Zdravim vsechny!! Chtel bych vam nejdrive poprat vsem VESELE VANOCE!!
A ted k veci.......
Budoucnost tohoto fora mi NENI lhostejna! Poznal sem tu spoustu dobrych lidi. Celou dobu se tesim jakmile zacne sezona MLB!!! Jak budu s Nelsonem,Kalim,Honanem a dalsimi diskutovat....Tohle byli pro me nejlepsi chvile! TED JEN TISE DOUFAM ZE JE BUDU MOCI PROZIT ZNOVU. Jakmile budu mit cas (coz je asi dnes v noci) tak si proctu celou tuhle diskuzi a zkusim znovu reagovat. Co bych ale chtel rict je tohle: Tohle forum bych nechal jak je ALE:
1) Zvolil bych dostatecny pocet Adminu kteri budou mit znovu chut a odhodlani delat co navrhnu
2)Pozmente pravidla fora. Chci aby kazdy kdo sem poprve zavita videl VELKYM PISMEM NAPSANO: PROSIM PRECTETE SI PRAVIDLA, kde by mimo jine stalo: Jste li novackem okamzite do napriklad 1-2 dvou dnu napiste cim budete prinosem(cerpam z napadu Honana)!!!! Pokud napriklad 1 tyden neprispejete a neoduvodnite to tak budete mazani....,pokud nenapisete do 1-2 dnu cim ste prinosem budete mazani!!Myslim ze ale pozna hned ze zacatku kdo jak asi bude aktivni!
3)Tim tedy chci rict ze Administratori by se meli pripravit na to, ze zrejme budou hodne mazat a myslim ze to ty co by se chteli porad registrovat taky odradi!!!
Dale bych chtel tedy rict! Momentalne je mi jedno jestli bych se do PROFI dostal nebo ne,pokud tady bude zivo,nalada budu i ja zase prispivat . Jeste sem tady cetl neco jako ze Honano da 8/10 a zapas nevyjde 4 x posobe. VSEM CHCI RICT!!! ALE VAS NIKDO NENUTI!!!! SAZET ZROVNA TOHLE!!! TO JE NA VASE TRIKO!!!!! HONANOVI RECENZE JSOU SKVELE STOJI HO TO HODNE CASU A USILI A I PRESTO SE STAVA ZE TO PROSTE NEKLAPNE!! TAK TO JE!!
A cim ja prispeji??? Myslim si ze rozumim MLB, NHL(ktere se zrovna nehraje)
a jsem schopen diskutovat celkem obstojne o NBA!!
Prosim promyslete bod cislo 2 v mem navrhu!!! BUDE TO ASI PRO ADMINI OTRAVA MAZAT ALE MYSLIM ZE PAK DOJDEME K ALESPON CASTECNEMU RESENI!!!
Chci tady pokracovat, vidim ze tady dojde ke zmenam a tak rikam: Aby to tu zase zacalo chodit musime zacit hlavne u sebe! To znamena pokud mozno opet aktivne prispivat a pak teprve resit ty ostatni " Mrtve duse". Takze I JA zacnu u sebe a zacnu psat i diskutovat k NBA. Ke sportu ktery je mi momentalne nejbliz a ke kteremu sem schopen sehnat info. Chci ale zduraznit ze s nim zacinam takze kvalita hned nebude asi uplne precizni..... S MLB sem taky zacinal a myslim ze ve finale sem to celkem zvladal......
Tak to by bylo prozatim vse ode mne... Jeste jednou vsem preju VESELE VANOCE!!!
Hynek