Johnny72 píše:Panther píše:JOHNY, prosimte, neco ti zkopiruju kdyz dovolis :
Panther pise: Mel by sis uvedomit, ze ti sem muze prijit 45letej "novacek"¨, jak jsi tyto lidi nazval, ktery se sazenim zivi pulku sveho zivota
JOHNY pise: PANTHERE ty si uvìdom následující vìc - zkušenosti s èímkoliv nejsou pouze záležitostí vìku.
nikdo te nechce urazet, ale nezlob se na me, kdyz odepises takto (jak jsem ti vyse zkopiroval) nikdo te neurazi, ale bohuzel se urazis sam, zrejme neumis cist a to je k
Jenomže,
Panthere, ta vìta má samozøejmì pokraèování, pokud to takto vytrhneš z kontextu, tak to samozøejmì zní úplnì jinak.Nicménì vìøím, že to nemyslíš nijak zle.Jen to chce prostì èíst pøíspìvek celý a nehledat tøeba nìco mezi øádky, to rozhodnì není dnes už tøeba.
Jinak se Ti omlouvám - nìkolik podnìtných poznámek k budoucnosti tohoto fóra jsi skuteènì napsal, ale pokud jsem chtìl tøeba nìjaké upøesnìní jak si celou vìc pøedstavuješ, tak ses ani nenamáhal s odpovìdí,jen jsi zopakoval to již vyøèené.A Tvé analýzy byly také celkem kvalitní, to Ti nikdo nebere, ale prostì jsi je pøestal psát - OK, ale potom se nelze divit, že sem nepíše už skoro nikdo....Vzpomínám si,že v Tvém pøípadì to bylo trošku složitìjší,ale na podstatì vìci to nic nemìní.
To s tím "SÁZKAØSKÝM ŽIVOTOPISEM" sice nezní špatnì, ale jak tedy vymyslet to potvrzení toho,co je v nìm uvedeno??
Jinak Tobì i všem ostatním pøejiVESELÉ VÁNOCE - A? VÁM VYCHÁZÍ VŠE PODLE VAŠICH PØEDSTAV - GL -
samozrejme i tobe predevsim vse nej nej do noveho roku a stastne a vesele. vsem hodne zdravi a stesti, a ted k te mene dulezite veci...
probuh precti si to k tomu 42letymu chlapovi cely. vzdyt ty si vubec nepochopil podstatu te vety. sakra to si tu budeme hrat na slovickareni a budeme se uciit gramatiku? nekoukej tedy na to, co sem kopirpval, myslel jsem ze to z toho pochopis, ale precti si to cele znova. abych ti to ulehcil, 42lety chlap je napsano, ale predevsim je napsano KTERY SAZI PULKU ZIVOTA UZ, polopaticky si kazdy trochu inteligentni clovek domysli, ze sazi pravidelne 21 let a ZDE JSOU TY ZKUSENOSTI, o nejakem veku , ze je zkusenej sazkar kdyz je mu 42 nikde z me strany nepadlo ani slovo. polovine z vas, vsadim boty jeste ani 21 nebylo. zde je smysl toho co jsem psal, uz jsi to pochopil? prosimte nechci nikoho urazet ale kdyz neco ctes, premyslej nad tim.
co se tyce meho sazkarskeho zivotopisu, pokud si to chces nejak overovat, mas moznost v administraci fora si muzes vyjet muj nick a lehce spocitat muj cas ztraveny na tomto foru, v dobe kdy jsem toto forum povazoval za sve zakladni. fixed zappasy tam nenajdes, nejsem cvok abych to daval 1200 lidem. ovsem o mem zarazeni do profitymu vzhledem k uvedenemu vyse je bezpredmetne spekulovat, reste radeji ty zasadni veci zde. hs