Gaňu Gaňu píše:Archiv by byl fajn, nebo nejaka historie kam by se to ukladalo by bylo hodne dobre. Sekce pro cizince.....to je tezky ....mame (resp mate - ja prisel nedavno) vubec nejake cizince zde ?Jeste jsem se chtel zeptat zda mate hodne clenu na cesky hokej, zda je sance se dostat dale nebo zda je tam hodne lidi ...?
Postupně:
- cizinci, kteří by přispívali v jiném jazyce než v češtině či slovenštině, tu v současnosti (asi) nejsou
- počet přispěvatelů na český hokej neznám. Členové nejsou rozděleni do předem danných skupin, ikdyž jsem to navrhoval. Ale aby moderátoři ještě dohlíželi jako drábi na ostatní členy ve své lize, to dost dobře nejde. Mají už tak práce až nad hlavu, připravují kompletní preview na celé ligové kolo. Je věcí každého člena members, aby jim práci podle svých možností usnadnil. Ostatně za tímto účelem do members šli - vzájemná pomoc. Pokud nemohu nebo už nechci ostatním pomáhat, prostě odejdu a nebudu trapně čekat, až mě za nečinost vyhodí. Něco jiného je přestávka v soutěži (např. NHL v létě), ale to stačí předem nahlásit adminovi - myslím, že je to uvedeno v pravidlech.
- šanci dostat se do uzavřené části webu má každý, kdo má přehled v některém sportu a respektuje pravidla fóra
- celkem je k dnešnímu dni v members 120 lidí - stačí se podívat úplně nahoře do rubriky
Uživatelské skupiny
-------------------------------------------------------------