Seb píše:...a pak si oboduje treba nejaky tip od ruskeho cara Wbk...
Moderátor: Moderátoři
Seb píše:Me spis mrzi a zarazi jina skutecnost. Pro priklad...
Jsem opisovac,bez nejakych vetsich infos.Jsem v members a dal jsem si nejakou ligu,jedno jakou.Mam tedy povinnost predlozit v mesici minimalne 8 obodovanym analyz,ale je JEDNO z jake ligy.Cili se ze me stane pouze trochu aktivnejsi opisovac,ktery sem tam neco do sve ligy prihodi bez bodu a pak si oboduje treba nejaky tip od ruskeho cara Wbk,posichruje to nulou,nebo od kluku z anglickych soutezi... apod. Takze jen prepise a malinko poupravi text a je to...Pro me osobne v teto chvili je pro forum naprosto bez hodnoty...nema zadne know-how,jen kliku,ze vybere a pojisti to,jo vymyslel jiny..a dle bodu tu bude treba kral...
TDG píše:Seb píše:Me spis mrzi a zarazi jina skutecnost. Pro priklad...
Jsem opisovac,bez nejakych vetsich infos.Jsem v members a dal jsem si nejakou ligu,jedno jakou.Mam tedy povinnost predlozit v mesici minimalne 8 obodovanym analyz,ale je JEDNO z jake ligy.Cili se ze me stane pouze trochu aktivnejsi opisovac,ktery sem tam neco do sve ligy prihodi bez bodu a pak si oboduje treba nejaky tip od ruskeho cara Wbk,posichruje to nulou,nebo od kluku z anglickych soutezi... apod. Takze jen prepise a malinko poupravi text a je to...Pro me osobne v teto chvili je pro forum naprosto bez hodnoty...nema zadne know-how,jen kliku,ze vybere a pojisti to,jo vymyslel jiny..a dle bodu tu bude treba kral...
Podle mě tady k tomu přistupuje spousta lidí moc "Po česku", tj. že se hned předpokládá, že se všichni budou snažit takzvaně "přečůrat" systém. Ale podle mě pokud má člověk, alespoň trochu sebeúcty a já věřím, že to tu platí o většině lidí, tak bude dávat normální tipy a když mu to nepůjde, tak sportovně uzná svojí porážku v souboji s bookies a začne třeba zase znova v žádosti o přijetí.
Peteas píše:Mám dotaz jestli se mohou používat do hodnocení statistik tzv. double ??
Díky za odpověď
stressor píše:...jako jeden z mods ktery dela analyzy vyhradne na jednu ligu,jsem taky musel resit,co budu delat kdyz je pauza,no jak psal Q,v pravidlech je zminka o docasnem ukonceni clenstvi v members,kterou ja osobne asi vyuziju,jelikoz v dobe pauzy NBA je stejne "okurkova sezona" a moc se toho nehraje,takze ja stejne v teto dobe vypoustim sazeni...fusovat do jineho sportu nebudu,ale prece nemuzu chtit sosat 2 mesice tipy od members a sam nic nenabidnout! To je prece zakladni princip sazkarskeho fora...takze bud si da dotycny pauzu,nebo bude muset zafusovat jinam,myslim ze kazdy kdo aktivne sazi ma vseobecny prehled o sportu a kazdy ma krom te svoji hlavni souteze v merku i neco jineho...muj nazor...GL
VlastaP píše:Zajímalo by mě tedy co přesně můžu opsat a co ne??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník