2widush:
jasne ja to beru, kdypak ale moderator v takove situaci zasahne? ten member muze byt parazit, ale nemusi... jak to rozlisite? jsou nejake kriteria?
Moderátor: Moderátoři
Devron píše:2widush:
jasne ja to beru, kdypak ale moderator v takove situaci zasahne? ten member muze byt parazit, ale nemusi... jak to rozlisite? jsou nejake kriteria?
widush píše:To znamena,ze pokial hodi prvy mesiac jeden tip a druhy hodi tipy napriklad tri,tak sa predlozi hlasovanie o kicku daneho membera.
Bender píše:widush píše:To znamena,ze pokial hodi prvy mesiac jeden tip a druhy hodi tipy napriklad tri,tak sa predlozi hlasovanie o kicku daneho membera.
Tak tohle je docela k smichu ne?
Co kdyz zrovna v tech mesicich autora nic nenadchne?? A tipy bude chtit psat treba pred Play off dane souteze kdy o neco pude? Ale to uz asi nebude mit sanci protoze dostane kick?
stressor píše:borci,nektere prispevky mi fakt uz hlava nebere za prve: jak pise kali,musi projit zadostmi...na to jste nemysleli nez jste zacli kritizovat? za druhe: i kdyby prosel zadostmi nejakyma fotbal picks a pak by si chtel nahlasit v cervnu hlavni soutez zimni sporty,tak si fakt myslite ze ho tady nechame pul roku sosat a cekat do zimy? tak to asi bude upozornen at navstivi stranky znova v zime a projde zadostmi se zimnima picks,splni si kvotu tipu na mesic v zime a pokud to splni a bude v profitu,tudiz pro forum prospesny,tak no problem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků