Jak zvetsit uspesnost

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Merlin_99 » stř srp 25, 2004 20:08

Koukal jsem co se tu pise a muzu se zkusit podelit i ja. Neznam, takove ty kombinatory nebo co to vsechno je. Ja jsem zkousel vsezet na tabulkove lepsi tymy proti o hodne tabulkove slabsim cca 3-5 zapasu na jedenu sazku. Prvni asi 3 sazky mi vysly dokonce jsem jetnou strelil cele rakousko, ale tim to skoncilo, kdyz uz jsem zacal verit, tomu, ze si privydelam, tak pad. Po techto vysledcich jsem si rekl, ze musim vsazet na mensi pocet 2-3 opet favoryty, ale nic moc. Jednou mi uteklo 50.000 kvuli jednomu zapasu ze 6. Pekne me to nas... Posledni strategie za budu sazet singl, ale tam se asi vydelat nic neda a uplne tou nejposlednejsi, ze bych zkusil vsazet singl ale ne venkovni utkani a favoryty, kde ten kurz je preci jen vyssi. Ale musim to zatim vyzkouset nanecisto a pak uvidim. Ty velke kombinace 4-5 asi nejsou priliz uspesne. Docela jsem se divil, ale at jsou to sebeslavnejsi jmena (Juventus, Madrit, Dortmunt, Livrpool...) i takovy jsou se slabcakem prohrat doma - a neni to nijak vyjimecne.

Je tu nekdo kdo opravdu vyhrava mesicne treba 5-10 tisic za mesic. Ja jsem behem chvilky cca dva tydny vyhral 18 tisic a za dalsi mesic jsem o vse prisel. :? a to jen ze selhali favoryti a to ty nejvetsi a doma. :cry:

Jeste takova kravina
Obcas tu koukam na on-line vysledky
http://www.ntext.cz/teletext/nTTX.asp
nebo
www.eurosport.com
Merlin_99
Host
Host

Příspěvekod Jimmy » stř srp 25, 2004 23:05

Ahoj všechny vás tu zdravím.
Nejvíce mì zaujala odpovìï na nízké kurzy u dvojtipu.Když se vrátím do roku 1990,kdy sázení v sázkových kanceláøí v Èechách zaèalo,byly ètyøi lig.soutìže a hlavnì bez dvoutypù a dalo se pomìrnì slušnì vydìlávat.Nyní tu máme napø.20-25lig.soutìží.Nìkteré z nich neznámé,nebo málo známé-podle sázkovek se rozšiøuje denní nabídka.Úèel sázkovky není znalost jedince,ale její výdìleènost!!! :lol:
Jimmy
Host
Host

Příspěvekod bubus » čtv srp 26, 2004 6:40

.Když se vrátím do roku 1990,kdy sázení v sázkových kanceláøí v Èechách zaèalo,byly ètyøi lig.soutìže a hlavnì bez dvoutypù a dalo se pomìrnì slušnì vydìlávat.

Ale v "v tej dobe"boli na zapasy aj ine kurzy a hlavne sportova vyrovnanost nebola taka vysoka :!:
Kurz 1.05 si v ponuke ani nenasiel... :) a ked na niekoho napr.v nemeckom hokeji vtedy "isiel LANDSHUT" bol kurz 1.3 zapas skoncil vysledkom 10-2...,dnes by tam dali kurz asi 1.05-1.1... :roll:
bubus
Host
Host

Příspěvekod Sebastien » čtv srp 26, 2004 13:44

No poslední 3 mìsíce praktikuji systém, který tu byl již popsán,tzn. že prostì èekám až vyhraji. Jelikož sázím nìco málo pøes rok,a dìlám si pøesné statistiky úspìšnosti,tak vím, že za prvních 12 mìsícù jsem byl asi 10000 v mínusu(asi 800 na mìsíc).Za ty poslední 3 mìsíce jsem naopak dost v plusu.
+5187,- (+25,78 %)
+6038,- (+29,32 %)
+17916 (+41,61 %)
Jako zaèáteèník jsem dìlal tu chybu, že jsem si myslel, že tento tiket prostì musí vyhrát, osolil ho a pak celý mìsíc dorovnával ztrátu,po èase jsem zjistil, že do kurzu asi 5-8 kopíruji sázkovky s malým plusem (napø sázenky s kurzem 2,5-3 mi vychází asi s 2,1 pravdìpodobností), pøesto jsem byl v mínusu(holt špatná finanèní politika). Takže dnes dávám dennì 1main s kurzem 2-4(vìtšina 2,5-3,2) a nejhorší bilanci (statistika za tøi mìsíce, takže nic jistýho) mám 5 nevyjítých posobì(mìl jsem dovolenou a trošku podcenil pøípravu), takže 6tou jsem osolil asi 11tisic. Jo systém mám postaven tak, že zadávám pouze èástku, kterou chci dennì vydìlat(momentálnì 500-tzn 15000 za mìsíc).Mám v zásobì tak 30000, èímž mám momentálnì pokryto asi tak 6dení možný výpadek. Takže je to hlavnì o psychologii. 1.mesic staèí dennì vyhrát 50k dennì další 100 a tak dál. Tento systém má výhodu, že mùžež být dlouhodobì horší než bookmakeøi, ale finanène poøád dost vydìlat. Ale kvùli nervùm ,je lepší vyhrávat :wink:
Jo a na poškádlení sázím bez problému kurzy i pod 1,1, ale urèitì ne první zápasy na turnaji(kolektivní sporty), nebo nejaký turnaj s dotací 25k(tenis), kdy spolu hrají dva hráèi(ky), které nikdo nikdy nevidìl. A napø úspìšnost kurzù pod 1,1 vèetnì(a že jich vìtšina je 1,1) je nìco kolem 98%. Sice ty dva zápasy ze sta obreèím, ale takový je život. No nìjak jsem se rozpovídal, každopádnì obdivuji lidi, kteøí jsou mnohem lepší než bookies, a vydìlávaj na tom. Já holt pouze využívám statistiku,a to mùže skoro každý
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Ještì jsem pøišel na jednu vìc

Příspěvekod Merlin_99 » pát srp 27, 2004 10:30

Pøiznám se, že se mi trošku nedaøilo, tak jsem si øekl, že nebudu zbyteènì plítvat peníze a rozhodl jsem se vzáset jen zkušebnì. Finanèní efekt to sice nepøinese, ale myslím, že to má velký význam, protože vidíte, jak si vedete a uèíte se poznavat jednotlivé kluby. Ja jsem si vybral okolo 6 soutìží a mužský tenis. Mám Anglii, Italii, ÈR, SR, Nìmecko a Rakousko (ale zde je málo týmù a špatnì se odhaduje).

A v tenisu jsem našl tuto stranku
http://www.atptennis.com/en/players/championsrace/
je uplne genialni, ale ani to mi nepomohlo. A to z duvodù, že jsem udìlal strategické chyby, našel jsem favority a kurz vysel okolo 1,6 ale ja jsem si rekl, ze nema smysl sazet pod 2, tak jsem tam vzdy nekoho doplacnul a ten prohral. Na necisto jsem to zkusil udilat jen pres favority a uspech byl. Cekam na US open, abych to zkusil.
Merlin_99
Host
Host

Příspěvekod Dick » stř říj 13, 2004 13:12

kali píše:Se vsim, co je tady napsano, souhlasim, s jedinou vyjimkou. Neprikladam vyznam pouzivani jakykoliv tipovacich programu. Program dela tipy jen na zaklade statistik, nebere v potaz okolni askpekty, at uz suspendace, zraneni, motivaci, "inside news" atd.

Nevím jak Kali, ale pro mne jsou specializované softy neocenitelným pøínosem pøi rozhodování co a za kolik vsadit.
Pokud je nìkdo takto lehce odsuzuje tak je buï neumí používat a nebo nepoužívá ty správné.

Alespoò moje úspìšnost tipování tenisu s využitím OnCourt a fotbalu s využitím Betting Genius a Fotbal Symphony šla výraznì nahoru :lol:
NFL - bet without risk
Dick
Host
Host

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady