NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Wbk » sob led 27, 2007 14:40

Seb píše:...a pak si oboduje treba nejaky tip od ruskeho cara Wbk...

:D :D :D :D :D
Wbk
Member
Member

Příspěvekod TDG » sob led 27, 2007 15:48

Seb píše:Me spis mrzi a zarazi jina skutecnost. Pro priklad...

Jsem opisovac,bez nejakych vetsich infos.Jsem v members a dal jsem si nejakou ligu,jedno jakou.Mam tedy povinnost predlozit v mesici minimalne 8 obodovanym analyz,ale je JEDNO z jake ligy.Cili se ze me stane pouze trochu aktivnejsi opisovac,ktery sem tam neco do sve ligy prihodi bez bodu a pak si oboduje treba nejaky tip od ruskeho cara Wbk,posichruje to nulou,nebo od kluku z anglickych soutezi... apod. Takze jen prepise a malinko poupravi text a je to...Pro me osobne v teto chvili je pro forum naprosto bez hodnoty...nema zadne know-how,jen kliku,ze vybere a pojisti to,jo vymyslel jiny..a dle bodu tu bude treba kral...

Podle mě tady k tomu přistupuje spousta lidí moc "Po česku", tj. že se hned předpokládá, že se všichni budou snažit takzvaně "přečůrat" systém. Ale podle mě pokud má člověk, alespoň trochu sebeúcty a já věřím, že to tu platí o většině lidí, tak bude dávat normální tipy a když mu to nepůjde, tak sportovně uzná svojí porážku v souboji s bookies a začne třeba zase znova v žádosti o přijetí.
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod Seb » sob led 27, 2007 16:19

TDG píše:
Seb píše:Me spis mrzi a zarazi jina skutecnost. Pro priklad...

Jsem opisovac,bez nejakych vetsich infos.Jsem v members a dal jsem si nejakou ligu,jedno jakou.Mam tedy povinnost predlozit v mesici minimalne 8 obodovanym analyz,ale je JEDNO z jake ligy.Cili se ze me stane pouze trochu aktivnejsi opisovac,ktery sem tam neco do sve ligy prihodi bez bodu a pak si oboduje treba nejaky tip od ruskeho cara Wbk,posichruje to nulou,nebo od kluku z anglickych soutezi... apod. Takze jen prepise a malinko poupravi text a je to...Pro me osobne v teto chvili je pro forum naprosto bez hodnoty...nema zadne know-how,jen kliku,ze vybere a pojisti to,jo vymyslel jiny..a dle bodu tu bude treba kral...

Podle mě tady k tomu přistupuje spousta lidí moc "Po česku", tj. že se hned předpokládá, že se všichni budou snažit takzvaně "přečůrat" systém. Ale podle mě pokud má člověk, alespoň trochu sebeúcty a já věřím, že to tu platí o většině lidí, tak bude dávat normální tipy a když mu to nepůjde, tak sportovně uzná svojí porážku v souboji s bookies a začne třeba zase znova v žádosti o přijetí.

jelikoz zijeme v Cesku,tak by jsme meli brat v potaz i ceskou mentalitu ...
Osobne s tm mit problem nebudu,protoze moje tipy se budou tykat jen zenskeho tenisu,ale nemuzu mluvit za ostatni ...
Seb
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » sob led 27, 2007 16:46

Verim, ze to nebude casty jev a navic si toho vsichni velmi rychle vsimnou, ze ten a ten member tohle dela a krome toho, ze bude mit z ostudy kabat, tak by se to zcela jiste nejak resilo.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » sob led 27, 2007 16:57

Ad nektere negativni reakce na nova pravidla: To, ze ne kazdy je s pravidly spokojen a nekdo na to reaguje hrozbou odchodu, se dalo predpokladat. Nelze pripravit pravidla se kterymi bude spokojen kazdy bez vyjimky. Podstatne je, ze tato pravidla by mela v konecnem dusledku prinest zvyseny profit pro nas vsechny a zkvalitneni fora. Fakt, ze s novymi pravidlo nekdo odejde, nebot neni ochoten se podrobit prisnejsim pravidlum, je skoda, ale podstatny je dlouhodobejsi cil pro cele forum a to je jeho zkvalitneni. Verime, ze nova pravidla prinesou po par mesicich sve ovoce, az se skupina soucasnych memberu trochu vyselektuje.

Peteas píše:Mám dotaz jestli se mohou používat do hodnocení statistik tzv. double ??

