Zrušení oznamovací povinnosti

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Zrušení oznamovací povinnosti

Příspěvekod hobbybet » úte srp 10, 2004 11:49

Jedno info ze zákulisí :!:

Synottip jako jediná SK zrušila pro své zamìstnance oznamovat a nechat si povolit pøijmout sázku nad 5 000,- Kè.
Vše je údajnì ošetøeno systémem. Ale zamìstnanci nemají zakázáno rozepisovat sázky na více tiketù. Mùžou rozepisovat tak dlouho jak jen sázkaø touží.
Je sice možné, že díky on-line spojení dokážou jako první zareagovat na podezøelý zápas, proto je nutné být nìkdy velmi rychlý :wink:
Dokonce nepoužívají 3 a podobné AKO a to ani u tenisu a èeských krajských lig :!:

Takže GL All.
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod hares » úte srp 10, 2004 11:55

brzo na to dojedou :!: :!: :!:
hares
Host
Host

Příspěvekod smallbody » úte srp 10, 2004 11:56

Dobrý info díky za nìj. :wink:
smallbody
Host
Host

Re: Zrušení oznamovací povinnosti

Příspěvekod Houmeles » úte srp 10, 2004 12:43

hobbybet píše:Jedno info ze zákulisí :!:

Synottip jako jediná SK zrušila pro své zamìstnance oznamovat a nechat si povolit pøijmout sázku nad 5 000,- Kè.
Vše je údajnì ošetøeno systémem. Ale zamìstnanci nemají zakázáno rozepisovat sázky na více tiketù. Mùžou rozepisovat tak dlouho jak jen sázkaø touží.
Je sice možné, že díky on-line spojení dokážou jako první zareagovat na podezøelý zápas, proto je nutné být nìkdy velmi rychlý :wink:
Dokonce nepoužívají 3 a podobné AKO a to ani u tenisu a èeských krajských lig :!:

Takže GL All.

Mají to ošetøeno až pøehnanì dobøe, Synottip bych pøirovnal k Netové sázkovce BAW, ta je také jenom pro jokery. Kdo to se sázím myslí vážnì musí hledat jiné cesty. :cry:
Jen spoleènými silami mùžeme dlouhodobì vítìzit nad bookies
Houmeles
Host
Host

Re: Zrušení oznamovací povinnosti

Příspěvekod hobbybet » úte srp 10, 2004 13:15

Houmeles píše:
hobbybet píše:Jedno info ze zákulisí :!:

Takže GL All.

Mají to ošetøeno až pøehnanì dobøe, Synottip bych pøirovnal k Netové sázkovce BAW, ta je také jenom pro jokery. Kdo to se sázím myslí vážnì musí hledat jiné cesty. :cry:

Já si právì myslím a z vlastní zkušenosti potvrzuji, že tímto rozhodnutím to ochranné opatøení hodnì zmírnili.
Vždy mi tam ze všech SK nejmíò snížili mnou požadovanou sázku a teï jsem nemusel èekat na žádný telefon a kolik jsem chtìl tolik mi vzali.
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Houmeles » úte srp 10, 2004 13:42

To hobbybet,

To máš pravdu, ale to je právì proto, že jim to hlídá ten software. Když si vsadíš za 200T.Tak ti to vsadí a nebudou volat. Ale když to potom budu chtít vsadit já, obsluha mi øekne, že nábìr na toto utkání, byl již pozastaven. A to právì proto, že limit na dané utkání, byl nastaven na 200 tisíc.

PS: ta limitní èástka je smyšlená.
Jen spoleènými silami mùžeme dlouhodobì vítìzit nad bookies
Houmeles
Host
Host

Zpět na HELP - obecní rady