DISKUZE: Tipy v sekci pro moderatory!

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Vladan Hynek » úte bře 14, 2006 14:22

Nedo moc pìkný proslov, nedìláš ty do reklamy ?

Teï vážnì:

Já tady píšu svùj názor a po tipech ve skriptu netoužím. To co je uveøejnìné pro èleny members mi staèí.
Já si taky dovolím nìco vypíchnout:
Nedo napsal:
Ale rozhodnì pochybuji o tom, že by se ujaly jakékoliv návrhy zmìn "zvenèí" - tedy od nespokojených èlenù Members, kteøí ani neprojeví snahu stát se moderátorem.

Trochu jednostranné.
Když to vidíš takhle, tak opravdu ta diskuse nemá cenu.

Možná by bylo dobré veøejnì uvést vaše tajné vyhodnocení èinnosti èlenù vaší skupiny.
Nejedná se mi o úspìšnost a poèet tipù, ale jak pravidelnì se vìnují svým ligám.

Hlavnì nezaènìte argumentovat, že se mám stát èlenem VIP abych se k tìm výsledkùm dostal. Vždy? to moderování dìláte pro všechny èleny members.
Pøece se nebudu hlásit nìkam, když ani nevím jak to poøádnì funguje (tím narážím na rozesílání pravidel jen tìm co se pøihlásí).
Vladan Hynek
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » úte bře 14, 2006 14:24

Vladan Hynek píše:Tak jestli si tady nìkdo dá práci s analýzou a ti to vykecáš kamarádovi, který ten tip znehodnotí tak to ti urèitì zbytek èlenù members moc dìkuje :evil:

To, že to øekneš doma tatínkovi beru jako dobrou hlášku :lol:
( hlavnì si to nepøeber špatnì :wink: )

Vìtšina dobrých tipù je stejnì na netu a tam to tvùj kámoš asi tìžko ovlivní. :tongue10:

-psal sem ze mu davam SVOJE tipy
-proc? chtel sem tim jen dokazat ze za urcitych okolnosti nekdo pouziva (v tomto pripade me) tipy z tohoto fora, ale byla to zbytecna poznamka o to tady nejde, souhlasim
-tak treti vetu sem ale vubec nepochopil
cica18
Host
Host

Příspěvekod nedo » úte bře 14, 2006 14:29

Vladan Hynek píše:Nedo napsal:
Ale rozhodnì pochybuji o tom, že by se ujaly jakékoliv návrhy zmìn "zvenèí" - tedy od nespokojených èlenù Members, kteøí ani neprojeví snahu stát se moderátorem.

Trochu jednostranné.
Když to vidíš takhle, tak opravdu ta diskuse nemá cenu.

Ale já jsem taky psal že tato diskuse nemá cenu. Jednostrané to možná je, ale pøeèti si pøesnì co jsem napsal : "od nespokojených èlenù Members, kteøí ani neprojeví snahu stát se moderátorem"... Uznej sám, že ani Ty bys ve své branži (a? už dìláš cokoliv) nediskutoval s nìkým zvenèí, kdo jen kritizuje, ale pøestože má veškeré podmínky pro to, aby sám byl èlenem - a potom ze své pozice èlena vyvolal nìjakou diskusi o zmìnách - tak se o nic podobného nesnaží... Možná jsem to napsal neohrabanì, nevím. Každopádnì i za tímto názorem si stojím...

Vladan Hynek píše:Možná by bylo dobré veøejnì uvést vaše tajné vyhodnocení èinnosti èlenù vaší skupiny.
Nejedná se mi o úspìšnost a poèet tipù, ale jak pravidelnì se vìnují svým ligám.

Yield uvádìný u každého moderátora je yieldem z moderátorského skriptu. Je to tedy naprosto transparentní.
Naposledy upravil nedo dne úte bře 14, 2006 14:30, celkově upraveno 1
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Vladan Hynek » úte bře 14, 2006 14:29

cica18 píše:
Vladan Hynek píše:Tak jestli si tady nìkdo dá práci s analýzou a ti to vykecáš kamarádovi, který ten tip znehodnotí tak to ti urèitì zbytek èlenù members moc dìkuje :evil:

To, že to øekneš doma tatínkovi beru jako dobrou hlášku :lol:
( hlavnì si to nepøeber špatnì :wink: )

Vìtšina dobrých tipù je stejnì na netu a tam to tvùj kámoš asi tìžko ovlivní. :tongue10:

-psal sem ze mu davam SVOJE tipy
-proc? chtel sem tim jen dokazat ze za urcitych okolnosti nekdo pouziva (v tomto pripade me) tipy z tohoto fora, ale byla to zbytecna poznamka o to tady nejde, souhlasim
-tak treti vetu sem ale vubec nepochopil

Za ten smajík promiò, chvilková slabost. :oops:
Jen si myslím, že pøi obìmu penìz, které se toèí v sázkaøských spoleènostech, které jsou na netu tvùj kamarád tìžko ovlivní kurz výši svoji sázky.
Vladan Hynek
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » úte bře 14, 2006 14:34

nedo píše:Yield uvádìný u každého moderátora je yieldem z moderátorského skriptu. Je to tedy naprosto transparentní.

Zatím to ještì není yield ze moderátorského skriptu, je to yield ze staré soutìže. :oops:

Ale už se na tom pracuje. Bohužel nejde vše udìlat najednou. :(
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Vladan Hynek » úte bře 14, 2006 14:35

to Nedo
Kdeže ten Yield najdu ?
Vladan Hynek
Exmember
Exmember

Příspěvekod frudolf » úte bře 14, 2006 14:36

Pokud se tu bavime o skrytych tipech kvuli kurzum,tak napr. v tipaci sly tipy na Ilves a Saipu o 0,5 nahoru.Takze si to moderatori stihli vsadit uz vcera za nizsi kurzy.Takze at si kazdej svoje tipy klidne schovava,me to je jedno.A za vetsi penize si stejne kazdy vsadi "tu svoji oblibenou soutez",ktere rozumi a ma ji na ocich.
Ani nechapu proc se tady o tom diskutuje.I kdyz mozna bude nejlepsi to,ze vsichni opustime tyto stranky...a moderatori si pak nemusi nic skryvat,kdyz tu zustane 5 lidi. :(
frudolf
Host
Host

Příspěvekod kali » úte bře 14, 2006 14:38

Vladan Hynek píše:Možná by bylo dobré veøejnì uvést vaše tajné vyhodnocení èinnosti èlenù vaší skupiny.

:shock:

vyhodnoceni neni tajne... je tady v sekci profisazkar.com, na skript a tabulky se take muze kazdy podivat (www.profisazkar.com/moderator/index.php), tipy co jsou ve skriptu jsou viditelne napr. i zde www.profisazkar.com/soutez.php atd.

co se prace jednotlivych moderatoru tyce, tak to se staci podivat do jejich sekci a na styl jejich prace ... myslim, ze tam neni o cem diskutovat
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » úte bře 14, 2006 14:39

Vladan Hynek píše:to Nedo
Kdeže ten Yield najdu ?

www.profisazkar.com/moderator/index.php
www.profisazkar.com/soutez.php

nechapu, ze se nekdo pta na tyto linky? uz se to tady resilo cca 100x :oops:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod frantapriklep » úte bře 14, 2006 14:49

AKOSI TU UNIKÁ POINTA CELEJ DISKUSIE KTORÚ SOM "VYPROVOKOVAL".
Ešte po tretí? raz zduplujem,mne je jedno èi v tom skripte budete ma? tipy alebo nebudete a èi budú skôr a èi ich uvidím,mne vadia tie odkazy na to tu.

A Nedo,Tvoja práca okolo Rakúskej ligy je skvelá,tak si predstavujem prácu "Moderátora",PRETO sa nehrniem do toho sta? sa moderátorom,lebo viem že by som nemal èas na to aby som to robil stopercentne,a nerád nieèo robím na menej ako 100 percent.
TU VIDÍM TERAZ ŽE SA MÁM DO TOHO HRNÚ? ABY SOM MAL PRÍSTUP K TAJNÝM TIPOM SKOR,NO KVOLI TOMU TO ROBIT NEBUDEM.

Ja netvrdím,že fórum je zlé,èi zle vedené,a neodsudzujem princíp výhod pre moderátorov,no v posledných týždòoch je odkazov typu "tipy sú v skripte" stále viac a dotyèný "Moderátor" sa už neob?ažuje hodi? ich ¡%dalej na fórum,PRETO SOM TOTO INICIOVAL.JA NECHCEM ÈÍTA? TIE POZNÁMKY O ODKAZOCH NA SKRIPT.

A preto budem naïalej takéto príspevky zošmiešòova?,možno si tým zavriem cestu sem natrvalo a vyhodíte ma ale možno sa tí moderátori ktorých mám na mysli nad sebou zamyslia .

HOWGH.
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM