Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod luboo » ned říj 24, 2004 20:05

quinton píše:Už sem to psal Kalimu a chtìl bych na to znát i názor vás všech, nejenom lidí z PT.

3) Povolil bych pøístup do fóra lidem kteøí mají alespoò prùmìrnì jeden pøíspìvek dennì. (Samozøejmì pøíspìvky o jedné vetì a tipy bez analýzy by byly moderátory ihned mazány). Tento prùmìr by se poèítal od data kdy by se toto spustilo.

Mùj názor, bohužel si vùbec nedokážu pøedstavit jak je to technicky proveditelné. :roll:

S bodom 3 by som si dovoli celkom nesuhlasit. Mne ide o kvalitu prispevku. A samozrejme v suvislosti s tym, ze prispevkov (tych kvalitnych) je coraz menej je aj menej tych mojich. Ani sa neda spravit rozbor na kazdy den (som pracujuci clovek, ktory ma zenu a rocneho syna). Chcem tym povedat, ze uz ani nie je na co reagovat (ci uz rozumne alebo len tak nejakou blbinou).
luboo
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » ned říj 24, 2004 20:22

Tak já zkusím také nìjak zareagovat.
Pøedem se chci omluvit, že sem pøispívám teï hodnì málo, ale bohužel jinak to teï nejde, mám hodnì práce v mé firmì a nìjak se to nahromadilo - a øešení prostì chvíli trvá....
Ale jinak samozøejmì vše okolo fóra sleduji a snažím se pøispívat jak jen to jde...Koneckoncù nejménì 1x dennì se tady ukážu. :wink:
Každopádnì musím konstatovat, že ve všem co jste napsali je velký kus pravdy, ale stejnì tak je pravdou, že univerzální øešení zøejmì nenajdeme...
Samozøejmì bych byl pro to, co navrhuje Quinton, to by se snad dalo i ohlídat.A urèitì by stálo se zamyslet nad tím jestli je možné podobné øešení aplikovat..
Samozøejmì by bylo super, kdyby se ke každému tématu strhla diskuze - a tady potvrdím Kaliho slova, že tomu tak døíve i bylo.A není to zase až tak dávno...Ovšem s narùstajícím poètem návštìvníkù fóra musíme poèítat i s tím, že mnoho dalších aktivních pøispìvatelù prostì nepøibude.Jenomže s tímto problémem se potýká (nebo døíve èi pozdìji bude potýkat) každý web èi fórum o sázení a nìjaká cesta, jak tomu zabránit zøejmì neexistuje...Tìch pøíkladù na internetu existuje bezpoèet...
Jak se øíká - tady je každá rada drahá, ale pokud chcete jít jinam, jako tøeba Panther - a teï upøímnì - kam chcete jít :?: Existuje tady web, kde najdete tolik informací pohromadì...a kde máte možnost KAŽDÝ svùj názor prodiskutovat :?: Pokud existuje - dejte vìdìt a? všichni vidí, že to nìkde funguje lépe....

P.S. - Profiteam je skvìlá motivace a urèitì se vyplatí v nìm být.Ale každého z Vás mùžu ujistit, že být pøispìvatelem do profi Vás stojí ještì mnohem a mnohem víc èasu, než sepsání analýzy na veøejné fórum.
Tím chci øíci, že být v profiteamu vyžaduje hodnì hodnì tvrdé práce, tam už se nikdo jen tak nesveze...
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Panther » ned říj 24, 2004 20:40

:? Tak vidim, ze se zde stavam ustredni postavou, tehle nemile diskuze, ackoli jsem pridal jen obycejny nazor jako vetsina z vas, me jmeno se objevuje nejvic, chjo :cry:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » ned říj 24, 2004 20:58

Panther píše::? Tak vidim, ze se zde stavam ustredni postavou, tehle nemile diskuze, ackoli jsem pridal jen obycejny nazor jako vetsina z vas, me jmeno se objevuje nejvic, chjo :cry:

Ale tak to není, Panthere.Já jsem rád, že jsi vyjádøil svùj názor.A ty bys mohl být alespoò trochu rád, že ten tvùj názor tady rozproudil tuhle diskuzi.

P.S. Kdysi jsi napsal, že nespojuješ svoji (rozumím pochopitelnì tu sázkaøskou) budoucnost s tímto fórem.... To jen pro poøádek, že jsem pro pøíklad použil Tvùj nick a tys to stejnì svým dnešním pøíspìvkem potvrdil - tedy to, že zkoušíš štìstí jinde.
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod Panther » ned říj 24, 2004 21:01

Johnny72 píše:
Panther píše::? Tak vidim, ze se zde stavam ustredni postavou, tehle nemile diskuze, ackoli jsem pridal jen obycejny nazor jako vetsina z vas, me jmeno se objevuje nejvic, chjo :cry:

Ale tak to není, Panthere.Já jsem rád, že jsi vyjádøil svùj názor.A ty bys mohl být alespoò trochu rád, že ten tvùj názor tady rozproudil tuhle diskuzi.

P.S. Kdysi jsi napsal, že nespojuješ svoji (rozumím pochopitelnì tu sázkaøskou) budoucnost s tímto fórem.... To jen pro poøádek, že jsem pro pøíklad použil Tvùj nick a tys to stejnì svým dnešním pøíspìvkem potvrdil - tedy to, že zkoušíš štìstí jinde.

