Diskuse na tema "Mrtve duse" a budoucnost fora

Moderátor: Moderátoři

Re: cau....

Příspěvekod quinton » pát říj 29, 2004 8:31

smallbody píše:No díky za info. To je tøeba zajímavej nápad s tìma procentame.... promyslim. :wink:

Podle èeho bys to chtìl urèovat? Soutìž není povinná a tipy který každej uvádí na fóru asi nikdo statisticky nezpracovává.
quinton
Exmember
Exmember

Re: cau....

Příspěvekod smallbody » pát říj 29, 2004 8:44

quinton píše:
smallbody píše:No díky za info. To je tøeba zajímavej nápad s tìma procentame.... promyslim. :wink:

Podle èeho bys to chtìl urèovat? Soutìž není povinná a tipy který každej uvádí na fóru asi nikdo statisticky nezpracovává.

Dit píšu že to musim promyslet. :wink:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod richardt » stř lis 17, 2004 8:38

Ahoj

Vìc kterou zde øešíte,je typickou nevýhodou otevøeného fora.S tím neudìláte nic ! Byl jsem na foru které bylo uzavøené a pokud chtìl pøijít nový èlen,musel ho nìkdo ze stávajících èlenù doporuèit a ostatní èlenové s tím museli souhlasit.

Chtìl bych navrhnout takovou malou pomùcku.Každý tiper by pod svou analýzu uvedl svou minulou úspìšnost (pro pøehled ostatních èlenù).
Napøíklad: celkem tipù:15 - 8 OK/ 7 KO.
Tak by si statistiku vedl každý sám a ušetøila by se práce moderátorùm.

A ještì jednu malou poznámku k diskuzi s nickem PEX.Vše jsem bral jako naprosto v poøádku (jsme rùzní lidé a máme rùzné názory) až do chvíle než nìkdo z moderátorù využil (zneužil?!) svého práva mazat pøíspìvky.A to ještì s vítìzným rykem :"Tak a máš to ! A cokoli napíšeš,tak Ti smáznu."
Zvláštì Ti kteøí mají takovou pravomoc by mìli mít na pamìti vìtu kterou pronesl tuším Voltaire :"Pane,s Vašimi názory nesouhlasím,ale udìlám vše pro to,abyste je mohl øíkat !"
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř lis 17, 2004 15:17

richardt píše:Ahoj

Vìc kterou zde øešíte,je typickou nevýhodou otevøeného fora.S tím neudìláte nic ! Byl jsem na foru které bylo uzavøené a pokud chtìl pøijít nový èlen,musel ho nìkdo ze stávajících èlenù doporuèit a ostatní èlenové s tím museli souhlasit.

Chtìl bych navrhnout takovou malou pomùcku.Každý tiper by pod svou analýzu uvedl svou minulou úspìšnost (pro pøehled ostatních èlenù).
Napøíklad: celkem tipù:15 - 8 OK/ 7 KO.
Tak by si statistiku vedl každý sám a ušetøila by se práce moderátorùm.

A ještì jednu malou poznámku k diskuzi s nickem PEX.Vše jsem bral jako naprosto v poøádku (jsme rùzní lidé a máme rùzné názory) až do chvíle než nìkdo z moderátorù využil (zneužil?!) svého práva mazat pøíspìvky.A to ještì s vítìzným rykem :"Tak a máš to ! A cokoli napíšeš,tak Ti smáznu."
Zvláštì Ti kteøí mají takovou pravomoc by mìli mít na pamìti vìtu kterou pronesl tuším Voltaire :"Pane,s Vašimi názory nesouhlasím,ale udìlám vše pro to,abyste je mohl øíkat !"

Tady to je dobrý nápad, ale richardt øekni mi kolik lidí pøesvìdèíš aby si to psali? podle mì ani ne polovinu :? , ale pokud by se lidi zapojili samozøejmì by to bylo dobrý a podle mì by to mìlo úspìch!!! :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » stř lis 17, 2004 15:37

Já sem pro...myslím, že je to super nápad.... :lol: Já si to klidnì psát budu.... :lol:
Honano
Host
Host

Příspěvekod quinton » stř lis 17, 2004 16:05

Honano píše:Já sem pro...myslím, že je to super nápad.... :lol: Já si to klidnì psát budu.... :lol:

Takže teï jedna otázka?

K èemu ???
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » stř lis 17, 2004 16:24

Dobry napad to bezesporu je, ale problem je predevsim v tom, ze pocet uspesnych tipu je O NICEM... proc?

Priklad:
1. tiper = 18 tipu - 15 OK / 3 KO ... reknes si ok, tenhle asi umi :) Jenze co kdyz tenhle tiper sazi horke favority s kursy 1.30, popr. sazky typu da gol s kursem 1.15 :?:

2.tiper = 18 tipu - 9 OK / 9 OK ... ale kursy pres 2.00 :?:

:idea: to uz by si kazdy musel pocitat vlastni yield a obavam se, ze to bude delat jen malokdo. Nemluve o tom, kdo bude kontrolovat jestli nekdo keca nebo ne :roll:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Honano » stř lis 17, 2004 16:25

Já myslim, že je to asi myleno, že každý tip co nìkdo na fóru napíše si pak zapíše a bude to mít u sebe jako údaj. Jako že by tam mìl 50/10....jako že 50 OK a 10 KO:....Já se za sebe nestydím tak si to tam budu klidnì psát...bylo by to myslim dobrý at každý vidí jak je kdo úspìšný a jak jeho tipùm mùže vìøit...Jak chce ostatní....já jsem pro....jak øíkám já se za své sázení nestydím. :arrow:
- Tedy doufám, že je to tak myšleno.
Honano
Host
Host

Příspěvekod My.Death » stř lis 17, 2004 16:48

Kali ma pravdu, ze by to jedine znevyhodnovalo lidi co sazi vyssi kurzy. Treba ted vede soutez jeden, co sazi vyhradne remizy, ale jeho upesnost je pochopitelne docela nizka, zato mu to ale "vydelava" takze...
podle me k porovnani uspesnosti bohate staci soutez, ktera tady je. Navic lidi co navstevujou forum pravidelne, tak uz priblizne vi, kdo jak na tom s tipama je...
My.Death
Host
Host

Příspěvekod kali » stř lis 17, 2004 16:58

Jeste jedna pripominka k soutezi:

:arrow: soutez bude predelana tak, ze se bude pocitat YIELD a nikoliv body. Duvodem je to, ze nekteri soutezici prosazi za mesic 1000 bodu a skonci 100 v plusu = 10% yield. Dalsi tiperi pak prosazi "jen" 250 bodu za mesic a skonci treba s 50 body do plusu = 20% yieldem.

soucasne tabulka tedy odsouva uspesnejsi tipera do pozadi a myslime si, ze je treba to zmenit :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na PROFISAZKAR.COM