Hej ja som skusal a stale skusam. Volakedy cudzie, dnes uz vlastne. Mam o tom aj blog a stranku.
Fakt je ten, ze ani ja ani nikto ti neda tie svoje skutocne fungujuce navody. Aspon nie zadarmo.
Inak technik je hocikolko, vsade mozes najst nieco co sa da vyuzit a uspech viacmenej zavisi od toho, kolko dobrych technik vies skombinovat. Na blogu mam o tom clanok.
Ale co sa tyka kupovania navodov a systemov je na mieste nedovera. Ja som do toho volakedy napichal tolko penazi az to boli a az na jeden pripad to vsetko boli vyhodene peniaze. Aj ten jeden mi nezarobil, skor ma daco naucil co som vyuzil neskor. Aj mne stale chodia vselijake skepticke pripomienky k mojim navodom a je to tak spravne. Obsac ma pobavia, ale praveze to ukazuje logicke myslenie. Ono vsetko totiz moze mat zadrhel a aj ten najlepsi system moze zlyhat. Nieco co sa prehliadlo. Ziaden system totiz nefunguje na 100% a z hlay ti kludne vymenujem aspon 20 navodov, ktore funguju v 98% pripadov a tie dva ti vymazu cely bank aj so ziskom.
Skratka a dobre, systemy su, ale najlepsie je si najst svoje. Dlhodobym skusanim, omylmi, vylepsovanim a stratami, sklamaniami a opatovnym skusanim. Ale na konci to moze stat za to.