Byl jsem tu kolem dvou let, takže mám potřebu na rozloučenou tak nějak shrnout svoje zkušenosti s tímto fórem. Možná jsem trochu radikální, ale jsou prostě věci, které mi opravdu hodně vadí. Ale posuďte sami, zde je můj názor:
Po nějaké době, co jsem sem vstoupil, jsem musel zhruba měsíc a půl lítat po služebních cestách. Dobrá, v souladu se stávajícími pravidly mi přišla upomínka, že jsem měsíc ničím nepřispěl a ať se koukám příští měsíc polepšit. Beru, určitý mantinely určitě musí být. Uběhly zhruba dva roky a najednou vidím členy, který mají titul VIP a musí absolvovat vstupní procedurou a naopak jiné, které jsem neviděl třeba i několik měsíců a přesto mají přístup na fórum. Tenkrát jsem začínal mít pocit, že se tady měří dvojím metrem, ale možná jsem si těch lidí jenom nevšiml.
A pak přijde tato ohlášená změna pravidel. Lidi tady blábolí o pokrouceném profilu nás všech (i vás, co to tady čtete) Čechů, tedy v podstatě i sebe samých, že
A když se člověk zmíní o tom, že nedohlíží ani na dodržování už snad 3 roky starých pravidel, tak se dozví, že dává rány pod pás. Ano, sdělíte svůj názor a dozvíte se, že remcáte. Tedy to není váš názor, ale remcání, které stejně nikoho nezajímá.
Nová pravidla mi jsou celkem buřt (vuřt, Wurst, suasage, jak chcete), ale chování moderátorů a adminů (některých, ti které myslím se zcela jistě poznají) mi přijde poslední dobou opravdu dost povýšené, mírně řečeno.
Abych vás uklidnil, nebudu už svými návštěvami "vysávat informace" z tohoto fóra, tudíž jej přestávám navštěvovat, tudíž nemá cenu na tenhle příspěvek reagovat.
Je tady pár lidí, kterým bych rád poděkoval. Jejich práce je opravdu solidní a škoda, že o ní přijdu. Jmenovat je nebudu, asi to tuší sami.
Každopádně vám všem přeju Good Luck - a až bude nejhůř, pusťte si výběr od Matušky, je tam super song "Černý muž pod bičem otrokáře žil" - já vím, že to není ani pravda, ani vtipný