Koukal jsem co se tu pise a muzu se zkusit podelit i ja. Neznam, takove ty kombinatory nebo co to vsechno je. Ja jsem zkousel vsezet na tabulkove lepsi tymy proti o hodne tabulkove slabsim cca 3-5 zapasu na jedenu sazku. Prvni asi 3 sazky mi vysly dokonce jsem jetnou strelil cele rakousko, ale tim to skoncilo, kdyz uz jsem zacal verit, tomu, ze si privydelam, tak pad. Po techto vysledcich jsem si rekl, ze musim vsazet na mensi pocet 2-3 opet favoryty, ale nic moc. Jednou mi uteklo 50.000 kvuli jednomu zapasu ze 6. Pekne me to nas... Posledni strategie za budu sazet singl, ale tam se asi vydelat nic neda a uplne tou nejposlednejsi, ze bych zkusil vsazet singl ale ne venkovni utkani a favoryty, kde ten kurz je preci jen vyssi. Ale musim to zatim vyzkouset nanecisto a pak uvidim. Ty velke kombinace 4-5 asi nejsou priliz uspesne. Docela jsem se divil, ale at jsou to sebeslavnejsi jmena (Juventus, Madrit, Dortmunt, Livrpool...) i takovy jsou se slabcakem prohrat doma - a neni to nijak vyjimecne.
Je tu nekdo kdo opravdu vyhrava mesicne treba 5-10 tisic za mesic. Ja jsem behem chvilky cca dva tydny vyhral 18 tisic a za dalsi mesic jsem o vse prisel. a to jen ze selhali favoryti a to ty nejvetsi a doma.
Jeste takova kravina
Obcas tu koukam na on-line vysledky
http://www.ntext.cz/teletext/nTTX.asp
nebo
www.eurosport.com