od superior75 » čtv srp 24, 2006 8:30
Nezlobte se na mì, ale pøijde mi to tu jako mlácení prázdný slámy. Každý si stejnì tipuje podle svého a svých oblíbených tipérù. Ta soutìž mi pøijde pomìrnì jako bezpøedmìtná, pøepisovat (repsektive kopírovat) svoje analýzy na dvì rùzná místa v rámci jednìch stránek mi prostì pøijde ujetý a zbyteèný. Nehledì na to, že úèast v soutìži postrádá dle mého názoru smysl a aèkoli chápu Ondrovo znechucení nad tím, že se lidi zapojují do soutìží jenom s vidinou urèitého zisku, tak pøece tohle je podstata celého sázení... Já teda nevím, jak ostatní, ale já sázím proto, že mì to baví, ale také proto, že mi to pøináší jistý zisk. Vždy? tohle je podstata i tìchto stránek, nebo to chápu špatnì? Podle mì tady každý svojí kvalitu prokazuje dostateènì na fóru, což kdokoli, kdo je tady dostateènì dlouho (a takových je tady vìtšina), mùže spolehlivì vysledovat i bez soutìže, do které se podle mého názoru stejnì vìtšinì lidí nechce.
A co se týèe kalim zmiòovaného mylného úsudku, když si ètu od nìkterého èlena nìkolik týdnù po sobì do hloubky jdoucí analýzy, tak mì jeho yield ani nezajímá. Vidím, že èlovìk má v té vìci pøehled, a by? se jeho tipy nemusím øídit, mùžu z jeho informací vycházet a pracovat s nimi.