NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod nedo » pon úno 05, 2007 19:16

OK feare. Jak říkám - každý má na svůj názor právo.
Anketa se dělat nemusí. Jak jsem už psal - 1 tip týdně zvládne každý kdo chce na fóru být. Kdo nechce a jen si hledá důvody, tak sahá i k urážkám a k nadávkám do blbců (tak jako člověk, jemuž jsem se trpělivě snažil odpovídat na dotazy). A kdo prostě tipovat nechce a chce si udělat pauzu - zažádá si o přerušení.
není v tom nic složitého. :wink:
Naposledy upravil nedo dne pon úno 05, 2007 22:01, celkově upraveno 1
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod kali » pon úno 05, 2007 19:21

na mnoha closedech to bez problemu funguje a zadne pauzy tam clovek nema, kdyz se mu liga nehraje... popr. ma v roce treba dva mesice, kdy si muze pauzu zvolit (coz byla varianta o ktere se hlasovalo pri priprave pravidel), ale to stejne nepokryva 3-mesicni pauzu NBA ani 6ti mesicni pauzu baseballu

2 Ranger: konkretne k tobe... pokud se nepletu tak jsi byl uz v minulosti za neaktivitu vyrazen a MLB se ti pritom hrala, takze tys byl s aktivitou na stiru vzdy a proto chapu, ze se ti pravidla extra nelibi :)
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ranger » pon úno 05, 2007 19:26

kali píše:2 Ranger: konkretne k tobe... pokud se nepletu tak jsi byl uz v minulosti za neaktivitu vyrazen a MLB se ti pritom hrala, takze tys byl s aktivitou na stiru vzdy a proto chapu, ze se ti pravidla extra nelibi :)

Ano, protože jsem se tomu předtím z různých důvodů tolik nevěnoval. Loni jsem vytvořil za dobu hraní MLB cca 250 analýz a ještě řadu menších tipů bez analyzování (sem jsem se vrátil až v září, takže toho už tolik nebylo). Zdá se ti to jako malá aktivita? Proč tolik vadí nakupení analýz do doby, kdy se hraje "můj" sport? Žádnou další ligu ke sledování si opravdu vybírat nebudu. Jednak nechci a nenechám se k tomu nutit a jednak trvá docela dlouho, než se do nový oblasti podaří proniknout tak, aby se dařilo úspěšně tipovat, a já sázení nemíním věnovat víc času, než kolik spotřebuje MLB (i to je u mě sakramentsky hodně).
Ranger
Host
Host

Příspěvekod Btip » pon úno 05, 2007 19:26

Upřímně obdivuji Neda, jak v klidu a bez emocí odpovídá stále ne tytéž otázky 8)
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod Phoenixman » pon úno 05, 2007 19:59

Btip píše:Upřímně obdivuji Neda, jak v klidu a bez emocí odpovídá stále ne tytéž otázky 8)

Nedo je známý kliďas :lol:
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » pon úno 05, 2007 21:15

Dlouho jsem se rozmýšlel, zda se mám vyjádřit k novým pravidlům... Vzhledem k tomu, co tady čtu to nakonec udělám.Respektive k jednomu pravidlu - a sice těm nešťastným "mimospecializačním" 4 analýzám. Podotýkám, že zde dávám za pravdu oponentům adminů a moderátorů. To je silně kontraproduktivní záležitost, která fóru nepřinese vůbec nic, snad kromě jakési éterické pseudoaktivity uživatelů, kteří jsou nuceni psát o tom co dlouhodobě nesledují :!: Takže v nejlepším případě půjde o statistické tipy, které tady donedávna byly označovány za nedostatečné...

Navíc - a to mi přijde přinejlepším úsměvné - je mi záhadou, proč donedávna tady byli uživatelé "tlačeni" ke specializaci, když nyní je od nich vyžadován prakticky úplně opačný přístup.... :?
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod longevyl » pon úno 05, 2007 21:32

Pánové pokud vím tak přes léto se hraje hafo tenisu, nehledě na skandinávské fotbaly atd...
longevyl
Member
Member

Příspěvekod kali » pon úno 05, 2007 21:48

Johnny72 píše:Navíc - a to mi přijde přinejlepším úsměvné - je mi záhadou, proč donedávna tady byli uživatelé "tlačeni" ke specializaci, když nyní je od nich vyžadován prakticky úplně opačný přístup.... :?

Na objasneni asi toliko: jednim z tech, kteri to tady v minulosti smerovali k specializaci (a "moderovani ligy") jsem byl ja. Tehdy jsem navic zastaval postoj (jak jsem tady o stranku zpet psal), ze specializace vede k nejlepsim vysledkum. Posleze jsem se presvedcil o svem omylu (t.j. ze to tak nutne byt nemusi). Pak jsem se z nedostatku casu vzdal prav a povinnosti na foru a novy tym adminu pripravil pravidla (o cemz jsem zde take nedavno jiz psal). Kdyz jsem se ted mohl vratit k moderatorske praci na foru, tak jsem tuto novou myslenku a smer take podporil, protoze dnes vidim, ze specializace neni nezbytne nutna ani potrebna a ze me drivejsi argumenty o tom, ze nemuzu sazet nic jineho nez Brazili byla pouze ma lenost a nechut, ktera navic vedla k tomu, ze jsem sazkarsky hodne zakrnel a krome Brazilie jsem byl totalne nepouzitelny.

V tech vsech negativnich komentarich o tom sazeni ligy krome "te me", ja presne vidim a slysim sebe pred rokem, hovori z toho predevsim lenost. Jisteze linejsi osoba, kterou to nevyburcuje ke snaze a bude se jen tak placat a davat "neodborne" tipy aniz by se opravdu o "nahradni" ligu zajimala bude mit slabe vysledky a na foru se neudrzi. Ale ten kdo tu snahu mit bude, tomu se vysledky dostavi, at bude delat jakoukoliv soutez. Na foru se pak logicky udrzi.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KODA1 » pon úno 05, 2007 22:01

Myslím si to stejné,co Ranger atd..

Nebudu se celý rok štourat jen ve stats,výsledcích atd.. Mám i jiné koníčky,kterým se chci věnovat v ten čas,kdy se nevěnuji sledování skoků na lyžích,nebo např. čes. hokeje.Jiné forum mi umožnuje tuto pauzu mít a čerpat za odměnu po své práci tipy jiných,proto to tady balím.

Prosím o výmaz mého nicku :oops:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » pon úno 05, 2007 22:05

KODA1 píše:Myslím si to stejné,co Ranger atd..

Nebudu se celý rok štourat jen ve stats,výsledcích atd.. Mám i jiné koníčky,kterým se chci věnovat v ten čas,kdy se nevěnuji sledování skoků na lyžích,nebo např. čes. hokeje.Jiné forum mi umožnuje tuto pauzu mít a čerpat za odměnu po své práci tipy jiných,proto to tady balím.

Prosím o výmaz mého nicku :oops:

Co dodat :razocaran:
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM