Já jsem jeden èas dával taky na remízky (kvùli kurzu samozøejmì) a vybral jsem si mužstvo typu Jablonec, Bohemians (tøi roky zpìt), tedy mužstva která èasto remizovala.
Hlavním kritériem, ze zkušeností, bylo aby mužstvo nebylo ani moc silné, ani slabé, nedávalo ani neinkasovalo moc gólù.
Kurzy na remízy se pohybují okolo 3, nejménì myslím 2,7 ..
A tak jsem šel do toho geometrickou øadou . První sázka za 30,-, další za 60,-, 120,- apod. tak jsem mìl vždy garantovanou výhru dvojnásobek vkladu. Samozøejmì chce si to poupravit tøeba dle kurzù..
Takhle sem mìl rozjeto i nìkolik mužstev a kupodivu to vycházelo. Vím že finanèní krize by pøišla asi po šestém (teï z hlavy nevím a záleží také na fin. možnostech) za sebou následujícím zápase bez remízy, ale prostì to vyšlo a já si vybral nové mužstvo.
Až jednou jsem porušil svou zásadu a vybral si Herthu Berlín, protože asi 8x v øadì neremizovala a ona vše vyhrála a stala se podzimním mistrem (myslím že to tak bylo, už je to dávno), no a to mì stálo mé jinak tìžce vydøené prachy ..
Zkoušel sem i hokej a i jiné kombinace, ale že by se na tom dalo takto vydìlat, pochybuji..
Teï se spíš vìnuji 2-3 AKOvkám, a ROZPISÙM a kde obèas taky nìjakou remízku pøidám. Teï tøeba èekám na Méty ..