mam stejnou zkusenost, ale jen tehdy jsem-li pripojen, stejne jak ty, pres eurotel data nonstop... zkousel jsem jine pripojeni a ta chyba se mi neukazala zatim ani jednou...
deje-li se to nekomu na jinem pripojeni nez eurotel, dejte prosim vedet, at vime jak na tom jsme
Mám stejný problém pøi Eurotel Data Nonstop, pøi jiným pøipojení mi to jde!
Dokonce jsem nastavil fórum aby se pøíspìvky zobrazovaly po 10 na stránku, aby se to tyk dlouho nenaèítalo a je to lepší!
Dìlá mi to vìtšinou když mám otevøenejch víc oken, když ne tak to jde celkem v pohodì! Takže podle mì to bude na EU data nonstop a jejo rychlostí pøipojení!
Je sice pravda, že jsem zde zaregistrovaný krátkou dobu ale žádné problémy jsem zde zatím nemìl (musím to zaklepat) a jsem pøipojený taky pøes Eurotel data non stop. Snad se to èasem nezhorší. PS: Doufám, že tuto pøipomínku píši do správného fora, chtìl bych podìkovat a pogratulovat autorùm a moderátorùm tìchto stránek k jejich založení a vedení. Skvìlé Nìco takového jsem dlouho hledal. Jen tak dál. Osobnì sám za sebe doufám, že Vám to vydrží co nejdéle.
Tak už mi to taky nìjak blbne (pøipojení Eurotel Data non stop),
Když mám otevøeno víc oken a na stránce chvíli nejsem, objeví se fatal error a musím se odhlásit a znovu pøihlásit, pak je to zas v poøádku. Taky se mi už zasekl celý poèítaè a musel jsem ho restartovat. Já si nestìžuji, je docela možné, že je nìjaká chyba u mnì. Kdyby nìkdo vìdìl, èím by to mohlo být, napište to, prosím. Díky.