quinton píše:Každopádně za svým názorem o rangerovi si stojím. To že tu začne urážet někoho, kdo pro forum udělal daleko víc než všichni tito kibicové, je pro mě neodpustitelné !!!
Quintone, ono jde asi o to, že nikdo nevidí co jsi pro forum udělal. Tedy na čem jsi měl zásluhu, co jsi kdy pro fórum udělal atd atd. Nikde není nic napsáno (nemyslím to tak, že by jste se měli chvástat), ale prostě jak my kibicové můžeme vědět co jsi Ty tady udělal? Já Tě tady vnímám jako admina, který tady je delší dobu, sem tam tady vylepí nabídku své ligy, potom párkrát napíše nějaký cze hokej, vylepí tady providla (což byla práce skupiny lidí) a pak komentuje, ale jak máme vidět co děláš?
Neber to jako útok proti sobě, ale chci Ti ukázat, že nelze Tě brát jako otce, matku či syna nebo dceru tohoto fora, když nikdo krom další adminů nemá tucha co jsi tady pro forum udělal..
Je potom velmi špatné navzájem se tady urážet, protoýe Ty máš pocit, že jsi jedním z nejvyšších na tomto fóru a my ostatní (tedy někteří z nás) Tě můžeme brát jako né až tak sobě rovného, ale prostě ikonu s nápisem moderátor + admin, když to přeženu..
Já tedy nevidím sebemenší důvod někoho tady napadat, jelikož přiznejme si to, byl jsi Ty jako první kdo začal s urážkami vůči jiným members. tohle se mi nelíbí a ač se tady probírá něco jiného, měl jsem povinnost se ozvat.
Bylo mi vytýkáno, že někdy reaguju, i když se mě věci vůbec netýkají, ale není to proto že bych chtěl dělat dusno, ale proto že vidím ve svých očích nějakou krutost či něco podobného, která se děje a chci vyhjárřit svůj názor, který je asi odlišný než názor toho dotyčného, ale je zde ke konverzaci..