Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod zirkonxx » čtv pro 23, 2004 19:45

a dodatek jeste doufam ze se vrati....
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » čtv pro 23, 2004 22:31

Já si myslím že je tøeba si nìjakým zpùsobem pøispívající èleny udržet.
Uzavøení fora je sice pìkné ale èas ukáže jak tomu bude.Je to tøeba ale skusit.
Vemte si tøeba když tady nìkdo píše analízy tøeba rok a má z toho hovno.Ztratí tím nìkolik hodin èasu hodí to sem, dá tomu nìjakou formu to je další èas v pr... a už mu nezbívá podívat se na další zápasy.Tak proè by to mìl ten èlovìk dìlat když tady na foru najde 1 kvalitní typ jednou za za dva mìsíc.Pár dobrích tipù jsem zaznamenal jenom u Erica a Kermita.Jinak asi nic(nesledoval jsem teda házenou a tenis,kde vám to možná vychází ale tomu moc nerozumím.)ale Eric se na to vysral a co ted?Nic
Nechcu tady nikoho kritizovat ale když napíše nìkdo tøeba Honano(nic proti jenom takový malý pøíklad) u anglické ligy tip 8/10 a ono to nevijde 4x po sobì a já to vsadím protože nemám èas( to ovìøovat,jelikož jsem strávil hodnì èasu psaním analízy),a prostì nestihnu vybrat pro sebe další matche tak nevim proè bych tady mìl pùsobit když z toho nic nemám.Možná tak dobrej pocit a protože mì to baví.
Èily nevim kde je øešení.Možná øeknu hovadinu ale tøeba že tady nìkdo z profikù hodí 1x za týden nìjaký dobrý mach.nebo nìjaký jiná "odmìna".Prostì nìco.Nebo by se mohla strhnout nìjaká diskuze na chetu ap.
Bylo tady øeèeno cosy o online novinách nebo po zápasových rewiewech to by mohl být jeden z bonusù ale asi ne ten hlavní.

Taky existují tkzv. profíci kteøí sem zavítají a nechcou psát analízy nebo nemají èas ,nebo si øeknou budu tady pøispívat a pak se možná dostanu do nìjakýho profy který pro mì mùže být ale taky nemusí být pøínosem,ale spíš pronì budu pøínosem já než oni pro mì ap.)
Tohle je tøeba taky vyøešit nìjakou místností nebo nìèím kde zjistíte že to jsou profíci ale to si vyøešte tam nahoøe.Vymyslet by se to dalo.

Tohle jsou moje návrhy.Mùj názor je ten že s takovou strategií pøispívìjte a možná se dostaneš do profi a ono nic, tak vám tady kažtý typer, který píše delší dobu analízy tøeba i dobré, zabalí. Každýmu tøeba nejde o to se tam dostat nebo taky na to nemá.Ale postupem èasu odejde protože si øekne tady najdu poøádný typ jednou za uherskej rok a moje typy a analýzy jsou celkem dobrý a nic z toho nemám akorát nìjaký ty tlamy od nìjakejch kretenu.
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod Panther » čtv pro 23, 2004 22:34

UtahJazz píše:tiež som sa nechcel vyjadrova?,ale nech:
Panther toto fórum je urèené na analýzy a tipy.Píšeš také nieèo do tejto diskusie?nie,tak sklapni!
P.S:Ak chceš s niekym chatova? najdi si stránku urèenú nato!!!

takto se vyjadruje a resi problemy PROFESIONALNIHO fora jeden z jeho moderatoru. Vizitka fora a clovek, ktery by mel jit priKladem. jako by ujizdeli trochu nervy, nebo ti dochazi ze z tohohle fora ziv nebudes? vrele ti doporucuju precist vsechny me prispevky, ktere jsem na toto forum dal. podivej johny72 uz to zrejme udelal, ze uz nepise.

ps: fandi ale zustan clovekem :wink:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Panther » čtv pro 23, 2004 23:00

Panther píše:
UtahJazz píše:tiež som sa nechcel vyjadrova?,ale nech:
Panther toto fórum je urèené na analýzy a tipy.Píšeš také nieèo do tejto diskusie?nie,tak sklapni!
P.S:Ak chceš s niekym chatova? najdi si stránku urèenú nato!!!

takto se vyjadruje a resi problemy PROFESIONALNIHO fora jeden z jeho moderatoru. Vizitka fora a clovek, ktery by mel jit priKladem. jako by ujizdeli trochu nervy, nebo ti dochazi ze z tohohle fora ziv nebudes? vrele ti doporucuju precist vsechny me prispevky, ktere jsem na toto forum dal. podivej johny72 uz to zrejme udelal, ze uz nepise.

ps: fandi ale zustan clovekem :wink:

dosel jsem timto k dalsimu pozitivnimu navrhu. vyhazejte tyto radobymoderatory, kteri nejen ze nemaji prehled nad cleny fora a nad forem jako takovym (coz utah jazz uzasne predvedl) ale k memu velkemu udivu nemaji prehled ani samy nad sebou.
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Strenght » čtv pro 23, 2004 23:06

Krysaø píše:Pár dobrích tipù jsem zaznamenal jenom u Erica a Kermita.Jinak asi nic(nesledoval jsem teda házenou a tenis,kde vám to možná vychází ale tomu moc nerozumím.)ale Eric se na to vysral a co ted?Nic
Nechcu tady nikoho kritizovat ale když napíše nìkdo tøeba Honano(nic proti jenom takový malý pøíklad) u anglické ligy tip 8/10 a ono to nevijde 4x po sobì a já to vsadím protože nemám èas( to ovìøovat,jelikož jsem strávil hodnì èasu psaním analízy),a prostì nestihnu vybrat pro sebe další matche tak nevim proè bych tady mìl pùsobit když z toho nic nemám.Možná tak dobrej pocit a protože mì to baví.

No tak tohle je skutecne skvely povzbuzeni pro tech par lidi co sem jeste pisou:/
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » čtv pro 23, 2004 23:15

Strenght píše:
Krysaø píše:Pár dobrích tipù jsem zaznamenal jenom u Erica a Kermita.Jinak asi nic(nesledoval jsem teda házenou a tenis,kde vám to možná vychází ale tomu moc nerozumím.)ale Eric se na to vysral a co ted?Nic

No tak tohle je skutecne skvely povzbuzeni pro tech par lidi co sem jeste pisou:/

Treba taky pro tebe
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » čtv pro 23, 2004 23:17

Ne nic proti hosi jen tak dál.At se darí.
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod Strenght » čtv pro 23, 2004 23:20

Krysaø píše:
Strenght píše:

Treba taky pro tebe

No jak myslis, ale nejenom ty sem davas analyzy a nic z toho nemas, podle toho co pises to tady muzem rovnou zavrit protoze z toho nikdo nic nema(nejsou tu dobry tiperi), tak jo, holt forum vypnete a je to... :roll:
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod Honano » čtv pro 23, 2004 23:25

Koukám tady na tuhletu velikou diskuzi a nevim co napsat snad jen, že pøemýšlím o opuštìní tohoto fóra a není to z dùvodù toho, že sem píše málo lidí...takhle mì to psaní hroznì baví....píšu si tu svoje a ani už moc nesázim snad jen málo...ale píšu stále nìjaké infa na fotbal a ted na hokej a doufám, že se líbí a ani mì tøeba nevadí, že mì tam nikdo neodpoví nebo cokoli jiného...prostì to píšu pro lidi co tu jsou a kterejm se to líbí...ale poslední dobou jsem tak trochu znechucen jak chováním nìkterých lidí a už mì to unavuje....Lidi dejte se nìjak dohromady to je moje poselství pro vás....možná to nikoho nezajímá co tu píšu a nìkdo mì tøeba ani nemá rád paè kvùli mì "prohrává kalhoty" ale mì je to fuk....hele ted je hlavní si užít vánoce a nový rok a snad nám nový rok pøinese nìco nového i sem na tohle fórum..... :lol:
Honano
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » čtv pro 23, 2004 23:28

Proste tady dole je to jen vstupní proverka do profi a nic víc.Tak to bylo,je a asi to tak zostane
KrysaÅ™
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM