NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod quinton » úte úno 06, 2007 11:57

to Ranger:

Někdo kdo ani nesází své tipy a o pár slov dále se chvástá svým yieldem ... uráží tu lidi kteří tomuto fóru dali asi tak o milion procent víc než ty sám ... veřejně tu propaguje nechutnou kampaň jiného fóra (každý si dokáže domyslet odkud vítr vane) ... je u mě CHUDÁK

to Johnny:

nikdo tě nenutí vzdát se soutěže (ani já se jí nevzdám), ale je takový problém se v době, kdy se nehraje zajímat i o nějakou jinou ligu? Myslím si Johnny, že člověk který sází už několik let by měl rozeznat hodnotu v kursu už podle nabídky a případné dohledáním absencí je v dnešním světě internetu otázka minut. :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » úte úno 06, 2007 12:05

quinton:myslím,že to dost přeháníš :(

Napřed si pořádně přečti,co kdo píše a potom reaguj!!!

Ranger samozřejmě napsal,že v době ,kdy se nehraje MLB,tak...(dolož si,co jsi napsal)

Takže malinko brzdi,fešáku!!
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte úno 06, 2007 12:09

-------------------------------------------------------------

Ikdyž uděláte další změnu pravidel - tuším v pořadí pátou během týdne, nic tím nevyřešíte. Jestliže bude povinných např. 96 analýz ročně, dopadne to zase špatně.

1) někdo se může 8 měsíců vézt s tím, že během zbývajících 4 měsíců dodá 96 tipů. Dodat je nemusí, ale zdarma se může vézt většinu roku.

2) další může dávat 6 měsíců nekvalitní tipy, tzn. že jeho yield bude v mínusu. Má ale dalších 6 měsíců na to, aby se s yieldem dostal do plusu. Podobně jako v 1.případě se do plusového yieldu dostat nemusí, ale rok může být v members, aniž ho můžete vyloučit.

To jsou jen dvě varianty z několika možností.

Další tahanice nastanou až dobří tipéři budou mít stabilně yield v rozmezí 10 - 20 % a zbytek bude živořit těsně nad nulou. Přijdou na řadu hádky, že jedni dodávají kvalitní tipy a ti méně úspěšní budou osočováni. Přestože splní podmínky a budou s yieldem v plusu, nebudou pro zbývající sázkaře s vyšším yieldem ničím užiteční.

Až od 12.2. zavedete nová pravidla, opět nastane diskuze, že tomu či onomu něco nevyhovuje.

To už bylo lepší dát nejprve Návrhy nových pravidel a po všeobecné diskuzi je nechat odhlasovat současnými members. Většina by demokraticky rozhodla, menšina se podřídila nebo odešla.

Takhle se z pozměňujích návrhů nevymotáte a týden co týden budete něco měnit, obhajovat, vysvětlovat nebo se hádat...

------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod quinton » úte úno 06, 2007 12:18

KODA1 píše:Ranger samozřejmě napsal,že v době ,kdy se nehraje MLB,tak...(dolož si,co jsi napsal)

co jsem napsal??? :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny72 » úte úno 06, 2007 12:19

quinton píše:to Johnny:
nikdo tě nenutí vzdát se soutěže (ani já se jí nevzdám), ale je takový problém se v době, kdy se nehraje zajímat i o nějakou jinou ligu? Myslím si Johnny, že člověk který sází už několik let by měl rozeznat hodnotu v kursu už podle nabídky a případné dohledáním absencí je v dnešním světě internetu otázka minut. :roll:

Jasně, to sice nenutí, ale zároveň je tady member se specializací označován za lenocha, který na sobě nechce pracovat.A tak to přece není..

Tipuji hlavně fotbal, to je o mě asi dostatečně známo, takže si samozřejmě musím udržovat jakýsi přehled o důležitých ligách, ovšem i přesto pokládám to pravidlo povinného počtu analýz (a to se týká těch "specializačních" i "ostatních") za nešťastné a nedomnívám se, že nějak výrazně pozvedne kvalitu "profisázkaře"....
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » úte úno 06, 2007 12:24

quinton píše:
KODA1 píše:Ranger samozřejmě napsal,že v době ,kdy se nehraje MLB,tak...(dolož si,co jsi napsal)

Někdo kdo ani nesází své tipy ...

Já v období,kdy se mi nehraje žádný z "mých" sportů raději své tipy také nehraji.Samozřejmě se mi vždy něco honí hlavou,ale dám bud za málo,nebo prostě nechám ležet.
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » úte úno 06, 2007 12:28

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Ikdyž uděláte další změnu pravidel - tuším v pořadí pátou během týdne, nic tím nevyřešíte. Jestliže bude povinných např. 96 analýz ročně, dopadne to zase špatně.

1) někdo se může 8 měsíců vézt s tím, že během zbývajících 4 měsíců dodá 96 tipů. Dodat je nemusí, ale zdarma se může vézt většinu roku.

To pravidlo o poctu tipu za rok by se melo tykat predevsim lidi, kterim se dana soutez zrovna nehraje (a ted se hraje temer vsechno). Takze momentalne by kazdy musel plnit danou normu a pouze v dobe, kdy se mu soutez nehraje by ho chranilo toto pravidlo. T.j. pokud by nekdo nesplnil pocet tipu v mesici, kdy se mu jeho soutez hraje, tak je out. Alespon tak to chapu ja.

Zasadni problem je v tom, ze je stale nekdo nespokojen :cry: + uz to nekteri lide zacinaji hrotit do prilis osobni roviny , coz je smutne
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod nedo » úte úno 06, 2007 12:30

Johnny72 píše:Tipuji hlavně fotbal, to je o mě asi dostatečně známo, takže si samozřejmě musím udržovat jakýsi přehled o důležitých ligách, ovšem i přesto pokládám to pravidlo povinného počtu analýz (a to se týká těch "specializačních" i "ostatních") za nešťastné a nedomnívám se, že nějak výrazně pozvedne kvalitu "profisázkaře"....
Nerad se do toho pletu, ale smím se zeptat o čem Johnny vlastně diskutuješ? Pořád se tu omílá nespokojenost s tímto bodem pravidel (tedy povinné přispívání i v době kdy se nehraje "tvůj" sport či liga) a přitom už tu jasně bylo napsáno
kali píše:
JayJay píše:Aktivita je problém všech fór, nejenom tu. Nekvantifikuje se - lidé jsou líní. Kvantifikuje se - lidé nadávají, že jsou k něčemu nuceni. Bohužel, zatím se žádná veličina mezi těmito dvěma možnostmi nevymyslela. Jediné, co mě ještě tak napadá, že by se mohlo prozkoumat, jsou nějaké principy klouzavých průměrů či něčeho podobného. Řekněme, že by každý musel splnit průměrně 8 tipů na měsíc ve všech trojicích po sobě jdoucích měsíců. Čili pokud někdo jeden měsíc dá 12 tipů, může si relativně orazit další měsíc, dát třeba 4 tipy, a další zase třeba 11. Jak ale půjde čas, bude muset vždycky vyrovnávat výkyvy, buď přidat, nebo bude moci ubrat, pokud bude chtít nějaké volno, leč to se mu za další 2 měsíc vrátí, bo bude muset doplnit tu "díru" z měsíce, kdy si trochu "vorazil". Osobně nic lepšího dostupného nevidím, jak vyřešit situaci, a po pravdě řečeno, asi bych se přimlouval za tuhle variantu, přecijenom pokud dá někdo 7+14 tipů, je to více, než 8+8, přičemž ten první bude narozdíl od druhého v problémech. Navíc v tom nevidím problém, pokud by byl nucen další měsíce svoji o chlup nižší aktivitu vyvážit zvýšeným počtem tipů. Dávám každopádně ke zvážení.

Bude provedena zmena pravidel v tom smyslu, ze bude dan povinny pocet tipu za jeden kalendarni rok. Presne zneni tohoto navrhu prodiskutuji moderatori a bude vlozen do pravidel do 12.2.2007 (do tydne)
Nebo prostě čteš jen to co se hodí a co zavdává příčinu k vyjádření nespokojenosti? Vstřícné gesto z naší strany je přehlídnuto a stále se bude argumentovat nad "špatným" pravidlem (které už se předělává a bylo to dáno všem na vědomí) ?
Teď už je to prostě jen diskuse mající za cíl vnášet sem neustále rozruch a nepokoj.
A tomu zase nerozumím já.
Ještě jednou se omlouvám, že jsem vám vstoupil do dialogu.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod quinton » úte úno 06, 2007 12:39

KODA1 píše:
quinton píše:

Někdo kdo ani nesází své tipy ...

Já v období,kdy se mi nehraje žádný z "mých" sportů raději své tipy také nehraji.Samozřejmě se mi vždy něco honí hlavou,ale dám bud za málo,nebo prostě nechám ležet.

Tak to jsem špatně pochopil. Myslel jsem že Ranger psal o tom, že sám nehraje své tipy (já myslel ale ani v MLB).
Proto mě dost iritovalo, že člověk který sem hází tipy jim ani natolik nevěří, že je sám nevsadí.

Každopádně za svým názorem o rangerovi si stojím. To že tu začne urážet někoho, kdo pro forum udělal daleko víc než všichni tito kibicové, je pro mě neodpustitelné !!!
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » úte úno 06, 2007 12:47

Jenom taková poznámka - je tu hromada lidí na Profíkovi, ale co já tu vidím, je pořád jeden a ten samý okruh lidí, co si dokola stěžuje. A ten okruh není zrovna něco tak početného, co tu dotyční popisují stylem "všichni odejdou".
JayJay
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM