DISKUZE: Tipy v sekci pro moderatory!

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » úte bře 14, 2006 10:58

HP_service píše:tohle opravdu nechapu, bud sme forum peer to peer a nebo closed v closed :roll: , opravdu si nejsem jistej tim, ze by to lidi motivovalo spis naopak, pokud je to jak rikate v pravidlech sou to pekne blby pravidla pro me, na zadnym foru sem tohle nevidel :(

tak je to jednoduche...

cilem moderovani je to, abychom pokryli co nejvice lig, na kazde lize je dany moderator, ktery ligu sleduje a prinasi info.

Kazdy moderator ma skriptem sledovanou uspesnost, coz je bez diskuse velke plus, protoze kazdy hned vi, jak na tom kdo je.

Tipy jsou tak jako tak na foru, nektere jsou hozeny pred tim do skriptu, coz jako motivace funguje, protoze postupne pribyvaji novi moderatori, takze cil se plni a mame stale rozebrano vice a vice soutezi.

Franto, mas moznost (stejne jako kazdy jiny) se zapojit, pokud mas chut obetovat nejakou tu hodinu navic, pokud ne, tak je to tvoje vec. Minimalne alespon dodrzuj pravidla a pripadnou diskusi umisti do patricne sekce a neres to v sekci s tipama, kde to nema co delat
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » úte bře 14, 2006 11:02

koukam, ze uz to nejaky moderator (y) presunul, super
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod -=Ondra=- » úte bře 14, 2006 11:03

kali píše:koukam, ze uz to nejaky moderator (y) presunul, super

Pracuju na tom.. 8) :D
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » úte bře 14, 2006 11:10

-=Ondra=- píše:
kali píše:koukam, ze uz to nejaky moderator (y) presunul, super

Pracuju na tom.. 8) :D

:punk:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod -=Ondra=- » úte bře 14, 2006 11:14

frantapriklep píše:JA SOM PEVNE ROZHODNUTY KAŽDÚ TAKTO BLBÚ POZNÁMKU AKO "TIPY SÚ V SKRIPTE PRE MODERÁTOROV" ODSÚDI?,A KEÏ MA KVOLI TOMU VYHODÍTE,TAK JE TO LEN VAŠA VEC.

A NIE JE PRAVDA ŽE TIE TIPY SA TU OCITNÚ,TO JE TAK LEN NIEKEDY.MÒA OSOBNE POTEŠÍ VŽDY KEÏ mi NEJAKÝ TIP VYJDE A AK SI TO DRUHÝ MOŽE PREÈÍTA? A NATIPOVA? POD¼A MÒA.TIETO "MODERÁTORSKÉ MANIERE" UŽ NACHYTALO VIAC MODERÁTOROV,PRETO APELUJEM AJ NA TEBA,ONDRA,LEBO TVOJA SEKCIA SNOOKER PATRÍ K SKVOSTOM :thumbup1: A PRETO URÈITE MÁŠ VAÈSIE SLOVO MEDZI MODERÁTORMI.SKÚSTE TO MEDZI SEBOU ROZOBRA? A KEÏ STE ROZHODNUTÍ TIPY UMIESTNI? LEN DO SKRIPTU PRE MODERÁTOROV NEPÍŠTE TO SEM,LEBO TO LEN DRÁŽDI INÝCH.JA VAŠE VÝSADNEJŠIE POSTAVENIE REŠPEKTUJEM A REŠPEKTUJEM AJ TO ŽE NEMUSÍTE SA DELI? SO VŠETKÝM S OBYÈAJNÝMI NOVÁÈIKMI,ÑO URÈITÁ LOAJALITA TU MUSÍ BY?.A POZNÁMKY NA KTORÉ REAGUJEM SÚ DE FACTO UKÁŽKOU ISTEJ AROGANCIE.

ÏAKUJEM ZA POCHOPENIE.

Jeste jednou napisi, ze pravdla jsou pravidla... to muzem omilat do nekonecna... Ale osvetlil bych jednu tvoji spatnou myslenku! Text, ktery sem pridal PIKALEK a ktery te rozhorcil "Dva zapasy uz jsou v sekci pro moderatory." nebyl ZA ZADNYCH pripadu napsan z duvodu upozornovani na nejake vyssi postaveni nebo vytahovani nebo snad vysmivani... Je to z jednoducheho duvodu, aby ostatni Moderatori lig (jako treba ja) meli prehled o danem tipy - pokud se zapomenou podivat do MODscriptu... Takze treba ja se tam nepodival a kdyby Pikalek tohle sem na forum neposlal tak si jeho tipy zapomenu precist... Uteklo mi uz takhle par tipu, protoze jsem si jich nevsiml a prave Moderator zapomnel sem hodit onu kratkou veticku -> toto upozorneni... Ja doopravdy nemohu sledovat vsechno ... a to co v kazdem dnu stiham tak jsem rad ze se mi to vubec dari stihat... Pokud tedy toto upozorneni Moderatori hazi do fora, jsem jedine rad....

Takze jedine cim bych chtel apelovat na ostatni moderatory je to, aby sem tip ze scriptu pro moderatory s dostatecnym predstihem zkopirovali... to je asi tak vsechno co bych mel na srdci. Jsem si vedom, ze nekdy mohl moderator zapomenout tip prekopirovat, ale verim ze to nebylo z nejakeho duvodu.. spise zapomnel..

P.S.: ten CAPS lock (~vysledne hulkove pismo) a zvetsovani casti textu na velikost 24 neni nutne... Cist jeste umim dobre, prestoze na dalku uz vidim hur...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod frantapriklep » úte bře 14, 2006 11:29

O.K. tak je diskusia teraz tam,kde patrí.

Ja sa tu nechcem hra? na vševedka .Ja viem že som tu nový a tým pádom nemám také práva ako moderátori.

No MODERÁTORI si z ostatných èlenov robia prèu už dlhší èas poslednú dobu a nejde tu o žiadne dodržovanie pravidiel ale o zvyk ktorý si zaužívali.
A to popisovanie že tipy v skripte sa upravujú vzh¾adom na kurz a že sa èaká na pohyby kurzu,to je smiešne.

PROSTE JE TO TAK,ŽE MODERÁTORI SI TU ZAÈÍNAJÚ HRA? NA VLASTNOM PIESOÈKU A PRE SEBA.

Všetci radíte sta? sa moderátorom.A na èo???? Preèo nemôžeme by? rovní,alebo aspoò rovnejší,èo sa týka ponúkaných tipov.Keï som tu zaèal mal som o tom iné predstavy,teraz to zaèína vyzera? len ako fórum pre moderátorov,ktorý si robia èo chcú. :?
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Příspěvekod frantapriklep » úte bře 14, 2006 11:33

-=Ondra=- píše:Jeste jednou napisi, ze pravdla jsou pravidla... to muzem omilat do nekonecna... Ale osvetlil bych jednu tvoji spatnou myslenku! Text, ktery sem pridal PIKALEK a ktery te rozhorcil "Dva zapasy uz jsou v sekci pro moderatory." nebyl ZA ZADNYCH pripadu napsan z duvodu upozornovani na nejake vyssi postaveni nebo vytahovani nebo snad vysmivani... Je to z jednoducheho duvodu, aby ostatni Moderatori lig (jako treba ja) meli prehled o danem tipy - pokud se zapomenou podivat do MODscriptu... Takze treba ja se tam nepodival a kdyby Pikalek tohle sem na forum neposlal tak si jeho tipy zapomenu precist... Uteklo mi uz takhle par tipu, protoze jsem si jich nevsiml a prave Moderator zapomnel sem hodit onu kratkou veticku -> toto upozorneni... Ja doopravdy nemohu sledovat vsechno ... a to co v kazdem dnu stiham tak jsem rad ze se mi to vubec dari stihat... Pokud tedy toto upozorneni Moderatori hazi do fora, jsem jedine rad....

Takze jedine cim bych chtel apelovat na ostatni moderatory je to, aby sem tip ze scriptu pro moderatory s dostatecnym predstihem zkopirovali... to je asi tak vsechno co bych mel na srdci. Jsem si vedom, ze nekdy mohl moderator zapomenout tip prekopirovat, ale verim ze to nebylo z nejakeho duvodu.. spise zapomnel..

...

A TU JE TEN PROBLÉM !!!! SÁM SI NAÒ NARAZIL !!! KEBY TIPY BOLI OD ZAÈIATKU TAM KDE PATRIA TAK ICH NEPREHLIADNEŠ!!!!!!
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » úte bře 14, 2006 11:41

Myslim, ze uz k tomu nemam co dodavat... Proste pro tebe je to "hrani na vlastnim pisecku" a pro me je to odmena za docela casove narocnou praci, kterou tu odvadim... :? :roll:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » úte bře 14, 2006 11:42

A TU JE TEN PROBLÉM !!!! SÁM SI NAÒ NARAZIL !!! KEBY TIPY BOLI OD ZAÈIATKU TAM KDE PATRIA TAK ICH NEPREHLIADNEŠ!!!!!!

Taky se mi ale kolikrát stalo že jsem si tipy pøeèetl až po pár hodinách a kvùli poklesu kursu jsem si to ani nevsadil :roll:

Uvìdom si že tu všech 150 memberù nesází za 2 stovky, staèí když tu pár lidí nìjaký pìkný zápas naloží, øekne to svým známým, ti to øeknou svým známým a za 2 hodiny ti tak spadnì kurs že to ani nemám chu? vsadit :!:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod HP_service » úte bře 14, 2006 11:56

quinton píše:

Taky se mi ale kolikrát stalo že jsem si tipy pøeèetl až po pár hodinách a kvùli poklesu kursu jsem si to ani nevsadil :roll:

Uvìdom si že tu všech 150 memberù nesází za 2 stovky, staèí když tu pár lidí nìjaký pìkný zápas naloží, øekne to svým známým, ti to øeknou svým známým a za 2 hodiny ti tak spadnì kurs že to ani nemám chu? vsadit :!:

potom je ale lepsi si to rict po MSN a nebo nekde u kulatyho stolu a ne tim "prudit" ostatni membery, kteri sice nejsou moderatory, ale pisou pravidelne, estli ster to brali jako formu motivace, tak evidentne nejsem sam, u kteryho to nefunguje a je to spise kontraproduktivni, sorry
nechcem tu zit ani za tu picu :(
HP_service
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM