I přes to co tu píšeš, tak doufám že si to rozmyslíš a zůstaneš tu.
Moderátor: Moderátoři
quinton píše:Jako už poněkolikáté, převleče se toto fórum počínaje 1.2.2007 do nového kabátu.
Byla vytvořena zbrusu nová pravidla, na kterých pracoval celý tým adminů bezmála 3 měsíce. Pravidla jsou zaměřena především na aktivitu všech memberů, ale také na jejich ziskovost.
Mnohým lidem se možná budou zdát přehnaně tvrdá, ale jak jsme se mohli přesvědčit už několikrát, politika cukru zkrátka v našich krajinách nefunguje. V posledních měsících opět rapidně ubývá aktivních přispěvatelů a naopak přibývá lidí, kteří se tu s ostatními jen vezou.
Pravidla budou uveřejněna nejpozději do 25.1.2007, přičemž jejich platnost nabyde až 2.1.2007.
Na jejich dodržování bude dbát 9-členný tým moderátorů, který byl nově sestaven.
Tímto bych chtěl také poděkovat bývalým moderátorům za jejich práci na tomto fóru.
Složení nového týmu:
ADMINI - Kali, Nedo, Petranek80, Quinton, Rafael
Moderátoři - Čiňo, Pikalek, Stressor, Widush
fear píše: ale jména jako Petr-Cech a kvantum další tvz. děcek (teď si možná řežu svou vlastní větev) ve mě nevyvolávala žádnou důvěru.
Bender píše:*PETR-CECH* píše: Pobavil jsi
Nevim co je na to k pobaveni? Odchazi jeden z nejlepsich tiperů fora
GL Feare
ten člověk mě vůbec nezná ale když někdo napíše nějaký blog a dá důkaz třeba nějakej screen tak je to určitě hodně moc věrohodný ale když se já bránin a hodim můj screen tak můj je vždy údajně nakreslený
*PETR-CECH* píše:Bender píše:*PETR-CECH* píše: Pobavil jsi
Nevim co je na to k pobaveni? Odchazi jeden z nejlepsich tiperů fora
GL Feare
Pobavil tou větou co napsal... ten člověk mě vůbec nezná ale když někdo napíše nějaký blog a dá důkaz třeba nějakej screen tak je to určitě hodně moc věrohodný ale když se já bránin a hodim můj screen tak můj je vždy údajně nakreslený Jinak to říká ten pravej, kterej všude radší mění nicky...ale to bych tady neřešil to sem určitě nepatří
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků