nedo píše:matrim píše:Cili pridam jeste dotaz.. Neni proti pravidlum rozebrat dva zapasy...treba jako jsem dnes psal o Lens a NC..neuvest u tipu duveru..napsat ji jen u double a nepocitat to do "souteze" ve scriptu ?
No - jenže Ty jsi u obou tipů důvěru uvedl :
matrim píše:LENS - Panathinaikos 15.2.07 - 20.45 tip 1 kurz 1,72 (tipsport) duvera 4/10
matrim píše:Z. Waregem - NEWCASTLE 15.2.07 - 20.45 tip 2 kurz 1,95 (tipsport) duvera 5/10
a tak jsi to také vložil do skriptu. A tak je to správně. Pokud bys u jednoho z obou tipů důvěru na fóru neuvedl, byl by Ti ze skriptu vymazán. Pokud bys ji neuvedl ani u jednoho a uvedl důvěru pouze pro combo, byly by Ti oba sólo tipy ze skriptu smazány.
No a co se týče
matrim píše:rad bych podal objektivni informaci za kolik je sam podavam..
tak o tomto přece tyto stránky vůbec nejsou. Navíc je to velice subjektivní. pro někoho může být sázka za 5.000,-Kč úplným maximem a dá ji jen v extra vyjímečném případě, pro druhého je to každodenní rutina.
Výška vkladu nic nevypovídá o kvalitě tipu
Asi jsi me nepochopil uplne presne a nebo ja jsem to spatne napsal..proto zkusim jeste upresnit..
Vim ze jsem to dnes udelal spravne..uvedl jsem duveru u obou tipu a take jsem je po te zanesl do scriptu..
Ale me zajima..jestli je realna varianta : Uvest dva tipy -
kazdy z nich bez duvery a pod ne napsat jen duveru v double z techto dvou tipu..a do scriptu nezanaset nic.. Doufam ze tim pravidla neporusuji..
Jinak jeste co se tyce vyse vkladu..tak souhlasim..ale nevim jak jsi
Nedo dosel k tomu ze bych tady chtel uvadet nejakou sazku v penezich..
Presne to odpovida tomu pokud napisu prave zminovany double 2/10, tak pro nekoho je sazaka 2/10 - 20,-kc pro nekoho 2000,- pro nekoho 20.000,-..pro dalsiho uplne neco jina suma..to je jasny..
Ale kazdy si to proste poda 2/10 dle svych moznosti a situace..(pokud tedy ma chut se tipu svezt ze stejnou duverou)
Ale prijde mi ze v tom jsem objektivni..ze napisu jakou sazkou to hraji ja..2/10..nebo Ty vis kolik je penez treba pro me sazka 2/10