NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » pon úno 05, 2007 23:52

JayJay píše:Aktivita je problém všech fór, nejenom tu. Nekvantifikuje se - lidé jsou líní. Kvantifikuje se - lidé nadávají, že jsou k něčemu nuceni. Bohužel, zatím se žádná veličina mezi těmito dvěma možnostmi nevymyslela. Jediné, co mě ještě tak napadá, že by se mohlo prozkoumat, jsou nějaké principy klouzavých průměrů či něčeho podobného. Řekněme, že by každý musel splnit průměrně 8 tipů na měsíc ve všech trojicích po sobě jdoucích měsíců. Čili pokud někdo jeden měsíc dá 12 tipů, může si relativně orazit další měsíc, dát třeba 4 tipy, a další zase třeba 11. Jak ale půjde čas, bude muset vždycky vyrovnávat výkyvy, buď přidat, nebo bude moci ubrat, pokud bude chtít nějaké volno, leč to se mu za další 2 měsíc vrátí, bo bude muset doplnit tu "díru" z měsíce, kdy si trochu "vorazil". Osobně nic lepšího dostupného nevidím, jak vyřešit situaci, a po pravdě řečeno, asi bych se přimlouval za tuhle variantu, přecijenom pokud dá někdo 7+14 tipů, je to více, než 8+8, přičemž ten první bude narozdíl od druhého v problémech. Navíc v tom nevidím problém, pokud by byl nucen další měsíce svoji o chlup nižší aktivitu vyvážit zvýšeným počtem tipů. Dávám každopádně ke zvážení.

Bude provedena zmena pravidel v tom smyslu, ze bude dan povinny pocet tipu za jeden kalendarni rok. Presne zneni tohoto navrhu prodiskutuji moderatori a bude vlozen do pravidel do 12.2.2007 (do tydne)
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Temlis » pon úno 05, 2007 23:59

kali píše:Bude provedena zmena pravidel v tom smyslu, ze bude dan povinny pocet tipu za jeden kalendarni rok. Presne zneni tohoto navrhu prodiskutuji moderatori a bude vlozen do pravidel do 12.2.2007 (do tydne)

Jsem zvědavý jak bude vypadat rozdělení na to kdo se veze a kdo ne. Myslím si, že tohle je mooooc citlivé :wink:
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod JayJay » úte úno 06, 2007 0:02

Temlis píše:
kali píše:Bude provedena zmena pravidel v tom smyslu, ze bude dan povinny pocet tipu za jeden kalendarni rok. Presne zneni tohoto navrhu prodiskutuji moderatori a bude vlozen do pravidel do 12.2.2007 (do tydne)

Jsem zvědavý jak bude vypadat rozdělení na to kdo se veze a kdo ne. Myslím si, že tohle je mooooc citlivé :wink:

Já myslím, že když se dá průměrně x tipů za nějaké období, tak to je vyřešeno. Klidně ať si někdo vezme dovolenou - jenže o to více bude muset makat na konci období. I proto si myslím, že je v nejlepším zájmu každého pracovat, jak jen může, protože se mi případná neaktivita hodně rychle vrátí jako bumerang.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » úte úno 06, 2007 0:02

Temlis píše:

bude urcen takovy pocet tipu, ze zkratka zustane jen ten aktivni a lenoch odpadne, pricemz ten novy bod pravidel vyjde vstric tem, kteri z rozlicnych duvodu nemohou byti aktivni po cely rok. :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod DEDE » úte úno 06, 2007 0:37

To JayJay

O tychto veciach by sme mohli polemizovat minimalne dalsie 2 dni :wink: ,v niecom sa mylis,ale kazdopadne kazdy si je strojcom svojho stastia,takze prajem len kopu dalsich vyhernych tipov :wink:
DEDE
Exmember
Exmember

Příspěvekod Ranger » úte úno 06, 2007 2:43

quinton píše:to Ranger:
Ranger píše:Svoje tipy sázím jen výjimečně a to spíš v livebettingu.

Tak to se na sázení vykašli ... a pak ještě jedním dechem dodáš jaký máš skvělý yield ... CHUDÁKU !!!
:

Tak k tomu není co dodat, každej si udělá obrázek, kdo je tady chudák :wink: :D

Chtěl bych se jen zeptat, proč jsem byl vyřazen z members už teď. Pokud chcete dodržovat pravidla, měli jste mě škrtnout nejdřív 1. března...
Ranger
Host
Host

Příspěvekod Ranger » úte úno 06, 2007 2:45

Posuzování aktivity za delší období než 1 měsíc je to, po čem jsem volal. To období by mělo trvat měsíců 12 a hranice ať se stanoví třeba na 120 analýz.
Ranger
Host
Host

Příspěvekod Ranger » úte úno 06, 2007 2:49

Jinak quentinovy myšlenkový pochody jsou fakt fascinující... "Tak to se na sázení vykašli" - mohl bys mi prozradit, proč? Přes léto sázím hlavně svoji MLB, dělím se o svoje tipy s ostatními. Ve zbytku roku naopak čerpám tipy od nich. Nezdá se mi na tom absolutně nic špatnýho, právě naopak přesně to je přece princip tipovacích fór. Jestli je to podle tebe, kaliho a felpoda lenost, tak to je váš názor, pro mě nepochopitelnej.

Ještě abych tebe a ostatní adminy uklidnil: naprosto upřímně a pravdivě říkám, že jsem odsud od skončení sezóny MLB opsal přesně 2 (slovy dva) tipy. Profit je o několik tříd jinde než tohle fórum a já věřím, že většina z těch několika kvalitních tam v nejbližších dnech tak přejde (proces už začal).
Ranger
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » úte úno 06, 2007 10:52

Takže ve finále jsem se dočetl, že jsem vlastně lenoch, no ještě že nejsem za chudáka, jak jeden z adminů označil Rangera :!: :!:
Je zvláštní, že dosud nebyl se specializací problém - spíš naopak (než došlo k prozření, že je to vlastně všechno špatně)... A najednou se dozvím, že pokud se specializace nevzdám, jsem vlastně zpohodlnělý lenoch... :? :shock: Trošku demagogie z Vaší strany pánové, nemyslíte... :?:

Mrzí mě celá tato záležitost... a to docela hodně. :(
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » úte úno 06, 2007 11:25

Johnny72 píše:Takže ve finále jsem se dočetl, že jsem vlastně lenoch, no ještě že nejsem za chudáka, jak jeden z adminů označil Rangera :!: :!:
Je zvláštní, že dosud nebyl se specializací problém - spíš naopak (než došlo k prozření, že je to vlastně všechno špatně)... A najednou se dozvím, že pokud se specializace nevzdám, jsem vlastně zpohodlnělý lenoch... :? :shock: Trošku demagogie z Vaší strany pánové, nemyslíte... :?:

Mrzí mě celá tato záležitost... a to docela hodně. :(

Už se to řeší, viz. výše... :wink:
JayJay
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM