Pokusím se Ti Rangere vysvětlit, co nás vedlo k zavedení tohoto pravidla.Ranger píše:To pravidlo opravdu nechápu, jak pomůžou kvalitě 4 povinný analýzy měsíčně na sport, kterýmu danej člověk třeba vůbec nerozumí nebo mu rozumí jen povrchně?
Chtěl bych vědět, jestli je to tak zásadní problém, že to povede k mýmu vyloučení, nebo jestli tu budu moct zůstat a přispívat jen v době MLB. Díky.
Hlavním důvodem je to, že fórum tipérů by mělo fungovat jako výměnná burza. Tedy já něčím přispěju a na oplátku mohu využít pohledu jiných lidí na jiné zápasy. Každý tedy přispívá do společného fóra, ze kterého pak všichni čerpají. Že ne každý příspěvek má stejnou hodnotu a ne každý sázkař je stejně úspěšný - to je naprosto samozřejmé. A také časem se vše vytříbí a ukáže. U každého avataru bude jasně viditelná úspěšnost každého jednotlivce a také podle toho pak mohou případně uživatelé upravovat své postoje k jednotlivým tipům a tipujícím. Ten princip tu ale je : ber si, pokud sám dáváš. Pokud někdo na toto fórum nepřispívá, není ani nejmenší důvod pro to aby využíval práce jiných. Jen bych chtěl napsat - nemluvím teď o nikom konkrétně, tedy ani o Tobě. Mluvím naprosto obecně.
Takže tolik k důvodům proč toto pravidlo bylo zavedeno. A teď k Tvé druhé otázce, zda je to zásadní problém vedoucí k Tvému vyloučení, nebo jestli tu budeš moci zůstat a přispívat jen v době MLB. Otázka je jasná, budu se snažit aby stejně jasná byla i odpověď. Ty navrhuješ, aby v době kdy se MLB nehraje jsi nemusel přispívat, ale mohl odsud čerpat tipy, a přispíval bys v době běžící MLB. To samozřejmě není možné. Já Ti věřím, že během MLB budeš schopen přispívat klidně i denně nějakým tím tipem. Jenže - co s Tebou v době, kdy MLB neběží (a Ty tvrdíš že nejsi schopen vybrat a zpracovat 1 tip týdně (?) pro splnění minimálního počtu tipů v měsíci) ? Nechat Tě v Members, to by bylo značně nespravedlivé vůči všem, kterým také "jejich" soutěž neběží, ale projevují alespoň snahu.
Máš tedy dvě možnosti, které Ti nabízejí pravidla :
první jsi sám naznačil - pokud nebudeš přispívat, budeš vyřazen a případný Tvůj návrat by vedl přes Žádosti o přijetí.
druhou možnost už několik lidí využilo - a je to tzv. přerušení členství v Members. Sami uznali že v době kdy sami nepřispívají tak by neměli mít ani právo využívat ostatních tipů z tohoto fóra a požádali tedy o zmíněné přerušení členství. V čem spočívá? Je to jednoduché - na dobu kterou si sám určíš požádáš o přerušení členství. Bude Ti zastaven přístup do Members a v okamžiku kdy se budeš chtít vrátit, tak napíšeš soukromou zprávu jednomu z moderátorů fóra. Nebudeš muset procházet Žádostmi o přijetí a bude Ti nastaveno zpět členství v Members.
Pro kterou z těchto dvou možností se rozhodneš, to záleží opravdu jen na Tobě.
Žádná další možnost ale bohužel neexistuje.
(Já osobně doufám, že se rozhodneš pro přerušení a na MLB se vrátíš - pokud je to tedy opravdu tak, že zpracovat 1 tip týdně je pro Tebe až tak nepřekonatelný problém. Zvláště s přihlédnutím k tomu, že pokud se nemýlím tak třeba německá fotbalová Bundesliga Ti není až tak cizí se mi ale tomuto argumentu nechce až tak věřit. Ale to už je zase jenom a jenom můj problém... )