Vsak ano, to neni napsano KDYSI, ale je to napsano v dobe kdy zde zacal byt tento problem neunosny a kdy uz jsem zacal tusit ze svuj cil si zde nesplnim, cca 4-5 dnu zpet :wink:
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » ned říj 24, 2004 21:10

Dobøe, ale nemùžu si pamatovat, kdy pøesnì jsi to sem napsal, prostì mi to nìjak utkvìlo v pamìti.Ale to je vedlejší.Nicménì to, že se na to tady vykašleš problém neøeší....
Ale pokud existuje stránka (fórum), kde je to všechno ideální - a tam ty jsi zøejmì odešel - tak na ní zkus poukázat...
Johnny72
Exmember
Exmember

*

Příspěvekod excelent » ned říj 24, 2004 21:18

Berte v úvahu,že nìkdy je fakt tìžký zduvodnit svuj tip na urèité sportovní utkání!Prostì si myslim nebo spíše tušim,že vyhrajou domácí tak dam 1,ale zduvodnit to kolikrát nechci,aby jsem tu nevypadal jak trapák když to nevyjde.Nìkdo tu napíše jen svùj tip na utkání bez recenze i zdùvodnìní a je hned peskován,že to je nanic!Nìkdo tu píše dlouhé recenze s fotkama na zápas a potom to ani nevsadí!
[/b]Hlavní vìc je,že to forum vùbec nìkdo vymyslel a založil a jak se tu kdo projeví bych neøešil!
excelent
Exmember
Exmember

Re: *

Příspěvekod quinton » ned říj 24, 2004 21:27

excelent píše:Berte v úvahu,že nìkdy je fakt tìžký zduvodnit svuj tip na urèité sportovní utkání!Prostì si myslim nebo spíše tušim,že vyhrajou domácí tak dam 1,ale zduvodnit to kolikrát nechci,aby jsem tu nevypadal jak trapák když to nevyjde.Nìkdo tu napíše jen svùj tip na utkání bez recenze i zdùvodnìní a je hned peskován,že to je nanic!Nìkdo tu píše dlouhé recenze s fotkama na zápas a potom to ani nevsadí!
[/b]Hlavní vìc je,že to forum vùbec nìkdo vymyslel a založil a jak se tu kdo projeví bych neøešil!

Tady je úplnì jedno jestli ten zápas vsadí nebo ne. Jde tady o kvalitní info. Neøíkej mi že sázíš podle pocitu.
Nikdo tady nechce aby se psali analýzy s fotkama (I když je to nìkdy velice pìkné a zajímavé poèteníèko a když na to má nìkdo èas tak proè ne). Ale napsat alespoò pár slov ke každýmu tipu zabere pár minut.
Je tak tìžký napsat : Domácím se moc nedaøí, mají 3 zranìné hráèe ......... Hosté se minulej zápas chytli a hráli dobøe, 2 góly vstøelil .....
Pár vìt alespoò nìkomu pomùže orientovat se proè to sázíš a proè by to mìl konkrétnì vsadit i on.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » ned říj 24, 2004 21:53

Myslim si, ze je zbytecne tady resit osudy nas vsech, co jsme do teto diskuse prispeli. Diskutuji to lide, kteri se nemusi stydet za to co na foru odvadi... Ale nevsiml jsem si ze by zareagoval kdokoliv z tech kterych se to tyka Tedy neaktivni prispevatele...

Je podle mne nekolik reseni:
A) nechat byt jak je
B) neco ve stylu co pise Quinton
C) vytvorit uzamcenou mistnost, kam budou mit vstup jen AKTIVNI tiperi, tedy ti co nejsou v PROFIteamu, ale na foru se aktivne zucastnuji. Protoze nelze prijmout vsechny aktivni uzivatele do PROFI okamzite, to trva dlouho, neni to otazka 2 mesicu... Myslim si, ze profit, ktery ucast v PT prinasi stoji za to pockat.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sporttipy » pon říj 25, 2004 5:47

kali píše:Myslim si, ze je zbytecne tady resit osudy nas vsech, co jsme do teto diskuse prispeli. Diskutuji to lide, kteri se nemusi stydet za to co na foru odvadi... Ale nevsiml jsem si ze by zareagoval kdokoliv z tech kterych se to tyka Tedy neaktivni prispevatele...

Je podle mne nekolik reseni:
A) nechat byt jak je
B) neco ve stylu co pise Quinton
C) vytvorit uzamcenou mistnost, kam budou mit vstup jen AKTIVNI tiperi, tedy ti co nejsou v PROFIteamu, ale na foru se aktivne zucastnuji. Protoze nelze prijmout vsechny aktivni uzivatele do PROFI okamzite, to trva dlouho, neni to otazka 2 mesicu... Myslim si, ze profit, ktery ucast v PT prinasi stoji za to pockat.

B nebo C je podle mì jediné možné a správné øešení.Bylo by také dobré tøeba sepsat èekatele na pøijetí do profi aby zaèali ještì více makat a vìdìli že klepají sázkaøské elitì na dveøe.
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM