poznámka k pravidlùm

Moderátor: Moderátoři

Re: ...

Příspěvekod Johnny72 » ned črc 31, 2005 18:50

radys píše:V budoucnosti ty otázky od nováèkù budou padat poøád, protože pøijímání není u každého stejné.Možná jsi byl Allexi dobrý a byl jsi pøijat,v poøádku.. ..tím spíš musíš vìdìt, že kritéria stejná nejsou..

Proces pøijímání nemùže probíhat u každého stejnì,to je snad vcelku snadno pochopitelné....
Ale to už tady omíláme minimálnì 100 x... :!:
Pravidla pro vstup jsou jasnì daná,nevidím jediný dùvod k jejich úpravì.
Navíc - pokud nìkdo do members nechce vstoupit,tak nemusí - nikdo ho k tomu pøece nenutí :!:
Je ale zajímavé,že tito kverulanti (a hezkých pár jich už tady bylo) chtìjí mìnit toto fórum k obrazu svému,aniž mají ponìtí jak to zde funguje... :(
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 31, 2005 19:02

nedo píše:
Johnny.Rebel píše:...(ted je v kurzu Nedo :lol: ), za prve je to trapny, za druhy i kdyby mel tech nicku dve ste...

Já bych se Tì chtìl zeptat, kolik nickù na tomto fóru mám (jako moderátor to zjistíš podle IP) - když už tedy naznaèuješ, že jich mám víc (a navíc na tomto místì).
Napiš PROSÍM mùj další nick (nebo mé další nicky), které na tomto fóru používám.

Dìkuji

Nedo, myslel jsem, ze jsi v tomto duvtipnejsi :wink: , to s tim poctem nicku byla jen ironicka reakce na ty poznamky od panthera 8) .. docela cool, jsem se te tu zastaval a nakonec to jeste od tebe sliznu :lol: :lol:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod pasvik » ned črc 31, 2005 19:31

Zatím tady nejsem tak moc dlouho nicménì vidím tento problém asi takto:

1. pokud mám zájem se dostat do jakékoliv uzavøené skupiny musím souhlasit se vstupnímy podmínkami asi podobnì jako když stojím tøeba o zamìstnání u nìjaké firmy :wink:

2. pokud už mám zájem dostat se do tohoto fora, pøedpokládám, že je tak kvalitní, že mi to za to stojí

3. podmínka pro pøijetí je prokázat napsáním analýzy pøehled v daném sportu nebo soutìži

4. pokud je forum na takové úrovni, že staèí napsat tøeba: Dnes hraje Slávie se Spartou - mùj tip je 1:1 a jste pøijati tak:
a. forum je zkrátka takové a mì takto vyhovuje - ok
b. takové forum mì nezajímá protože èekám víc - ko, jdu pryè

5. píšu podle mne kvalitní rozbory a info k zápasùm lepší než 4.a nejsem pøijat
a. jsou nedostateèné a tudíž úroveò fóra je vyšší než je moje souèasná, a tak se budu snažit protože mi to za to stojí, anebo nestojí - to je na mì
b. pøes veškerou moji snahu stále nic, viz buï 5a. nebo to tady za nic nestojí - tak se pøeci nebudu dál snažit. Míru vytrvalosti a trpìlivosti nech? si každý z uchazeèù stanoví sám, ostatnì jako ve všem v životì.
:wink:
pasvik
Host
Host

Příspěvekod nedo » ned črc 31, 2005 20:44

Johnny.Rebel píše:Nedo, myslel jsem, ze jsi v tomto duvtipnejsi :wink: , to s tim poctem nicku byla jen ironicka reakce na ty poznamky od panthera 8) .. docela cool, jsem se te tu zastaval a nakonec to jeste od tebe sliznu :lol: :lol:

Aha, tak to jsem opravdu nepohopil. :oops:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod fear » ned črc 31, 2005 21:49

Ericu, mohl si napsat, že jsem jeden z provokatérù já....Mnì by to nevadilo, kdybys konkretizoval.
fear
Host
Host

Příspěvekod kali » ned črc 31, 2005 22:36

Mozna jsem se spatne dival, ale zatim jsem od tebe, Radysi, nenasel ani jednu analyzu v Zadostech, a to mas prispevku uz pres 40...

Narazis tady na srovnani analyzy My.Deatha a jinych. My.Death je pro mne kvalitni sazkar, ktery uz tady sve schopnosti prokazal v minulosti, ale byl uz tusim 2x vyrazen pro neaktivitu. I to je jeden z duvodu, proc nelze udelat nejakou sablonu podle, ktere bude uzivatel prijiman.
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

...

Příspěvekod radys » ned črc 31, 2005 22:43

tak se podívej znovu a nebuï konzervativní..

žádám odpovìï od tebe Kali

orientuju se v sázení, nebo ne? je to Tvoje podmínka...obstál jsem, nebo ne?

Zajímá mì orientace v sázení, ..ostatní není v pravidlech..Možná jsme se dostali k jádru..
radys
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 31, 2005 22:47

kali píše:Mozna jsem se spatne dival, ale zatim jsem od tebe, Radysi, nenasel ani jednu analyzu v Zadostech, a to mas prispevku uz pres 40...

Narazis tady na srovnani analyzy My.Deatha a jinych. My.Death je pro mne kvalitni sazkar, ktery uz tady sve schopnosti prokazal v minulosti, ale byl uz tusim 2x vyrazen pro neaktivitu. I to je jeden z duvodu, proc nelze udelat nejakou sablonu podle, ktere bude uzivatel prijiman.

to neni ani treba videt, Mr.Dokonaly nam to rekl, ze se orientuje a ze je zkusenym sazkarem, tak neni treba, aby psal nejaky analyzy :bouncy: jak bych ho prijal i do Profitymu, urcite by byl velkym prinosem :pljesko:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » ned črc 31, 2005 22:48

Johnny.Rebel píše:
kali píše:Mozna jsem se spatne dival, ale zatim jsem od tebe, Radysi, nenasel ani jednu analyzu v Zadostech, a to mas prispevku uz pres 40...

to neni ani treba videt, Mr.Dokonaly nam to rekl, ze se orientuje a ze je zkusenym sazkarem, tak neni treba, aby psal nejaky analyzy :bouncy: jak bych ho prijal i do Profitymu, urcite by byl velkym prinosem :pljesko:

Hlavni je ze nam pomohl domyslet ANTITIP dne a pokusil se tu neco zmenit. Tak a to by uz vazne stacilo. Tato letni pohádka již konèí.. :wink: 8)
Atomic Rennlaufteam forever
Tomeek
Host
Host

Re: ...

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 31, 2005 22:52

radys píše:tak se podívej znovu a nebuï konzervativní..

žádám odpovìï od tebe Kali

orientuju se v sázení, nebo ne? je to Tvoje podmínka...obstál jsem, nebo ne?

Zajímá mì orientace v sázení, ..ostatní není v pravidlech..Možná jsme se dostali k jádru..

a ty nebud uz trapny , prestava to byt uz vtipny a zacina se z toho stavat jeste lacinejsi kyc , nez to bylo u drivejsich , tobe podobnych "odborniku" :roll: .. mozna bude lepsi, dkyz zmenis prostredi a zkusis to jinde, evidentne tvoje aktivity se nezameruji na tipovani, sazeni, jako i na sport co by celek (vic, vubec, ze fotbal se hraje s kopacakem ? ) a tak jestli chces vytvaret nikam nevedouci debaty se skrytymi provokacemi, zkus to na nejakych spolecenskych forech, kde jiste uplatnis vice svoje schopnosti 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM