NOVÁ PRAVIDLA

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod nedo » ned led 14, 2007 23:53

I přes to co tu píšeš, tak doufám že si to rozmyslíš a zůstaneš tu.
:wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Re: NOVÁ PRAVIDLA

Příspěvekod stressor » pon led 15, 2007 9:16

....tak tuhle zpravu napsal Q v patek 12.ledna...

quinton píše:Jako už poněkolikáté, převleče se toto fórum počínaje 1.2.2007 do nového kabátu.

Byla vytvořena zbrusu nová pravidla, na kterých pracoval celý tým adminů bezmála 3 měsíce. Pravidla jsou zaměřena především na aktivitu všech memberů, ale také na jejich ziskovost.
Mnohým lidem se možná budou zdát přehnaně tvrdá, ale jak jsme se mohli přesvědčit už několikrát, politika cukru zkrátka v našich krajinách nefunguje. V posledních měsících opět rapidně ubývá aktivních přispěvatelů a naopak přibývá lidí, kteří se tu s ostatními jen vezou.

Pravidla budou uveřejněna nejpozději do 25.1.2007, přičemž jejich platnost nabyde až 2.1.2007.

Na jejich dodržování bude dbát 9-členný tým moderátorů, který byl nově sestaven.
Tímto bych chtěl také poděkovat bývalým moderátorům za jejich práci na tomto fóru.

Složení nového týmu:
ADMINI - Kali, Nedo, Petranek80, Quinton, Rafael
Moderátoři - Čiňo, Pikalek, Stressor, Widush

...ciste info o tom ze bude zmena pravidel,kdy tak nastane a info o slozeni novych mods...za jeden vikend se tu nahromadi 5 listu plnych uplne zbytecnych prispevku vlastne k nicemu,protoze ty nove rules jeste nikdo nevidel,a uz jsou vsichni chytri,jak to bude vypadat,jak moc se bude vyhazovat,nekteri uz dokonce vedi ze tu nebudou...hlava mi to proste nebere,frajeri nejsou schopni pockat 2tydny na pravidla :roll: melo se to sem hodit jenom jako info bez moznosti reagovat a byl klid -peace-
"You have to realize that someday you will die...until you know that - you are useless"
stressor
Exmember
Exmember

Příspěvekod fear » pon led 15, 2007 17:05

No, svoje účinkování na fóru bych tímto asi uzavřel, jsem tu asi dva a půl roku, hodně dlouho mě to tady bavilo, myslím, že ještě déle jsem byl pravidelným uživatelem, i když rozhodně si netroufám tvrdit, že bezproblémovým. Jenže poslední dobou mě práce na fóru nebavilo, z fóra již dlouho dobu nečerpám, jelikož mi to vůbec nic nedávalo, spíš odebíralo, tipy od západních a jižních sousedů nejvíc. Do sekce members jsem se dostal, avšak jsem o ní přestal stát, jelikož byla přeplněná, bylo tam moc lidí a sorry, ale jména jako Petr-Cech a kvantum další tvz. děcek (teď si možná řežu svou vlastní větev) ve mě nevyvolávala žádnou důvěru. K některým členům tady mám odpor. S těmi, ke kterým odpor nemám, jsem většinou na konkurenčním fóru. Avšak jsem pořád věřil, že někomu můžu být platný a že někomu pomůžu, takže jsem své analýzy tady dával dál.

Jenže ze slova pravidlo se mi dělá blbě, čím více pravidel je, tím více o nich pochybuju (stejně jako o daňovém systému) a ať už budou jakákoliv, tak o ně nestojím. Já si zamést před vlastním prahem umím, radši dodržuju nepsaná pravidla. Jenže když mě někdo zavazuje tím, co nesmím a co můžu, tak to většinou bojkotuju, stejně jako bych bojkotoval nová pravidla. Bylo tady řečeno, že na Čecha (což jsou i admini) metoda cukru neplatí, tak na mě metoda biče neplatí.

S člověkem, se kterým jsem měl problém, jsem pár věcí urovnal, což je fajn, ale pořád bych měl dojem dvou kohoutů na jednom smetiši... Bude lepší, když každý kohout bude mít svoje smetiště.

Myslím si, že nová pravidla více lidí odradí, než nevnadí a to především takové, kteří mají co nabídnout, každopádně přeji GL ... především Kalimu...

Toť můj poslední příspěvek na profisazkar.com já vím, že ten příspěvek není vtipný, ale je pravdivý...
fear
Host
Host

Příspěvekod *PETR-CECH* » pon led 15, 2007 18:04

fear píše: ale jména jako Petr-Cech a kvantum další tvz. děcek (teď si možná řežu svou vlastní větev) ve mě nevyvolávala žádnou důvěru.

:lol: :lol: Pobavil jsi
Člověk musí vždy věřit ! :thumbup1: HC Sparta Praha :punk:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bender » pon led 15, 2007 18:06

*PETR-CECH* píše: :lol: :lol: Pobavil jsi

Nevim co je na to k pobaveni? Odchazi jeden z nejlepsich tiperů fora :roll:
GL Feare
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod *PETR-CECH* » pon led 15, 2007 18:08

Bender píše:

GL Feare

Pobavil tou větou co napsal... ten člověk mě vůbec nezná ale když někdo napíše nějaký blog a dá důkaz třeba nějakej screen tak je to určitě hodně moc věrohodný ale když se já bránin a hodim můj screen tak můj je vždy údajně nakreslený :lol: Jinak to říká ten pravej, kterej všude radší mění nicky...ale to bych tady neřešil to sem určitě nepatří :offtopic:
Člověk musí vždy věřit ! :thumbup1: HC Sparta Praha :punk:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pon led 15, 2007 18:15

Procetl jsem si reakce a mam-li byt uprimny, tak jsem dosti nemile prekvapen a castecne znechucen. Asi pred 3 mesici jsem se z duvodu casove indispozice vzdal administratorskych a moderatorskych prav a povinnosti. V lednu jsem se vratil a mohu rici jedine: tym adminu udelat obrovsky kus prace, vice nez bych si kdy dokazal predstavit, ze se za takto kratke obdobi da udelat.

Ja mohu za sebe jen vyjadrit velky dik za desitky hodin, ktere venovali priprave pravidel. :ave:

Co se jim za to dostalo, po te co oznamili blizke zverejneni pravidel? Krome pochopitelnych zvedavych dotazu se jim dostalo urazek a narazek na to, ze nic nedelaji, meri dvojim metrem apod.

Co na to dodat... Kdyby to napsal jeden z tech, kteri dobrovolne travi desitky hodin nad spravou fora, na adresu ostatnich moderatoru ci adminu, pak bych chapal, ze je nespokojen s tim, ze ostatni nepracuji ci pracuji mnohem mene nez on. To, ze se tak deje z ust lidi (respektive jednoho cloveka), jejichz (jehoz) cinnost na foru vzdy zacinala a koncila u psani tipu, pak je pro mne tato neucta a ocernovani prace adminu a moderatoru, kteri foru davaji neco (mnoho volneho casu) navic nez jen "tipovani" je velkym rozcarovanim.

Ja si vsech adminu a moderatoru nesmirne vazim, bez nich by forum nemohlo nikdy radne fungovat. Paklize tento nazor nesdilis, neni pomoci. Kdyby sis kazdy den ubral nejakou tu hodinku volneho casu a venoval ji sprave fora, pak bys neco podobneho nikdy napsat nemohl.

2 Fear: tenhle clanek samo neni na tebe, to vis, nemusim to psat. To, ze jsi "stary rebel", ktery nema rad pravidla, to vim :) At se ti dari ! :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » pon led 15, 2007 18:23

ten člověk mě vůbec nezná ale když někdo napíše nějaký blog a dá důkaz třeba nějakej screen tak je to určitě hodně moc věrohodný ale když se já bránin a hodim můj screen tak můj je vždy údajně nakreslený

Je-li memberu 120, pak je bohuzel normalni, ze ne kazdy ma rad kazdeho a ze zde existuji urcite antipatie mezi nekterymi lidmi, ktere navic casto nevznikly na tomto foru, ale kdesi jinde a jsou prenaseny sem.

Durazne proto zadam: reste si to prostrednictvim SZ, popr. na jinych serverech. Ja osobne od ted budu mazat jakekoliv prispevky tykajici se napadani a rypani do jinych memberu. 99% lidi stejne netusi, kde je pravda ve vasich sporech a navic to tady nema co delat. Jsme forum o sazeni.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Devron » pon led 15, 2007 19:06

by clovek neveril, co udela jeden topic s ohlaskou novych pravidel...

docela nechapu nektere reakce... nova pravidla maji zefektivnit system... tak namisto pozitivniho ocekavani, tiperi spis odchazi a ne ledajaci... coz moc dobre nechapu... jo Fear je klasik, nejaka jeho glosa se dala cekat :)

pani odlozte radikalni kroky a nesmyslne reakce az na dobu, kdy prijdou nova pravidla a pripadne reakce budou nejakym zpusobem opodstatnene :)
GL vedeni
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod lilo.conf » pon led 15, 2007 19:44

*PETR-CECH* píše:
Bender píše:

GL Feare

Pobavil tou větou co napsal... ten člověk mě vůbec nezná ale když někdo napíše nějaký blog a dá důkaz třeba nějakej screen tak je to určitě hodně moc věrohodný ale když se já bránin a hodim můj screen tak můj je vždy údajně nakreslený :lol: Jinak to říká ten pravej, kterej všude radší mění nicky...ale to bych tady neřešil to sem určitě nepatří :offtopic:

Mam taky na ruznych forech jiny nick.. a co ma jako byt???
lilo.conf
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM