Peteas píše:garnett píše:plachtar neznamena dvackar...nekteri lidi vsazej treba za 20, 40, 50 Kč a vydělávají na tom...nezáleží na vkladu, oni to nedělají kvůli velkým ziskům, ale baví je to a snaží se třeba sázet podle určité strategie. Ikdyž u kamenných SK jde vlue najít dost těžko, když maj ten manipulak. Jsou lidi, který dají plachty třeba za 500 Kč, což už není málo (alespoň pro mne už to jsou docela peníze)
Tohle vůbec není pravda, právěže v kamenkách se value hledá daleko lehčeji než na netu, a nesouhlasím ani s tím co psal JayJay ono totiž ti "plachtaři" jsou v mínusu díky tomu, že nesází value.
Osobně mám vyzkoušeno, že na "plachtách" (považuju plachtu cca 8 a víc zápasů s kurzem 50 a výš) pokud dáváš values dosáhneš překvapivě dlouhodobě nejvyšší yield, ono totiž sázíš za prd občas to chytneš a máš relativně balík.
Jestli na tom dlouhodobě dosahuješ opravdu pozitivní yield, tak gratuluju, jsi buď velmi šťastný člověk, nebo sázkařský bůh. Odporuje to totiž všem matematickým, statistickým nebo jakýmkoliv modelům zkoumajících pravděpodobnosti Opravdu, to není sranda, ale pro mě nepochopitelný úspěch. Respekt.