Díky za odpověď :wink:

Pokud se nepletu, tak ne. Nepocita s tim ani skript.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod suah » sob led 27, 2007 19:53

Mam taku otazku. Ako je to s pouzivanim "cudzich" tipov?
Doteraz ma to netrapilo - jednak som tu kratko, jednak sa zatial nepocitala bilancia. Takze pokial som nasiel nejaky value kurz, avsak uz nan bola spravena analyza, tak som nemal dovod ju duplikovat.
No teraz, kedze sa uz rata bilancia, tak je kazdy hodnotny tip vitany. Aby neprislo k nedorozumeniu, nechcem si tym znizovat pocet analyz (aspon 8 unikatnych na kazdy mesiac).
Viem, ze nemam ako dokazat, ze som ten tip proste len neopisal od kolegu. Len chcem poukazat na fakt, ze v niektorych (ne)typickych situaciach vidi hodnotu daneho kurzu takmer kazdy, kto sa o danu ligu zaujima. A preto by som sa rad skusenejsich clenov spytal, ci tento kurz moze vyuzit kazdy alebo len ten najrychlejsi.
suah
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » ned led 28, 2007 9:27

TIPY DO SKRIPTU PŘIDÁVEJTE AŽ OD 1.2.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » ned led 28, 2007 17:53

stressor píše:...jako jeden z mods ktery dela analyzy vyhradne na jednu ligu,jsem taky musel resit,co budu delat kdyz je pauza,no jak psal Q,v pravidlech je zminka o docasnem ukonceni clenstvi v members,kterou ja osobne asi vyuziju,jelikoz v dobe pauzy NBA je stejne "okurkova sezona" a moc se toho nehraje,takze ja stejne v teto dobe vypoustim sazeni...fusovat do jineho sportu nebudu,ale prece nemuzu chtit sosat 2 mesice tipy od members a sam nic nenabidnout! To je prece zakladni princip sazkarskeho fora...takze bud si da dotycny pauzu,nebo bude muset zafusovat jinam,myslim ze kazdy kdo aktivne sazi ma vseobecny prehled o sportu a kazdy ma krom te svoji hlavni souteze v merku i neco jineho...muj nazor...GL

Mám dotaz.
Pokud jsi tedy mods a budeš mít 2 měsíce out a bude se hlasovat a příjímání nových členů, stav bude 4:4, jak se rozhodne o novém členovi???
Případně může být out více mods, jak je tohle ošetřeno???
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod VlastaP » ned led 28, 2007 18:23

Myslim, že se tady narazilo na zajímavé téma ohledně opsaní zajímavého tipu. Myslím, že se tu již stalo asi každému, že zhlédl velmi pěkně napsanou analýzu, podepřenou o fakta (např. že některý z týmů hraje z B týmem, či má obrovskou marodku). Poté jistě následuje sázka na zveřejněný tip, proč taky ne že? Vždyť od toho přeci fórum funguje, aby se každý snažil něčím přispět. A důvod proč to nevsadit? To, že někdo tuto analýzu uveřejní na takovémto fóru jistě znamená to, že se o ni chce podělit s ostatními. Tedy aspoň tak já to beru. Výsledek dobré práce je většinou vidět za úspěšným tipem viz odpovědi skvělá práce, svezl jsem se také. Prostě toto dělá téměř každý, téměř každý by vsadil na zápas podpořený dobrou analýzou a když ne tak je to s prominutim ... Nevim jak se toto hodlá řešit pokud někdo od někoho zjistí nějaký super tip a bude ho chtít vsadit.....jak si to tedy moderátoři představují?? To by se potom mohli dopředu rozdělit zápasy a každý člen by musel na daný zápas napsat analýzu a podle toho by se měřila úspěšnost? Zajímalo by mě tedy co přesně můžu opsat a co ne??
"There is no dark side of the moon... Really! Matter of fact there´s all dark!"
VlastaP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » ned led 28, 2007 18:42

VlastaP píše:Zajímalo by mě tedy co přesně můžu opsat a co ne??

Nevím, ale mě třeba tohle téma ani nezaujalo, aby jsem reagoval, protože když něco píšu, tak zkouknu fakta, stránky klubu, případně deníky, které se daným zápasem můžou zaobírat. Takže v tomto já osobně nevidím ani nejmenší problém.
Přeci forum je od toho, aby jsme si navzajem předali své pohledy na daný zápas a ne pohled někoho kdo tady není, ale někdo to zprostředkuje za něj.

Tohle téma je, ale hodně citlivé, jak asi každý sám ví a já věřím, že každý k tomuto přistoupí s čistým svědomím a nedočkáme se nějakému kopírování, jelikož myslím, že právě o nějaké kopírování cizích analýz tady v tomto bodu šlo..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM