od p.a. » úte bře 14, 2006 18:06
Myslím, že každá rozumná výmìna má svùj smysl. To se ukázalo i zde (viz odstranìní upozoròování na tipy jen pro moderátory), které mì taky dost toèilo. Ale MODERÁTOØI mají také pravdu v tom, že moderátorem se mùže stát každý, ta možnost tu je. Myslím, že dost èlenù members se moderátorem stát nemùže, protože zodpovìdné moderování vyžaduje velkou porci èasu. Vìøím že dost èlenù members zkrátka tento èas nemá (vèetnì mì) a nemohl by tedy práci moderátora vykonávat dobøe. Já moc èasu nemám, a proto je èetnost mých pøíspìvkù taková jaká je. Jsou zde moderátoøi kteøí svou práci dìlají skvìle, a jajich analýzy je radost èíst už jenom kvùli informovanosti. Práci nìkterých moderátorù nemohu hodnotit, protože spravují sekce, které mì nezajímají. Nechci lézt nìkomu do ******, ale pøíspìvky moderátorù, které ètu mají vysokou úrovìò, a protože svým pøíspìvkùm vìnují jistì mnohem víc èasu než já, je podle mì správné, že za to mají nìjakou výhodu. Musím ovšem dodat, že stejnì vysokou hodnotu mají i informace od øadových members v sekcích, které navštìvuji, ale moderátor se zkrátka vìnuje všem zápasùm ve své lize, a proto tedy to zvýhodnìní. Pravidla byly jednou nastaveny takto, takže není co øešit.
Tuto debatu jsem si doopravdy rád pøeèetl.
Všem hodnì štìstí.
Pozor, nejsem expert. Všechno zvažte.