpásovka.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod superior75 » sob led 13, 2007 0:03

superior75 píše:To už se ale zase nechávám zatáhnout do debaty, která beztak nemá smysl. Takže GL.
superior75
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob led 13, 2007 7:43

-------------------------------------------------------------

Pánové,

ještě neznáte ani nová pravidla a už remcáte. Počkejte 14 dnů, poté budou pravidla zveřejněna a můžete k nim vznézt dotazy. Zatím zbytečně diskutujete o ničem, o čem nic nevíte.

Skutečnost, že dojde k razantní změně pravidel, se dala očekávat. Aktivním uživatelům zkrátka došlo trpělivost s nečinností spousty jiných dosavadních členů members.

Obviňovat adminy, že měli hlídat jednotlivé členy ve stylu: "ty,ty,ty - začni příspívat", je nesmyslné. I dosavadní pravidla určovala, jak se na fóru chovat. Bohužel, v české povaze je zafixováno, že se podvádí do té doby, dokud to jde a když váš při přestupku chytí, ještě se zatlouká. Kdo nechtěl či nemohl přispívat do members, měl odejít. Nechávat se pro nečinnost vyhodit je přinejmenším trapné.

V members je v současnosti cca 120 uživatelů a já odhaduju, že zhruba 70 jich skončí kvůli neaktivitě. Ze zbývajích 50 přispěvatelů odpadne časem z důvodu neúspěšnosti tipů dalších 10 - 20 uživatelů, až zůstane uzavřená skupina zhruba 30-ti členů. Tito uživatelé se pak mezi sebou snáze ohlídají, proto není třeba tolika adminů, ale postačí 3 až 4.

Neaktivní uživatelé přejdou na jiná fóra - webů o tipování jsou desítky a další přibudou. Nic hrozného se tedy nestane. Jen se podstatně zredukuje počet členů profisázkaře a zůstanou jen ti nejaktivnější a nejúspěšnější. Pokud mezi ně patříte, nová pravidla se vás nijak nedotknou. Jestliže nepatříte, půjdete jinam. Nic víc, nic míň.

Vyčkejte proto na nová pravidla - až pak uvidíte, zda jste schopni je plnit či nikoli.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod bubus » sob led 13, 2007 8:05

AMZ píše:zbývajích 50 přispěvatelů odpadne časem z důvodu neúspěšnosti tipů dalších 10 - 20 uživatelů, až zůstane uzavřená skupina zhruba 30-ti členů.

bubus píše: kvantitu treba nahradit kvalitou :idea: :!: :!: :!:

:arrow: pri vsetkej ucte k sucasnym clenom :ave: ,naco mi je od niekoho napr.5 analyz za tyzden ked 2-3 nevidu :idea: :?: :arrow: mne postaci aj jedna za tyzden,ktora "vide" :idea: :arrow: ked sa zacne zohladnovat uspesnost tipov,neverim,ze si tu niekto denne bude vyberat zapas na analyzu a je mu v podstate jedno ci vide,lebo ju napisal preto,lebo "musel byt aktivny" :idea:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » sob led 13, 2007 8:33

nedo píše:
Johnny72 píše:Jen malý dotaz - proč končí ostatní moderátoři :?: :?:
Nová pravidla už nepočítají s klasickým modelem a moderátory pro jednotlivé ligy. Budou moderátoři pro celé fórum a ti byly vybírání podle dosavadní práce na fóru a také podle časové dostupnosti (protože časově to bude náročné). Nejedná se tedy o to, že by moderátoři končili z důvodu nespokojenosti, ale kvůli celkové změně systému.

Jasně, beru to na vědomí, na mém přístupu k tomuto webu to nic nemění (spíš naopak, navíc si připravuji další ligu k analyzování).
Jen u mě zůstává menší rozčarování s tím, jak se "současné vedení" rozloučilo s bývalými moderátory, myslím, že se to mohlo vyřešit formou SZ ještě před otevřením tohoto tématu - prostě abychom se o tom, nedočetli až tzv. "z tisku"...
Johnny72
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM