JayJay píše:Jinak už to nforest nakousl, je nás tu 100+, každý pes, jiná věs, budiž. Objektivní měřítko se tu zavedlo, chvilku si počkejme a bude jasno, co kdo jak dělá dobře či špatně.
Já myslím, že nás tady je dost, ale o každém z nás, třeba já mám svůj názor (nebo se ho snažím mít, alespoň nějaký). Některou práci, když tady vidím od někoho, tak už automaticky ani nečtu, protože když mám zafoxované, že tady přečtu něco a na konci vidím pořád jen 8/10 nebo 9/10 tak je mi jasné, že nemůžu usoudit kdy ten člověk doopravdy chce upozornit na to, že je třeba toto zahrát. Nebudu zde uvádět konkrétní případy, to třeba víte každý sám, ale já vím, že když tady někdo píše a informuje “dle pravdy” (netuším jak přesněji to napsat) a najednou u něj zbystřím vyšší vklad)důvěru, zarazí mě to a čtu, protože si řeknu, heleďme se, tady je něco, co se nám snaží někdo říct, ale když narazím na práci od membera, který z 10 sázek dá 9x 8/10 a výše, tak ani netuším proč tohle číst, protože on se nesnaží pomoct, ale hrabe se třeba z mínusu ve kterém je, což je naprostá hloupost a sám member ač třeba nechtěně), přichází o značné % důvěry zbytků memberů v něj.
Já osobně si vice vážím tipů, které se pohybují v “normální” hladině, což dejme tomu příklad by mohlo být 5/10 (doopravdy to beru jen jako příklad) a když vidím někoho jak píše a najednou vloží 7/10 vidím, že někde je nějaká hodnota v kurzu, který by se měl zahrát. Ale u takových což jsem popsal výše to nepoznám, jelikož jejich práce pro mě postrádá význam a smysl.
Možná to je jen můj subjektivní názor, ale nevnímám práci těch, kteří se za každou cenu hrabou z mínusu a doufají, že to zlomí každým dalším tipem s vyšší důvěrou, místo toho aby pomalu šplhali zpět. V mých očích by měli svou cenu, jelikož bych si počkal na jejich případné tipy s vyšší důvěrou/vkladem, ale takto pro mě nemá cenu sledovat jejich práci, jelikož jejich vyšší důvěra/vklad je na každý tip a tak nelze rozeznat jejich pohled na value kurz..
Snad jsem to napsal trošku pochopitelně