Moderátor: Moderátoři
quinton píše:A TU JE TEN PROBLÉM !!!! SÁM SI NAÒ NARAZIL !!! KEBY TIPY BOLI OD ZAÈIATKU TAM KDE PATRIA TAK ICH NEPREHLIADNEŠ!!!!!!
Taky se mi ale kolikrát stalo že jsem si tipy pøeèetl až po pár hodinách a kvùli poklesu kursu jsem si to ani nevsadil
Uvìdom si že tu všech 150 memberù nesází za 2 stovky, staèí když tu pár lidí nìjaký pìkný zápas naloží, øekne to svým známým, ti to øeknou svým známým a za 2 hodiny ti tak spadnì kurs že to ani nemám chu? vsadit
Vladan Hynek píše:quinton píše:A TU JE TEN PROBLÉM !!!! SÁM SI NAÒ NARAZIL !!! KEBY TIPY BOLI OD ZAÈIATKU TAM KDE PATRIA TAK ICH NEPREHLIADNEŠ!!!!!!
Taky se mi ale kolikrát stalo že jsem si tipy pøeèetl až po pár hodinách a kvùli poklesu kursu jsem si to ani nevsadil
Uvìdom si že tu všech 150 memberù nesází za 2 stovky, staèí když tu pár lidí nìjaký pìkný zápas naloží, øekne to svým známým, ti to øeknou svým známým a za 2 hodiny ti tak spadnì kurs že to ani nemám chu? vsadit
No tak to je dost pøitažené
Myslíš si opravdu, že 150 lidí dokáže naložit tolik penìz aby se musel pohnout kurz ? To že známí mají známé je sice pìkné, ale tady právì popíráš základní ideu fóra, kdy èlen members bude asi tìžko nìkomu cizímu ( bez zásluh) sdìlovat tip.
A navíc ti co nejsou v té vaší sekci MODERÁTOR LIGY asi tìžko sází za milióny aby pohly kurzem.
Nìkde už jsem psal, že mi tìch pár tipù v tom vašem skriptu nechybí, ale opravdu postrádám význam.
Když nìkdo pøispívá pravidelnì, tak by mìlo být jedno jestli se soustøedí na jednu soutìž nebo má pøehled o více akcích.
Navíc je tady spousta èlenù members, kteøí pøispívají daleko více než vìtšina Moderátorù ligy a jen proto že si nevybrali nìjakou ligu jsou defakto diskriminováni.
Mùj názor je že vyhodnocování aktivity èlenù members je postaèující a nevydím dùvod tuto skupinu dále dìlit.
Jako úèinnìjsí bych vidìl vìnovat èas (strávený pøi tvorbì, vyhodnocování a upravování pravidel pro skupinu "Modrátor ligy")pravidelnìjšímu vyhodnocování aktivity èlenù members s možností jejich obhajoby v pøípadì nesouhlasu s vylouèením.
Trochu mì ve vyhodnocení aktivity zarazila skupina( moderatoøi mají prázdniny a tak je nevylouèíme).
Vím že se jejich soutìž tøeba zrovna nehraje. Ale èlenové members tøeba taky nemají zrovna co nabídnout a ti takovou výhodu nemají.
Je to jen názor k zamyšlení tak hned nezuøte
PS: Vím že moderátoøi fora mají hodnì práce a tak jim chci tímto podìkovat za jejich skvìlou práci
frantapriklep píše:Kurz v stávkovej padne keï ho naložíte za desa?tisíce a nie za pár bubákov ktoré dajú užívatelia tohto fóra.Padá preto že sa na to nakladá na celom svete a nie len tu!!!
cica18 píše:jen dve veci k prvnim dvoum vetam, ostatni nehodlam soudit
-mam kamose, kterej tim kurzem opravdu hnout dokaze a mam nekdy i pocit ze sam (kazdopadne nevim komu jeste sdeluje sve tipy), myslim ze v Cechach to neni zas takovej problem
-svyho tatu,kterymu radim sve tipy sem na forum opravdu tahat nehodlam
frantapriklep píše:Nevidím v tom žiadny zmysel,aby sa moderátori "zatajovali" a nikomu neprezrádzali svoje tipy a dojmy,len kolegom moderátorom.èo vlastne znamená termín moderátor?V poslednej dobe sa mi zdá že len titul a niè viac,lebo hodi? kurzy na dané kolo èi genitálnu hlášku "tipy v skripte pre moderárorov" v tom ja žiadne moderátorstvo nevidím.Pozrite sa ako to robí Nedo :tap: to je moderátor,a nie "skriptoví moderátori"!!!!
-=Ondra=- píše:
1) Toto tema se nema diskutovat takto v sekcich s tipy, ale v mistech pro to urcenych...
2) Jsou dana pravidla... muzes si je precist... pokud se ti nelibi, nikdo ti nebrani aby jsi tu zustaval!!!
Ba naopak - adios! Takze si precti znova pravidla a bud je respektuj a nepis tyto zbytecne poznamky + ironicke posty stylu " " nebo odejdi! Jak jednoduche...
3) Kolikrat jsem napsal, ze tipy ze scriptu si zde prectete!! Akorat ne par dni pred zapasem ale jen pul dne! NEJDE O ZADNE ZATAJOVANI! Ale o to, ze nejpracovitejsim uzivatelum fora se tipy predkladaji dopredu, aby mohli predejit poklesu kurzu a videly tipy v decentnim predstihu! Nikdo tu nic nezatajuje!! Zacni moderovat pokud te tech par hodin, kdy je tip jeste "zatajeny", tak hloda!!
nedo píše:Optimální stav by byl, aby VŠICHNI èlenové Members byli zároveò moderátory s pøístupem do pøíslušné sekce. Znamenalo by to, že všichni pøítomní zde pracuji naplno - ale je jasné že to je nesplnitelná vìc...
frantapriklep píše:Ja nemám to¾ko èasu aby som trávil pri tých analýzach hodiny,popri práci a rodine si utrhnem aspoò èosi aby som jednak preštudoval ponuku pre seba a aj pomohol ostatným.
A všetkým...
Nie vyvolením...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků