Temlis píše:Elitey, já si myslím, že je velký rozdíl jak jsi se prezentoval ve free a jak se prezentuješ nyní, když jsi IN.
Podpis
Moderátor: Moderátoři
Temlis píše:Elitey, já si myslím, že je velký rozdíl jak jsi se prezentoval ve free a jak se prezentuješ nyní, když jsi IN.
Bender píše:Simferopol ma doporuceni i od DEDE-ho kteremu verim ze by nestal za nekym kdo se v sazeni nevyzna. Trefil kurz 4,00 to neni trestne dat smajlika kdyz sem jeho praci neznal prilis dobre ne?
Btw. Elitey sam musis uznat ze tvoje marny nahaneni unitů na konci mesice aby si se dostal do plusu je vazne ubohy.
JayJay píše:Já myslel, že analýza má obvykle podporovat tip, ne ho zpochybňovatPokud ano, spíš jen odehrát pár míčkůJankovic win 2-0, Pinnacle @1,39, 9/10
elitey píše:Benešová má problémy, ale v rodinném životě... otázka je jak se s tím vyrovná... jestlli jí to nebude bavit tak je to na ho***, ale Wimbledon snad bere vážně a nebude - li jí jedno jak to odehraje, pak vyhraje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků