Precetl jsem si nektere reakce a ani me neprekvapuji. Nova pravidla se zdaji tvrda, ale to je predevsim tim, ze stavajici byla hodne mirna. Co se tyce profitu, tak to je posun spravnym smerem. Rada lidi bude (jiz je) urcite otravena, ale to predevsim proto, ze si uvedomuji, ze jejich soucasna ziskovost na tyto stranky nebude stacit! Nesmime nova pravidla brat jako "deprimujici", ale spise jako "challenge" - novou vyzvu! Co od novych pravidel ocekavam je, ze PROFISAZKAR posunou do jine pozice nez je nyni. Stavijici model je sirsi skupina o mnoha clenech s velkym mnostvim informaci. Nova pravdila by mela zmensit tuto skupinu, velice ji zuzit a udelat zni velice profitable profi skupinu. Timto smerem se podle meho snazi Managment fora jit a neni to spatny smer!
Ja to budu mit bohuzel velice tezke. Mym problemem je specializace. Rada lidi tu vyjadrila znepokojeni nad jejich ligami - NBA/NHL/ atd. Tyto ligy vsak az na nekolika mesicni pauzy (8-12 tydnu) maji zapasy temer kazdy den! Muj sport, snooker, vsak nema takovato "privilegia". Za sezonu se hraje pouze par turnaji, par kvalifikaci a snooker liga. Mezi turnaji jsou nekolika tydenni pauzy a pokud v teto pauze neni kvalifikace nebo semtam jednou za tyden ve ctvrtek Premiere liga, tak jsem "namazanej" co se tyce plneni aktivity..
Nejak to budu muset promyslet, ale zatim me napadla jedna moznost, na kterou jsem se chtel zeptat. Byla by moznost, aby sekce Snooker byla pro me OPEN jako jedina z CLOSED sekci? Jinak by tato sekce pochopitelne patrila mezi members sekce, ale pokud by to slo, tak bych jako "non-member" (protoze bych nesplnoval mesicni limity v mnozstvi tipu) do ni mohl prispivat a mel pristup pouze do teto jedine members sekce. Vyuzival bych soucasne i skript pro zaznamnavani uspesnosti a ostatnich statistik. Ted je otazka, jestli je takovato uprava v pristupu mozna.. (?)
GL vsem a nehazejte flintu do zita!